31/1-10 Love Me To Pieces

Vanlig söndag vilket innebär sova,städa salongen och se film. Ska snart lägga mig men först duschen och kvällsmat! Imorgon börjar en ny vecka och då ska jag försöka vara duktig. Måste få mig upp på mornarna, det är det viktigaste! Måste jobba med projektarbetet typ varje dag så det blir färdigt nångång, också mycket viktigt!

Kan de int ba hända nå kul ?!


31/1-10 Lördag

Jag och Evy sitter på min säng och typ sover!
Har varit och köpt godis på statiol och även hälsat på grannen som har lite småparty :)

Blev skitglad när jag skulle bädda min säng. Märkte att min mobil låg under sängen och jag som verkligen var säker på att den va stulen. Oj va glad jag är över det nu!!






30/1-10 Min mobil :'(

När jag tänker efter så hade jag verkligen en rolig kväll igår! Började med middag och förfestande hos Petter i hans enorma hus! Har nog aldrig varit inne i ett sådär stort och snyggt hus förut, helt otroligt, haha! Det var jag, Petter och Olle som först åt middag där, skitgott! Och sen kom födelsedagsbarnet Vidar och även Simon Larsson och Poppe :) Jag och grabbarna alltså, mycket trevligt att va med och lyssna på killsnack även om dom typ pratade om samma saker som vi tjejer brukar göra fast snygga brudar istället för snygga killar, haha

Tog en sväng förbi kalles innan det blev Station 8. Skitlång kö och iskallt men tillslut kom vi in iaf å då blev det party för hela slanten. Hade såååå kul men nu är min mobil borta! :S

Ska gå till norsken och låna hans mobil nu för att ringa några samtal, sen hockey.. om jag orkar! Mot luleå ju! :)



28/1-10 Byebye


Kände att den här började bli lite gammal så
Runa gjorde en ny header åt mig!
TACK =D


28/1-10 Torsdaa

Har varit en lång dag. Cyklade till skolan imorse strax efter 9 och det var verkligen en jobbig cykeltur. Iskallt och oplogade vägar där man fick hoppa av cykeln och gå men kom iaf i tid :) På bilden ska jag börja göra tecknigar och målningar som jag ska skicka in till umeås konstskola ( även om jag inte vill gå där ). Hade ingen inspiration så jag gick till en datasal för att se om ja hitta nåt på internet men där satt Maria. Blev alltså inte så mycket gjort. Va skitsugen på lunch men då vare palt.. åt en å sen köpte jag en liten macka. På eftermiddagen hade vi svenska,hål och religion. Rätt trevlig torsdag men en sak som är ännu trevligare, det är fredag imorgon igen! Jihooo.. haha aa.

Ätit en halv pizza till middag fast jag "är nyttig". Va iaf skitgott!
Måste gå på konsum senare ikväll. Har bara hårdmackor och smör hemma och är så less å hungrig hela tiden.. men vad ska jagköpa som är nyttigt,billigt och gott..... alltid det problemet....

Storstädning av lägenheten nu.
Måste verkligen ifall vi ska vara här imorgon,
inte för ajg tror det men OM!


27/1-10 Who Says

Hemma från skolan idag.
 Sov typ till 2 å sen kom Matilda förbi ett tag.
 Vi satt ba å prata å så :)

 Har suttit å läst massa kändisbloggar nu, gu va roliga saker det finns att läsa om!
Sen Andra Avenyn, skitbra :)

I helgen var det tänkt att jag skulle till Umeå med Maria och Evy och gå ut på Corona men det blir nog ändring på det. Maria hinner troligtvis inte få sitt leg innan fredag så det får bli en annan gång! Station 8 med Petter, Olle och Vidar kändes då inte helt fel så blir nog det! Rocktema eller vad? :)


Min mobilkamera börjar bli sådär...svarta prickar överallt..hehe


26/1-10 CIMON ÅKTE I PARADISE!

aja... ska sluta vara så besatt av de där, är ju sjukt..haha


Den här tisdagen har varit som alla andra dagar kan man säga. Började med keramik där jag gjorde en "pandoras ask" (hahah paradise igen) tsss... ja. Den blir nog bra iaf =) På samhällsen pratade vi om ekonomi och sen på foto blev det inte mke gjort.. ellerja, jag och Runa hade ganska så kul. Mejlade på fc om ba fula grejer fast vi satt vid datorerna brevid varandra ;P Lättroade! Övade även lite inför en lite teater vi ska visa upp imorgon..haha hoppas man klarar att hålla sig för skratt........

AIK va skitbra och vann med 4-1 mot färjestad ikväll :)
Duktigt gjort! Va värsta stämningen och nu ligger vi typ 5!

Va nyss över till norsk å kollade på hans nya TV. INte dåliiii, alltså TVN ;)


25/1-10 PH

Haha fy va fula jag och Maria är, satt nyss och planerade vårat egna lilla paradise hotel.
Vilka som skulle va me om vi fick bestämma å vilka som skulle vara par med vilka osv,skitkul de skulle va, haha!
Paradise va iaf skitbra som vanligt å ja längtar till imorgon! (NÖRD)

Har sett guldbaggegalan med mamma och Mimmi tidigare. Typ underhållande ;P
Skulle ha gjort samhälls ikväll men glömde boken i Runas tygkasse såatte.....GOD NATT


25/1-10 U GOT ME GOOD

Idag fyller Mickan 19 år! GRATTIS :)


24/1-10 Replay

Då var det söndag och denna partyhelg är snart slut. 
Orkar inte berätta så mke utan lägger in bilder istället :)
 Haft de skitbra och är hur glad som helst att jag städade salongen igår.
 Idag ska jag bara vila hela dagen!
 Funderar på att köpa bakiscola och chips....

Mariapartyt









Petterpartyt









23/1-10 GRATTIS!<3

Maria 18 år! =D



















22/1-10 God natt

Nu borde jag verkligen sova, hade ju bestämt mig för att gå och lägga mig tidigare ikväll och jag var ju verkligen trött men började testa kläder och då går det aldrig att sluta. Vad ska man ha på sig i helgen? Har ju två fester att klä mig till... Funderade på paljettklänningen jag hade på nyårs i Piteå men den kändes inte helt hundra nu. Kanske ändå blir den en av kvällarna men den andra då? Aja, litet problem egentligen, hittar nog något! :)

Sovmorgon imorgon och sen bara två lektioner och sen EN EFTERLÄNGTAD HELG! =D


21/1-10 Måla

Målat lite på en tavla och pratat inför klassen om makaronipudding idag! Har även ätit två ugnspannkakor :) Det är iskallt ute och mina lår är som isklumpar. Ska ta på mig mysbyxor och gå över till Norsken, som inte är hemma, och måla hans tavla! Känns inte allt för kul men vad gör man inte för sin granne :)

Jag och Oscar ska på hockey ikväll, det var ett tag sen nu, det blir nog kul =)

Redan imorgon fyller Petter 18 år och Maria ska ha födelsedagsfest! På lördag fyller Maria 18 år men då äre Petter som har fest... Hm, ja så kan de bli! Hoppas på att ha två riktigt roliga kvällar =D


19/1-10 Brick By Boring Brick

Jag och Runa gick helt oplanerat på bio kl 6 idag och såg snabba cash! Bra film! :)
Känner mig inte på allt för bra humör nu och det beror på lite olika saker..
tror jag säger god natt helt enkelt!


18/1-10 11:11

Opps.......Vaknade nu när min första, enda viktiga och längsta lektion slutar. Ingen idé att skynda sig på skolan för en liten fjuttig 45 minuters lektion som jag inte ens vet om den här.. Ska äta lite frukost nu och sen slänga in en tvätt. Får göra något vettigt här hemma istället. Har ju massa projektarbete att jobba med! :)


En början..


17/1-10 OK

Gårdagen var OK på många sätt. Jag och Maria träffades kl 10 vid bussen som gick till Umeå. Bussturen bestod i största delen av musik och sovande. När vi kom fram gick vi på stan. Jag köpte ingenting, Maria köpte skitsnygg klänning som jag har tänkt sno nån gång ;D For hem till erboda en sväng och gjorde oss i ordning och sen for vi tillbaka på stan. Gick till hamnmagasinet, betalade in oss för en 20 kronor och fick då en OK-stämpel. Såg några band och sen gick vi och åt på Subway! =)

Gick till OK-hotellet och träffade Joel och CO. Dom satt och spelade och sjöng och jag och Maria satt bara där och njöt av bra musik kan man väl säga. Klcokan 11 spelade dom på hamnmagasinet så då gick vi tillbaka dit och såg dom. Hann även sitta där på caféet och spela lite poker, dricka kaffe och så. Mycket mysigt :)


16/1-10 KUL

Kom hem för en halvtimme sen. Var på skolan från 9 till 2. Jag och Runa gick på lilla marie efter skolan och fikade en kladdkaka var ( äter bara onyttiga saker påfredagar så de va väldigt gott men mådde illa sen.. ) och sen några timmar senare gick jag, mamma och Mimmi och åt sallad på MAX :) Köpte mininyckelörhängen på stan som var jättefina :) Klockan 7 började jag städa salongen och sen var jag där hela kvällen. Tog lite längre tid än vanligt eftersom Anna tonade mitt hår också! Blev riktigt nöjd :)

Måste sova snart för klockan 10 imorgonbitti går bussen till Umeå. Jag och Maria ska dit för att gå på hamnmagasinet och se hennes pojkvän Pers band och Joels band :) Sover hos pappa och Erika :) Tror det blir jätteskojj med en liten resa!

Om en vecka fyller Maria 18 år, då ska de partas, GUD va jag längta alltså ;D


Så kan de gå.
Förra året nån dag då vi tydligen alla 3 kände för en randig tröja
 på morgonen när vi klädde oss! Kul :)


12/1-10 Kaffe

Har typ aldrig varit så sugen på kaffe som jag är nu. Undra om man ska ta sig en kopp... tror inte jag kommer ha problem med att sova sen, är ju så himla trött! Gjorde typ inget vettigt på skolan idag heller. Efter skolan for jag och Norsk på myrorna,elgiganten och obs =) Hittade några smågrejer till caféet jag håller på bygga =)
Korv och Pommes till middag hos min granne och sen lite tv å vila!


Lite galen bild från idag ;P


11/1-10 Vårtermin!

Sista terminen är igång. De som hände idag var att vi började med formgivning där vi gjorde stämplar med våra initialer och sen vart det brandlarm. Slutade efter lunch och då for jag och Runa på kupan å drack te och kaffe. Hemma nu och jag skulle typ vaknat om det var lov nu så man kan säga, har hela dagen framför mig. Blir nog perfekt att jobba med projektarbetet på Måndagar då, vilket jag ska göra NU :)

PH IKVÄLL! :)


10/1-10 Sista vilodagen..

..och jag gick upp klockan 9! Riktigt duktigt av mig. Har hunnit städa salongen, varit på stan och ätit lunch med bea, köpt en svart vanlig tröja och handlat lite frukostmat. Snart ska jag gå till mamma och göra middagen. Är fortfarande mätt sen subwaymackan men familjen måste ju få mat! Lika bra att jag håller igång för jag tror jag somnar om jag sitter still för länge...


Imorgon börjar skolan om, jäääääsp


9/1-10 World Spins Madly On

Idag har jag inte heller hunnit göra någonting.........

Blir iaf att skynda sig till mamma och hjälpa Mimmi med middagen nu. Lika bra så jag gör någonting!
Mitt rum är iaf fortfarande stökigt och alla gånger jag sagt att jag ska städa de senaste dagarna så har jag typ bara diskat en kopp. Jag är sämst. Skolan börjar på Måndag och då blir det skärpning på alla plan.. ojoj.

Om inte Anna ska på boda borg så ska vi se film och bara mysa :)
Imorgon måste jag upp tidigt för då ska jag städa salongen!


8/1-09 Fredag

Jag klarar det inte, helt seriöst.. gick upp nu och hela dagen är borta som vanligt. Gör inte så mycket egentligen men på Måndag MÅSTE jag få mig upp! Idag ska jag väl inte göra så mycket mer än vara hemma och fortsätta städa lite i mina garderober och sådär. Går nog en prommis nu på en gång för att vakna... känner mig fortfarande inne i alla drömmar jag drömt. Jag och Matilda kanske går ut på Olles ikväll och ba umgås :)


7/1-10 I See You

Började bygga på mitt café igår. Hittade ett gammalt dockhus i källarn så nu är mitt projektarbete igång, KUL :)
Norsken kom ju hem igår så vi satt och åt nudlar och pratade mitt i natten. Mycket trevligt :)
Iskallt ute och min morgonpromenad som jag hade planerat skippade jag och fortsatte istället sova. Vaknade för en stund sen och nu blir det att rensa garderoberna. Sen duscha och sånt och gå till mamma. Hockey kl 7 och det var riktigt länge sen nu. Jag vet inte ritkigt om jag är peppad på det men.. Dom möter Rögle så även om AIK inte är särskilt bra just nu så kan man ju hoppas på vinst eftersom Rögle ligger sist!

Aja, hörs :)


6/1-10 Grattis Evy! =D


Äntligen är du 18 år!
Grattis från mig =)

Jag och Mickan ska träffas på konsum kl 12 och
köpa lite frukost så jag måste gå nu!


5/1-09 All Good People

Jag och Runa var uppe till efter 4 och sov länge idag. Har bara hunnit äta frukost och diskat bort lite och så.. Sitter fortfarande i pyjamas men ska snart gå och duscha. Paradise Hotel visar tydligen dubbelavsnitt varje måndag, tisdag så det blir det idag också då! :) Oscar kommer hit sen, länge sen nu! :)


Kan de int ba bli vår?


4/1-10 :)

Har varit på stan med Runa idag. Köpte ingenting mer än äpplen och nötter :) Börjar med mitt nyttliga liv lite smått i veckan..Efter stan gick till mig och satte upp en badrumshylla och sen gick vi till mamma och åt risgrynsgröt. Jag och Runa ska se film nu och efter det är det paradise hotel :)

Fick en sen julklapp idag också, Lars Winnerbäckbok med alla hans texter och en liten skiva i också :)


Saknar min granne...


3/1-10 Gott nytt år! Bättre sent än aldrig :)

Va ett tag sen jag skrev nu. Har inte riktigt haft tid.. eller rättare sagt lust att skriva.. Jaha, då var det 2010. Kan inte riktigt fatta det men det är mycket man inte fattar här i världen. Har skittråkigt just nu iaf å dagarna är jättekorta när man sover till 1 så imorgon ställer jag klockan på 9. Ska gå på stan med Runa klockan 11. Det blir trevligt :)

Undra om jag har något att skriva om.. Nyårs firades ju som sagt i Piteå med Sofia och hennes vänner och ja, de va kul! Hittade skitsnygga blommiga tajts som jag köpte i Piteå också. Borde snart göra en rensning i mina garderober för dom går inte att stänga.. hehe

Maria sovde hos mig inatt och jag drömde världens dröm alltså, går inte att beskriva hur glad jag var när jag vaknade.. bara synd att jag var tvungen att inse att den inte var sann....

Imorgon börjar äntligen Paradise Hotel om så då ska jag nörda igen!

De va allt för mig idag:)


RSS 2.0