30/11-08

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är




Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

hej

hej lina nu haru en ny färg omg på bakrunden plus header awe!





30/11-08 Första Advent

Hejhej, blev inget skrivet igår pga fullt upp! 
Nu ska ni få höra om min helg :)

Fredag:
Som jag skrev så var det fest hos Oscar. Efter jag hade ätit en väldigt god middag ( de va typ nå ytterfilé i murkelsås med potatisgratäng, oj oj så gott, hehe! ) så for jag iaf hem till mig för att göra mig i ordning. Jag hade inte planerat kläder eller nåt så det blev rätt stressigt. Hade sagt att jag skulle komma kl halv 8 men jag tror jag var där efter 8..
Aja inte ovanligt om man säger så..
Hos Oscar var gänget + några fler :) Det var till en början ganska så trevligt men sen for typ alla.. lite tråkigt menja, det är sånt som händer.. Vid ca halv 12 gick Jag, Petter och Oscar till MAX där de andra var. När vi kom dit fattade iallafall inte jag riktigt vad jag skulle göra där. Pratade med Sigge i telefon och jag bestämde mig för att gå dit och sova!

Lördag:
Vaknade hos Sigge. Vi skulle på hockeyn som var kl 4 så vi tog cyklarna till mig, jag gjorde mig i ordning lite och sen gick vi dit. Vi kom precis när det började,hehe. Matilda hade typ glömt bort att det var hockey men hon kom också efter ett tag =) AIK vann iaf med 4-3! =) Måste erkänna att jag inte såg så mycket,pratade mest menja. Bra med vinst!
När hockeyn var slut cyklade jag och Sigge in till stan och åt på dallas. Efter det cyklade vi hem till han. Vi la oss och såg Scooby Doo men jag somnade typ. Inte för att den var dålig utan bara för att jag var väldigt trött! Efter filmen såg vi lite TV och sen julpyntade vi =) Klädde julgranen osv =) Det blev väldigt fint.
Sen sorterade Sigge massa papper och ja vet itne vad jag gjorde. Typ såg TV :)
Å sen var det väl God Natt!

Söndag:
Idag var vi först på ICA och kastade alla papper och pantade flaskor. Sen gick vi på blomsterlandet för att kolla på lite julsaker! Har hur mycke julkänsla som helst nu =) Jag hittade iallafall inget där. Letade en julstjärna och det fanns itne. Jag och Sigge cyklade in till stan. Där gick vi först och köpte ltie fika =) Sen kollade vi på lite affärer och det slutade iallafall med att jag kom hem med en vit julstjärna på fot och nå rödrutiga kökshandukar. Ikväll blir det att julpynta. Först måste jag nog städa ganska mycket menja, Jag har inte så mycket annat för mig ikväll. Andra Avenyn bara :) Och skissläxa förståss.. 5 skisser till imorgon men vi får se om jag orkar göra det..................



Oj det blev ett långt inlägg idag.
Nu ska jag gå men ni får ha en bra första advents söndagskväll! =)


28/11-08 Hos Anna :)

Sitter hemma hos Anna =)
Jag tänkte bara hit och hämta min kjol som hon har lånat men jag stannade ett tag. Ska få åka med dom till stan och sen tar jag bussen därifrån hem till mamma. Ska bara äta där och sen gå till min lägenhet och fixa mig för ikväll blir det party hos Franssons! Haha Oscar fyller snart 16 år så vi ska väl fira han lite och sådär,
hoppas det blir en rolig kväll, jag är typ peppad! =))


Jag har världens snyggaste vän ju eller vad tycker ni ? ;)

27/11-08 life is life, na na na na na........

Idag är det torsdag. Dagen började med att jag missade bussen.. Kände redan då att den här dagen skulle bli jobbig. Cyklade till skolan i all snö, Hur kallt som helst men jag får skylla mig själv när jag inte får mig upp i tid! Hade engelskaredovisning idag och det gick helt okej. Läste iofs av hela texten men skitsamma. HOPPAS på g i engelska :)



Vi slutade vid 3 idag och då cyklade vi in till stan och gick på kupan.
Jag Evelina och Runa stoppade massa kläder i en kasse för 50 kr.
VÄRT!

Nu sitter jag och Evelina här hos mamma i mimmis rum. Vi har nyss varit och kollat på en lägenhet till Evelina. Den var hur nice som helst! Lite avensjuk på henne... Mke finare än mitt lilla råtthål, haha men jag klarar mig =)
Hoppas hon tar den, de kan bli trevligt =)

Måste göra sallad nu. Ikväll ska jag och Evelina till Runa och träna på dansen som vi ska göra till gympan!
Ha en bra kväll!


26/11-08 HEJIGEN

ASSÅ FÖRLÅT,
Det var hundra år sen jag skrev men nu har jag tänkt skärpa mig. Minst ett inlägg per dag ska det bli även om jag har massor i skolan justnu. Idag slutade vi kl 1 men jag och Evelina satt kvar och skrev en engelskasak till halv 5! Fattar inte hur det kunde ta så lång tid men nu är jag iallafall snart klar =) Imorgon är det redovisning. Jag ska prata om varför sverige är så himla bra, på engelska. Haha lycka till Lina. Sen blir det väl att fortsätta med andra läxor...

Igår var det hockey. AIK vann i förlängningen med 3-2. De va inte speciellt bra så det känns väldigt bra med 2 poäng :)
Såklart skulle dom också ta kort på publiken men jag lossades att jag itne såg det. Såhär blev det, haha




Mormor och Morfar blev också på bild =)

Nu har jag tänkt se ett avsnitt av "Hasses brorsas lossassyrras kompis", det är skitkul! =)
Ha en bra kväll. Jag ska iaf plugga och sånt, tråkigt! Alla som vill får ringa och störa mig i mitt pluggande
för jag vill gärna ta lite pauser nu och då ;)

23/11-08 aa

Goafton,
Rätt nöjd med håret. Känns skönt att ha mörkbrunt igen. Trivs faktikst bäst i det! =)
Har varit och handlat och nu sitter jag och väntar på maten. Dagen känns fortfarande väldigt tråkigt för ikväll måste jag städa. Det är inte så stökigt egentligen men jag tänkte typ dammsuga och dammtorka. Det var ju ett tag sen sist ;P



Åh, skola imorgon igen.. Helgerna är så korta!

Det enda som känns kul idag är andra avenyn. Kl 8 på 1an =)

23/11-08 ......................

Det är en tråkig söndag. Har sovit bort halva dagen och har massor som jag göra. Jag tänkte först färga håret mörkbrunt =) Sen ska jag och Bea gå en promenad till hemköp och handla. Sen ska jag även hinna städa idag. Har massa disk osv.. känns tråkigt men det måste göras! Skulle ha tagit en tvättid också.. Kul liv jag har. Idag känns allt TRÅKIGT!

Jag får skriva mer sen för nu ropar mamma att vi ska färga mitt hår!



22/11-08 Close to you

Håller på att frysa ihjäl. Hur ska jag klara denna vinter? Har inte köpt nån jacka än heller för jag vet inte hur jag ska göra. Haha varför ska det vara så svårt att bestämma sig vilken vinterjacka man ska ha?

Jag och Sigge steg iaf upp vid kvart i 11 imorse. Vi åt frukost och gjrode oss i ordning sen cyklade vi till Isladan för att se Lejon mot Boliden. Det var en väldigt jämt match men tillslut vann Lejon med 5-4.

Vid 3 träffade jag Evy på Lilla Marie. Vi satt och fikade och pratade en stund. Det var mysigt =)Jag gick sen och träffade Mimmi och vi gick till Max och åt. Sen cyklade vi hem och såg hockeyn. AIK tog 2 poäng mot HV :) Starkt gjort eftersom de låg under med 3-1 och vände till 3-4 i förlängningen.. Bra AIK =D

Nu ska jag få skjuts till Sofia!
PUSS


21/11-08 SNÖ

Nu har jag ätit en god middag, Ostsnitzel och potatisgratäng :) Är hur mätt som helst!
Efter jag skrivit bloggen ska jag sy om lite kläder, känns kul! Sen blir det nog Idol och
sen kanske Sigge kommer till mig :)



Nu ska jag berätta om min dag.
Den började bra. Gick ut genom dörren och det snöade! Kände glädjen :) Äntligen vinter!
När jag kom till skolan hade vi psykologiprov. Det gick väl sådär.. Har faktiskt ingen aning om jag får godkänt men det hoppas jag verkligen. Ska ju gå psykologi B också..
Efter provet blev det hål och lunch och sen började nästa lektion kl 12 och gissa vad det var? Jo, oförberedd engelskaprov fast det visste jag ju redan om. Det gick skit men jag bryr mig inte så mycket..
Ellerja,skulle ju vara trevligt om jag fick G där också;P
Sen hade vi även kultur och idéhistoria. Vi slutade vid halv 3 och då for jag och Matilda in till stan. Vi gick och tog en fika på kitchen :) Sen gick jag och testade jackan som jag vill köpa. Åh.. hur ska jag göra? Den kostar 800 och jag känner väl kanske inte att jag är sådär jättesugen på att slösa det men vadå, en vinterjacka behöver jag ju!
AJa, vi får se.. kanske far på stan imorgon.

I helgen har jag ingenting planerat. Eller jag tänkte ju som sagt kanske på stan imorgon. Sen på söndag är det skyltsöndag men jag vet itne om jag ska dit. Skulle ju iofs vara mysigt men vi får se :) Tänkte ju färga mitt hår nån dag i helgen också :)


19/11-08 Om du lämnade mig nu

Hejhej.. Onsdag idag.


Vaknade hos Sigge och eftersom jag gick dit igår så fick jag mig inte till skolan idag. Kunde iofs ha gått men de hade tagit hundra år. Ringde Maria och som tur var fick jag åka på hennes cykel. Tack Maria ;) hehe ja.. Vi hade iaf en kort dag idag, slutade 20 över 12 och sen for jag till stan med Evelina och Runa. Dom åt en macka på kanel och sen gick vi och kollade på kläder och sånt. Evelina shoppade lite men jag hade bara 7 kr med mig så det blev bara godis för dom :)
Testade iaf en jacka som jag funderar på att köpa. Det är en vinröd/lila ( vad heter den färgen egentligen? ;P ) dunjacka. Den var faktikst väldigt fin menja, vi får se om jag köper! =)

Vet inte vad jag ska göra med mitt hår..Har ju rätt konstig hår just nu! Funderar på att färga det sådär mörkt som jag alltid haft ( just nu är det ljusbrunt fram i luggen och mörkbrunt i knuten! haha ) Kanske borde klippa mitt hår ltie också.. eller göra nåt annorlunda med det iaf! Aja, Det får bli i helgen isåfall :)

Nu äre mat. Efter maten blir det att träna inför prov. Känns tråkigt...............kanske hinner med nåt kul också! =)

18/11-08 .

Orkade inte skriva igår.. Har kommit på att de här med blogg inte är speciellt kul. Eller kanske för dom som har något att skriva men ja.. jag har inte så mke att berätta. Idag försovde jag iaf mig. Kom till skolan vid halv 11 ich då åt vi lunch. Hade en svenskaredovisning idag annars hände det väl inget speciellt. Efter skolan tog jag bussen till stan och där köpte jag lite färdig korvstroganoff och ris som jag värmde i micron. Orkade inte fara till mamma för att äta idag.

Snart ska jag vara med Sigge. Vet inte vad vi ska hitta på. Blir kanske bara att ta det lugnt :)

16/11-08 I've Had The Time Of My Life

Julkänsla idag!
Var med mamma på solbacken nyss och köpte
pepparkakor, julpapper,julsnören och ltie annat smått och gott!
Nu är det bara snön som fattas för att det ska blir riktig stämning! ;)
Lite jobbigt att det är söndag för jag känner att det inte har blivit så mycket gjort i helgen. Jag har en sorts hatkärlek till Söndagar. Dom är hur tråkiga och mysiga som helst, hehe =)

Halv 6 kommer Mickan till mig och vi ska väl bara ha det trevligt och prata skulle jag tro. Tänkte även bjuda henne på ltie fika (hoppas hon inte läser det här för det var tänkt som en överraskning)
Sen har jag även en liten present åt henne men det skriver jag inte vad det är =) Bara en liten sak! =)
 Kanske blir att se lite Tv också. Är ju Andra Avenyn och Sanningens Ögonblick ikväll! =)


SäraåGlada


15/11-08 Vårdag I November

Var nyss på hockeyn med Matilda! 
 AIK - Djurgården
2-2

Vaknade typ kvart i 2 idag. Fattar inte hur jag kunde sova så länge för jag somnade inte så sent igår, kanske 1 eller nåt. Menmen, sånt händer.. De va ganska så skönt iaf och nu är jag pigg för första gången på väldigt länge :)
Har alltså itne hunnit med så mke idag. Åt frukost, duschade och sen kom Matilda till mig.
Sen hockeyn och sen middag med mamma! =)

 

Om ett tag kommer Oscar till mig.
Vi ska typ se Stjärnor på is och sen kansek det blir nån film eller bara prat :)
Hoppas ni har en trevlig lördagskväll!
Puss


14/11-08 Friday I´m In love

Gokväll, Klockan är snart 7 denna fredagkväll och jag har ätit pizza och ltie godis, är proppmätt!
Har itne så mycket att berätta från dagen men vi hade iaf bara psykologi,engelska och kultur och idé-historia idag! Ganska så skönt med en lätt fredag! Efter skolan for jag Evelina och Runa till stan och jag köpte lite godis till ikväll.. eller lite och lite.. faktikst ganska mycket :] heh, Sen när jag kom till mamma la jag mig i hennes säng med en filt och somnade. Sov till middan ochja, Nu sitter jag här.

Tror det blir Sofia ikväll :) Det var väldigt längesen jag träffade henne. Närmare bestämt dagen efter halloween! Blir nog en väldigt trevlig och lugn ikväll skulle jag tro. Känner mig ju som lite seg nu efter min lilla lur!


Promenaden i Bygdsiljum var spännande och läskigt på samma gång...
Haha vilket minne alltså! =)

13/11-08 Tors..

Imorse när jag kom till skolan var varken nån Runa eller Evelina där. Trodde nästan dom hade skolkat tillsammans men som tur var kom Evelina sen vid 10 typ. Oförberett prov i Kultur och -idéhistoria. Haha kunde inget men tror inte det är hela världen. Ingen kunde typ. Ja sen hade vi engelska,matte,svenska och bild och vid 3 slutade vi. Jag och Evelina satt kvar och tränade på engelskaglosorna. Menja, måste nog träna lite till sen. 
Ikväll tror jag att jag ska vara med Sigge men jag vet inte riktigt. Ska iaf äta nu, puss!


Du är söt :)

12/11-08 MF, I miss you ;)

Blir ett kort inlägg nu för Mimmi ska ha datorn.
Slutade kl 20 över 12 idag men stannade som sagt kvar på skolan ochväntade på Maria. Vi for på stan och satt oss på kanel. Där fikade vi en mumsig kladdkaka och satt och pratade en stund. Sen gick vi och kollade vad det fanns för jul- och nyårsklänningar på affärerna. Maria testade några men jag kände att jag inte orkade just idag. Sen gick vi och solade och nu sitter jag här med massa fräknar.. Kanske inte nån som kommer se det men jag gör det iaf! Aja, Måste gå nu! Ikväll blir det läxa och kansek Matilda! =)


12/11-08 Skolan



Sitter i ett datarum här på skolan och väntar på att Maria ska sluta. Klockan är 14.12 nu och hon slutar kl 3. Har inget att göra.. Hade varit bra om jag gjorde läxan nu men den är hemma. Jag har iaf varit duktig och tecknat lite på min bild till teckingstävlingen som ska vara klar på måndag. Tänkte rita 3 st olika händer ( ämnet är identitet ) men det blir nog bara en hand, min egen :)

Okej, vad ska man säga.. Kansek lägga in nån lista eller test eller nåt.. Har ju som inte allt för mycket att göra så. Eller jag har egentligen massa skolgrejer men jag orkar inte nu.

Om dig
Namn:
Lina Jonasson
Ålder: 17 år
Smeknamn: Hm, kallas jag nåt.. tror inte det
Syskon: En lillasyster, Mimmi
Sysselsättning: Vänner
Bra egenskaper: Skrattig
Dåliga egenskaper: Kommer alltid försent
Linje/klass: ES2b
Hårfärg: Brunt
Ögonfärg: Blågröngrå typ?
Skostorlek: 38-39

Klädsel

Vad har du på dig idag: Jeans, t-shirt med nå träd på, svart kofta och vit sjal.
Vad använder du just nu för skor: Bruna skinnstövlar typ
Favoritfärg på kläder: Har ingen speciell favorit

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag
Du pratade med: Evelina och Runa
Du gick på bio med: OJ, det var länge sen men kanske Mickan
Du gick på stan med: Evelina och Runa
Skällde på dig: Mamma

Senaste
Film du såg: Torkel i Knipa
Mat du åt: Mexicanasoppa
Kram: Maria
Puss: Sigge
Fest: Halloweenfesten hos Maria,haha
Känslan: Ensam
Ilska: Vet inte
Resa: Umeå
glädje: Nu när Maria kom
Dröm: Kommer inte ihåg
Boken du läste: Var är alaska?
Personen du träffade: Maria
Personen du pratade i telefon med: Maria
Personen du fick sms av: Matilda
Gången du var utomhus: Imorse när jag gick till skolan från bussen
Gången du sov: Inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår
Saken du köpte: Frukostmat på hemköp

AJA DE VA DE, NU SKA JAG OCH MARIA PÅ STAN OCH TA EN FIKA! PUSS :)

11/11-08 The world´s greatest

Äter lite av en konstig sallad jag hittade i kylskåpet här hos mamma. Hon verkar blandat allt hon hittat. Typ morötter,majs och fetaost osv tillsammans.. Eller de kanske passar,Aja vet itne men de smakade rätt okej iaf!´;P Nu väntar jag på att riktiga maten ska bli kvar, Jag är så hungrig :)

Måste få klaga ltie. Idag har jag ont i princip överallt! Har typ nackspärr och ont i ryggen å under hakan är de nå klumpar, typ körlar. Allt känns bara fel och jag har träningsvärk i låren utan att ha gjort nåt.. HAha, Sen så har jag även ont i fötterna men jag får faktikst skylla mig själv för att jag har de oskönaste skorna. Hm, nåt mer.. Har typ fått nå sår i munnen men vet inte om det är för att de ska komma en tand där eller nåt.. har ingen aning.
Okej, intressant...

Ikväll tänkte jag ta en tvättid men de fanns inga.. man msåte visst vare ute i god tid i de där huset!
De blri nog att göra lite läxa och städa lite då. Hm.. inget bra på tv?
Nån kan ju få höra av sig också.. Skulle ju vara de roligaste ;)

Nu blire AAAA!! =)


Några år sedan.. :)

10/11-08 Måndag

Evelina och Runa for nyss och nu sitter jag här och lyssnar på radio i ett stökigt rum.Tur att de går att snabbstäda de fort!
Ja, iaf så skulle vi ju göra en dans till gympan nu ikväll mendet blev inte så mke gjort. Vi har mest pratat och tjollrat. Sett lite tv, lyssnat på musik och fixat varadnras hår! Trevlig kväll iaf :)

Nu tänkte jag göra en stor kopp te och sätta mig och se boston tea party, hehe =)



..glada tjejer :)


9/11-08 Tråkig Söndag

HAR DU
Ett förhållande? Ja
En bästa vän? Ja eller ingen speciell men..
Blivit kär vid första ögonkastet? Nej det tror jag väl inte
Skrikit åt en lärare? Haha nä
Kysst någon och sedan ångrat dig? Nja
Ljugit för dina föräldrar om vart du är? Har jag säkert
Några smycken som kostar över tusen kronor?Nej
Snusat? Nej
Rökt? Nej

DAGENS
Klädsel: En hög kjol,röd t-shirt och tajts
Frisyr: Knut
Låt: Beyonce - If I were a boy
Vill ha: Läxan gjord
Sjuka: Ont i huvudet
Beroende: Hm..
Saknad: Många
Köp: Har nog inte köpt nåt idag
Godis: Lite choklad som jag hade kvar sen igår

FÖRSTA
Bästa kompisen? Vet faktiskt inte
Bilen? Har inte haft nån bil än
Husdjuret? En kanin som hette Ronja
Semestern? Kreta
Jobbet? Sommarjobbade på Skellefteå Kraft
Köpta skivan? Haha kommer inte ihåg
Piercingen? Öronen
Konserten? Typ Mora Träsk när jag var 3, haha
Fyllan? På min 18-årsdag

BLANDAT
Är du blyg inför det motsatta könet? Nja, beror väl på
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 18 år
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja
Använder du huvtröjor? Nej
Vill du ha några tatueringar eller piercingar just nu? Nej
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det mosatta? Vet inte, beror väl på vem det är

TIO, SISTA
Personen som smsade dig: Mamma
Personen du kramade: Pappa
Personen som ringde dig: Pappa
Personen som du ringde: Micaela
Alkoholdrycken: Jadu..
Bilfärden: Från Mormor och Morfar- Hem till mamma
Filmen du såg: Kommer inte ens ihåg.. Typ torkel i knipa förra torsdan
Gången du grät: Hm, Onsdags
Måltiden: Pasta och nå kött

NIO, SKULLE DU
Våga hoppa fallskärm? Tveksamt
Våga hoppa bungyjump? Tveksamt
Kalla dig själv lycklig? Ja
Hellre ta bilden än vara med på den? Ja
Kunna gråta över en kille? Ja
Kunna gråta över en tjej? Ja
Kunna ljuga för någon? Nej
Kunna springa femtio mil? Haha nej de tror jag väl inte jag skulle orka

FEM VAL
Solnedgång eller soluppgång? Solnedgång
Sommar eller vinter? Älskar att det är olika årstider jämt
Vilken ålder har varit bäst hittills? Hm.. 16
Sova på sida, mage eller rygg? Sida
Kramar eller kyssar? Tror jagväljer båda

FYRA SAKER
Du gör när du har tråkigt: Sitter vid datorn och gör sånt här
Du gjorde igårkväll: Såg Stjärnor på is och Sing a long
Du kan höra just nu: Surret från datorn och Tvn i vardagsrummet
Du inte kan leva utan: Människor omkring mig

TRE PERSONER
Du kan berätta allt för: Vet inte riktigt
Du tycker om: Många
Du inte gillar: Några

TVÅ VAL
Coca cola eller fanta? Coca Cola
Hund eller katt? Hund

EN ÖNSKAN
Ett långt, roligt och friskt liv.

9/11-08 Farsdag =)

Grattis min kära pappa!



Idag är det farsdag och jag har uppvaktat min pappa med lite choklad och sånt! =) Sen var jag och mimmi tvungna att åka hem till skellefteå igen. Klockan 4 var vi bjudna till Mormor och Morfar på middag!

Igår hade min pappa utställning på Nolia i Umeå. De va en inredningstävling där man skulle rösta om vem som gjort de trevligaste rummet som utryckte mest värme. En tant  som hade nå tråkigt fast ändå mysigt rum vann men jag tror det var mest för att de va gamla folk som röstade. Pappa å Davids rum va ju klart coolast! Hah lite speciellt osv men ja såg att det var många av de lite yngre som tyckte det var intressant! ;)

Ikväll har jag inte planerat nåt. Kanske bara tar det lugnt.. om jag kan. Borde ju städa och göra läxa men varför ska det alltid kännas så tråkigt. Ska se Andra Avenyn snart så nåt posetivt iaf =)

6/11-08 torsdag...........

Åh jag känner bara att den här veckan var den tråkigaste på länge!
Är ju så himla trött å har som inte ork eller nåt. Aja, ska bli ganska skönt att fara till Umeå en helg och bara slappa och sånt. Pappa har även nån utställning som jag ska å kolla på! =)

Ikväll måste jag göra engelskaläxa! Har glosor till imorgon som jag inte ens har kollatpå. Har även massa andra skolsaker i min hjärna som jag försöker förtränga.......åh
Hoppas på att vara med Sigge efter hans träning men den slutar 9 så vi får se :)
Aja, nu ska jag gå och äta litesallad sen faratill min lägenhet och se om jag kan få nån ordning på mitt liv.
ha en bra kväll.......................







5/11-08 Oscar :)

Tänkte ju vara med Anna ikväll men så blev det inte.
Jag träffade istället Oscar på konsum=) Vi köpte godis och lite annat som jag behövde och sen gick vi förbi Mickan för att hämta min lockgrej. Vi gick till min lägenhet sen och bara pratade och sånt!
Han hade aldrig varit hos mig förr så de vakul =)

Nu har jag läxa å göra men jag vill inte! Ska läsa nån svenskaberättelse.. fattar noll! Sen har jag även engelskaglosor och skissläxa, borde skärpa mig och ta skolan på lite större allvar !



Bästa vän ,du är kul!


5/11-08 .


5/11-08 iiiiiiih.

Det är nog inte bara jag som fryser och är trött nuförtiden. Känns som jag håller på bli sjuk också.. Svider i ögonen osv.Hoppas det börjar snöa snart för just nu känns de bara halkigt och mörk.
Ge mig en vit mysig vinter nu,tack :)

Jag åt spagetti och köttfärssås till middag och nu är jag väldigt mätt!
Tänkte bara skriva min blogg och sen faratillbaka till mitt. Anna kommer kl 7 så jag tänkte hinna städa liteinnan. Sen ikväll så kanske vi går och köper nåt gott och bara myser i min lägenhet=) Har även lite läxa som jag måste göras!


4/11-08 Fortfarande tisdag..

Haha vaknade nu, allt blir konstigt. Vet inte riktigt varför jag sov men när jag kom hem från mamma vid halv 7 la jag mig i sängen och somnade. De va iaf väldigt skönt och jag drömde massa roligt =)

Nu tror jag att jag ska göra mig lite kvällfika/frukost! :)
Hoppas jag kan somna sen då.. inte för att det gör nåt om jag inte kan. Filip och Fredrik hela natten ju!! =)


4/11-08 Då vare tisdag..

Är hemma hos mamma redan. Fick skjuts av Matildas pappa hem, tack så mke! =)
Dagen har varit bra.. eller ja, helt okej.. Har varit väldigt trött men vi harju som inte så jobbig skola så jag klarar mig! Började på bilden till teckningstävlingen idag. Tänkte typ rita händer osv menja..  får se hur det blir sen! =)

Nu tänkte jag se två avsnitt av Andra Avenyn. Sen blir det middag och sen ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag hittar säkert på nåt! Har ju skissläxa osv som jag kanske borde göra snart :) Kl 11.20 börjar iaf Racet till Vita huset med Filip och Fredrik. Tänkte se ltie på de bara för att dom är så roliga! =)


Va bara tvungen att lägga in kort på mina snygga modellvänner! ;)

3/11-08 Boston Tea Party =D

Ser Boston Tea Party! Haha jag brukar inte skratta när jag är själv men när Filip och Fredrik är på Tvn så skrattar jag! Dom är verkligen hur roliga som helst=) Programmet idag handlar om Mat och man får ju faktiskt veta en massa onödig fakta, haha =)

Hockeyn gjck inte så bra som jag hade trott. Vet inte riktigt vad AIK höll på med idag
 och matchen slutade 1-3 till frölunda..

Aja, när programmet är slut ska jag sova såja..GOD NATT! :)


3/11-08 Skellefteå AIK :)

Ska snart och kolla på typ sveriges bästa hockeylag, Skellefteå AIK! Vinner dom ikväll är dom serieledare igen! Oj oj va stolt skellefteåbo jag är nu alltså! ;)

Skolan började om idag och Evelina kom tillbaka från hennes resa i Colombia. Hon hade köpt coola saker till oss från New York, Tack världens sötaste Evelina =)=) Justde, brun va hon också, AVENSJUK!

Va på stan med Runa och Evelina ett tag efter skolan och köpte prydnadskuddar och hårspray=)

Kan inte skriva mycke mer än så för snart börjar hockeyn!! Skriver mer sen om resultatet osv, PUSSHEJ!!


3/11-08 7 månader <3


Jag är kär i dig.

2/11-08 Söndakväll.. skönt!

Ikväll ska jag bara vara hemma och vila. Känns skönt att det är söndag samtidigt som de är tråkigt att de här lovet gick så fort. Om jag täkner efter.. vad har jag gjrot på min lista som jag skrev, HAHA.. inget typ! jagoch Maria har kommit på att vi har nog varit med varandra varje dag på hela lovet, inte vad vi hade planerat men vi har haft mycket kul!=) Gått promenader,sovit över hos varandra,varit på stan,fikat och fixat ;) Sen har jag ju varit på Hockey,Halloweenfest och varit med Sigge också=) Men de andra får jag spara till ett annat lov. Typ storstäda, skulle verkigen behövas!

Aja, ikväll då.. Det blir nog att se Andra Avenyn, göra ltie skissläxa,
göra fint i lägenheten och äta pepparkakor! =)


2/11-08 HAlloween..

Vet inte riktigt vad jag ska säga om gårkvällen..
Jag och Maria hade gjort superfint! Ställt fram skålar med bål,godis,chockladbollar,maränger,sockerakaka och allt!
Haha vi tyckte vivar så himlabra! Kl 7,halv 8 kom alla och typ hälften var utklädda!
Vi började med att Fika och senja, vet jag inte riktigt vad vi gjorde men typ dansade och sånt =)
Hade planerat massa lekar men de kändes typ bara som om de va jag som va peppad så de blev inte så mke av.
Nån lek körde vi och de va väldigtkuL iaf =)
Å sen.. Vad hände ? Jo, Kvällen slutade med att alla typ låste in sig i rum med varandra och grät.. menmen ändå en rolig kväll för det mesta och det känns som saker reddes ut, så de kanske va bra ändå!

Bilder från kvällen =)








RSS 2.0