19/4-10 Jag har panik!

Igår var jag glad, idag har jag panik. Har nog aldrig haft sån här panik... åh, min hjärna skriker! Jag har massor i skolan som jag inte lossas om för jag fattar ingenting just nu och är skitsugen på allt onyttigt. Sket i skolan, som vanligt på måndagar, tror jag varit borta 80 procent av alla måndagar efter jul..

Jag går till konsum och köper någonting att äta nu!

 


18/4-10 :)

Jag är glad. Vet inte varför men har en bra känsla i mig. Tycker det är jättetråkigt att skriva blogg nuförtiden så det här blir ett kort inlägg. I veckan blir det mycket skolarbete och träning. Helgen kommer att spenderas i Umeå med typ Maria, Evy och Mickan ? Och familjen såklart :)

Får se när jag skriver nästa gång :)


15/4-10 Marre

Idag hade vi bara bild.
Jag började med en målning med klockor på.
 Får se hur det blir :)

Efter skolan cyklade jag hem och bytte om och sedan träffade jag Marre på gymmet. Vi gymmade i drygt en timme och sedan cyklade jag hem till mamma för att äta lite pytt. Fick veta att Mimmi kommit in på teaterlinjen i Umeå! Det var ju roligt! Då blir nog både jag och hon Umebor :) 

Har varit och solat och nu har jag duschat och tvättat håret. Hade tänkt gå upp tidigt imorgon och gymma innan skolan men fick just veta att de på nocks inte var imorgon utan på lördag så då får jag ju tid till träning efter skolan och sen på kvällen tänker jag och Maria ha myskväll med film å så! =)


14/4-10 Norgeresan

Oj va trött jag är! Ska snart sova men först ska ni få se bilderna från Norgeresan! =)










13/4-10 Gymkort

La just in bilderna från Norge på datorn men tror inte jag lägger in dom här förrän imorgon. Jag tänkte gå och lägga mig nu eftersom jag är helt slut. Köpte gymkort idag och efter jag tränat så cyklade jag med Maria till a-torp :) Jag har duschat och tvättat och nu vill jag bara sova!
Känner mig faktikst rätt duktig och det ska jag fortsätta vara! =)


12/4-10 Hösten -10

Vad som händer hösten 2010 vet jag inte än men jag har iaf sökt till tre utbildningar i Umeå nu.
Lärarutbildningen - Grundskolans tidigare år
Lärarutbildningen - Förskola/förskoleklass
Lärarutbildningen - Fritidshem

Såja, blir nog en Fröken Lina av mig!
(Om jag kommer in förståss)
=)


12/4-10 JAG ÄR VERKLIGEN VÄRLDENS SÄMSTA

på att gå upp på morgonen! Hade ju tänkt att efter påsklovet skulle jag vara duktig med allting men det hela börjar med försovning. Vi har bara keramik idag så ingen idé att fara dit sen..

Ska anmäla mig till skolor nu och sen kanske slänga in en tvätt.
Städa skulle också behövas här men det behövs ju alltid, jättetråkigt!

Ikväll ska jag träffa Sofia, det var inte igår! =)


GE MIG SOMMAR NU!


11/4-10 Vår

Nu är det söndag och imorgon börjar skolan om. Jag har inte varit på skola på två veckor så det känns väldigt konstigt att jag ska fara dit. Cykel och vårjacka blir det imorgon! Skönt :)
Ska duscha och plocka undan lite här innan Mickan kommer och hälsar på!
Bilder från Norgeresan kommer imorgon!!! =D

10/4-10 Hejdå Norge!

Gjort mig i ordning och nästan allt är klart för att åka!
Frukost behöver jag äta känner jag, och sen måste vi även göra mackor att ha med på tåget.
Pan snoosar än.....

Hoppas på att vara framme i Skeå kl 12!!


9/4-10 Fredag

Äter godis till frukost, så illa är det! Har nog inte varit såhär onyttig på jag vet inte hur länge. Vill bara att det ska bli måndag så jag kan sätta igång med att vara nyttig, träna och vara duktig och ha ordning på allt. Skulle ju kunna börja med det NU men eftersom jag har kvar godis och vi ska åka 10 timmar tåg imorgon så vet jag att måndag är en mycket bättre dag att börja på ;P Då blir det mer en ordentlig start!

Ska snart gå och ta mig riktig frukost. Pan har farit iväg för att träffa hans släkt och vänner en sista gång men jag kände att jag hellre är kvar här och bara slappar och packar!


9/4-10 Tromsö

Jag och Norsken ligger och lyssnar på Gabriellas sång, hans nya favvolåt :) min favvolåt med :)
Nu ska ni få höra om denna dag:

Tidigt imorse hoppade vi på bussen till Tromsö. Den tog över en timme och när vi kom fram gick vi till deras glasbibliotek för att kolla lite å gå på toa :) Tog bussen bort till ett köpcenter sen och där gick jag och Norsken och åt på ett subwayliknande matställe medans Agnes å Johan var på egna äventyr. Efter lunchen gick vi en sväng in på vinmonopolet (norska systembolaget typ) och där köpte jag min första flaska vin, rosevin, till Runa :) Hittade sedan ett par skor som jag köpte till henne. Haha ni kanske tänker att hon fyller år men icket :P Iaf så började jag sedan fundera på att kanske köpa någonting till mig själv så gick på bikbok och köpte mig tre tröjor =) hehe, aa å sen blev det lite godis å småsaker köpta också! Bio eller kino som det heter här hann vi också med! Kul :)

Hade


7/4-10 Ajaj..

Aj, ont överallt, hungrig och har skitit hår. Igår satt jag,Pan,Agnes och Johan ute i solen och grillade korv och hade det hur skönt som helst. När solen sedan gick ner så gick vi in och spelade spel :) Vi bestämde oss för att vi senare på kvällen skulle ut och åka plastpåse i backen utanför huset. Så blev det men bara några åk och när vi skulle gå tillbaka ramlade jag just utanför dörren hos grannarna där det var glashalt. Jag flög med ryggen rakt bak ner i isen och tappade andan! Skrek och skrek och PAN som gick ganska långt framför mig sprang tillbaka till mig och frågade hur det gick. Jag grät och skrek och då kom gubben som bodde i huset ut och var skitarg. Jag kunde inte göra någonting utan Pan fick prata med han medans jag fick hjälp av Hege för att ta mig därifrån.
Inte kul var det..

Nu - Tvätta håret!
Frukost
Sen kanske åka till tromsö ikväll?


5/4-10 !

Jag är helt slut. Det har varit full rulle sen vi kom hit! Nu sitter jag under täcket och bara vilar. Gårkvällen spenderades hos Madelene och Lasse där vi drack vin och hade det mysigt. Blev riktigt sent så vi har inte sovit många timmar inatt..

Idag har vi varit på promenad och fikat hos Pans farmor.
 Snart kommer Johan och Agnes hit och då ska vi äta korvstroganoff, igen.. haha!


4/4-10 Söndag

Jag och Erica, Pans systers dotter, sitter i sängen och tjollrar. Hon sitter och pratar och pratar och jag förstår inte mycket. Hon verkar inte störas över att jag bara skrattar till svar utan verkar ha kul! Jag borde gå upp snart och kolla var Pan gick.. han är lite piggare än vad jag är idag......

Festen igår var kul! Jag pratade för det mesta engelska med norskarna men slängde såklart in något svenskt ord ibland eftersom min engelska inte är den bästa. Något norskt ord slängde jag också in bara för att jag tyckte det var coolt att jag kunde ;P



3/4-10 TRERIKSRÖSET

Kommit "hem" från resan till treriksröset och känner mig väldigt slut efter denna dag! Jätteroligt var det, att åka skoter bland fjällen och tillslut komma fram till platsen som jag drömt om att stå på, där Sverige,Norge och Finland möts. Skitcoolt att ba stå där å tänka, jag är i tre länder samtidigt! Haha bilder kommer!!
Pan körde skotern å jag åkte där bak men jag fick även testa att köra å det var riktigt roligt! Jag har aldrig gjort det förr å att köra längst uppe på ett fjäll nästan så högt upp som molnen var sååååå coolt! =D

Pan är i duschen och jag bara väntar på att få göra mig i ordning! Om 7 minuter kommer hans kompisar å vi ska förfesta här då. Jag kommer ju att stå i duschen när dom kommer.....aja, sånt får man ta!
Vi kommer nog ha en skitrolig kväll!





3/4-10 New Moon

Dagen har bestått av att gå promenad i de soliga vädret, träffat två av PANs kompisar och även träffat hans släktingar, tex som hans snuskiga farbror, haha! Det har varit mycket trevligt och nu i slutet av denna dag så har vi varit hos hans syster å hennes kille och sett New Moon. Tyckte inte den var så bra när jag såg den första gången på bio men okej, den är ganska bra. Men absolut inte lika bra som första filmen!

Jag och PAN ligger här brevid varandra i hans säng och trycker på våra datorer. Vi är som två nördar, hihi, pratar gör vi inte ens.... aja, det ska bli ändring på, ska fråga om han har lust att prata om planerna som vi har för imorgon: Stiga upp tidigt för att åka till treriksröset och åka skoter osv! ( blir skitnajs att uppfylla det tredje målet som jag har för 2010.. haha ) När vi kommer hem efter det så ska vi göra oss i ordning för en partykväll!
Oj oj va kul vi ska ha!!!


2/4-10 Godmorgon Norge

Godmorgon! Ligger fortfarande kvar i sängen men PAN har gått upp och typ ätit frukost. Jag vilar fortfarande men ska nog gå upp snart jag med. Är tydligen jättefint väder ute idag så man borde ju ta vara på det! Ni får ha en bra fredag! Skriver senare om hur denna dag blev! =D


1/4-10 Det måste vara ett skämt... fortfarande 1 april, haha

När vi hade duschat,tagit på oss nya rena kläder och ätit en väldigt god middag, korvstroganoff (som vi även åt igår till middag, men eftersom PAN tyckte det var så gott ville han att hela hans familj skulle få testa denna underbara rätt;D haha) så gick vi och la oss för att vila. Vi vaknade nu, samtidigt av någon konstig anledning och trodde det var morgon. Skrattade lite åt att vi hade legat med kläder och på precis samma ställe hela natten när hans mamma kom in och berättade att kl var 12, PÅ KVÄLLEN! Alltså så är det bara för oss att borsta tänderna, ta på oss pyjamas och lägga oss igen. Det blev ingenting spännade gjort här i Norge den här kvällen... men kanske lika bra det! Imorgon ska vi nog hitta på någonting kul! =)


1/4-10 Jag ser ut som ett frågetecken, hehe

Sitter i ett litet mysigt rum hemma hos norsken i Norge med hans syster och tänkte passa på att skriva medans han duschar! Nu ska jag berätta om vad som hänt hittills på våran resa :)

Tåget som skulle gå kl 04.11 inatt kom inte förrän 5 i 5 och då hade vi ännu inte sovit en blund. När vi sen satte oss på tåget så låg alla där och sov och det såg så tyst och mysigt ut men vi hade alldeles för mycket energi för att kunna göra likadant. Jag försökte tvärt men det kändes inge kul, haha. Vi gick och utforskade tåget litegrann men där hände inte heller mycket. Timmarna gick och tillslut öppnade resturangvagnen så vi gick dit med lite fika som vi hade med oss och en kortlek. Vi spelade kort ett tag och Norsken fick sitt kaffe. Vi tjollrade på litegrann och sen gick vi tillbaka åja, vad gjorde vi..åt och vilade typ! Båda somnade till men det blev inte så länge. När vi äntligen var framme skulle vi åka bil i över 2 timmar och då kan jag ju säga att jag höll på att somna. Haha inte bara för att jag var otroligt trött utan också för att jag inte fattade riktigt vad dom pratade om ibland, menmen.. det blir nog bättre med tiden!! =)

P.S Alla måste någongång se utsikten här!!!! Helt otroligt fint är det! =D
Aldrig sett något liknande!! BILDER KOMMER, kan inte förklara med ord! ;Dhaha

Nu hoppas jag att det är min tur att få duscha!


RSS 2.0