29/5-09 Anna 17 år!

Tusen kramar till min Anna som fyller 17 år idag. Jag, Anna, Evy och Maria sitter ute på Annas altan. Vi har ätit tacogratäng och sen daimtårta. Jag är så mätt att jag måste ha en kudde för magen nu.. Mina byxor går inte igen!
Snart ska vi till sportfältet för att parta, eller ja, iaf kolla läget =)


Förra årets födesedagsfirande, Anna 16 år! :)


28/5-09 Stadium

Snabbt inlägg. Idag har jag inventerat på stadium och det var helt klart värt pengarna!
Ganska kul att blippa massa varor och jag måste säga att de som jobbade där va väldigt roliga=)

Jag och Oscar var på stan nyss, vi var och åt på waynes och såg modevisning på BikBok. Det var mysigt :)
Köpte ett fint armband, måste jag bara säga =)

Det var planerat att jag skulle åka till Umeå hela den här helgen också men lite ändringar. Jag ska till Umeå men inte imorgon utan bara på lördag-söndag! Imorgon fyller Anna 17 år så då ska vi fira henne med typ middag och sånt och sen blir det nog sportfältet :)

Okej, skriver mer imorgon, Nu drar jag till Evy.. Ganska sent men nä, aldrig för sent för lite prat i Evys lillstuga =)


"Jag gjorde iaf en rimlig min" / Ogeeeeeeeeeeeee ;P

27/5-09 "Inatt slocknar ljusen"

Nu tror jag att det är dags för jag och min mattfrans att gå till sängs! Väckarn ringer kl04.30 imorgon och då SKAVIUPP!
God natt alla sköna böner och ha ett bra liv :)


27/5-09 And you’re scared, scared of the bottom, afraid of the stairs

Onsdag, vilket betyder 2 lektioner. Först psykologi, där jag fick VG på en uppgift som jag lämnat in för typ en vecka sen. Tror och hoppas det blir VG i betyget då :) Den andra lektionen var KUHI och jag fick då veta att arbetet där ska vara klart och kunna redovisas imorgon! Jag KAN inte redovisa imorgon eftersom jag ska vara på stadium
hela dagen och inventera (?)....... Aja, får se hur jag gör.
Om jag bara sjukanmäler mig eller om jag är ärlig och säger att jag ska vara där istället?

Matilda kommer och sover hos mig ikväll så vi får oss upp imorgonbitti, kl 6 ska vi vara på stadium och det hade iaf jag aldrig klarat själv! Bara vi inte stannar uppe för länge, finns en risk för det...


Förra sommaren :)

26/5-09 Kulturnatta 2009 :)




26/5-09 Glädjande nyhet!

Jag fick sommarjobb på Skellefteå Kraft trots allt! Fattar inte varför dom ändrade sig men det måste ha varit någon som tackade nej ellernåt. Jag ska iaf börja den 22/6 och jobba i 3 veckor. Jag jobbar bara måndagar,tisdagar och onsdagar och det är från kl 7 till halv 4. Känns super! Vet inte vad lönen är än men den brukar vara rätt bra där!

En annan nyhet är att jag fick dansträning som individuellt val nästa år..
Tror det kan bli hur kul som helst =)


26/5-09 Won't you call my number?

Är i en datasal på skolan just nu. Jag är just skrivit klart min svenskarapport men jag tänkte vänta tills Evelina är klar så vi kan cykla med varandra hem :) Vi hade ingen matte idag efter lunch så då låg vi ute på en bänk och sovde i solen. Det var underbart fast nu är jag otroligt trött! Tror jag ska lägga mig på balkongen när jag kommer hem och fortsätta njuta av vädret som alla verkar göra nuförtiden.. Inte så konstigt kanske!

Lägger nog in lite kulturnatta bilder ikväll men här kommer iaf en bild
på Pappa å Erika från kulturnatta som jag hittade på Saras blogg,
dom är så söta tillsammans! :)


 


25/5-09 O´boy

Har just druckit ett stort glas o´boy! Förut drack jag bara det ibland, kanske en gång i månaden eftersom jag tänkte det som SÅ onyttigt. Nu dricker jag minst ett glas per dag och det har jag fått  ifrån Maria.. Gott äre!

På skolan idag hade vi om livsviktiga relationer. Sen var det bara svenska så dagen var fort över. Jag och Evelina for till stan och hämtade hennes cykel som var på team sportia. Sen for vi tsm och handlade på hemköp. Tänkte som jag tänker lite för ofta nu för tiden.. GUD,så gammal jag blivit.. eller känner mig iaf. Jag handlar mat,diskar,städar och sitter i lägenheten själv om kvällarna. Eller inte varje kväll men..
Den här kvällen var jag hos Evy. Vi satt i lilla stugan som förut och pratade å pratade. Vi åt naturgodis och jag drack en festis. Vi hade mysigt. Pratade om lite roliga saker å sådär.. Ja, sen så blev det ju som vanligt att jag stannade en timme längre än jag hade tänkt men det gör inte så mycket. Vi hade kul!

Fick ett sms från Runa nyss där det stod att hon är kvar i Paris för att planet hade krånglat. Hon skulle inte komma till skolan så det blir bara jag och Evelina imrogon också :)Hoppas hon har haft roligt där iaf:)


23/5-09 Hotta brudar!

Hej alla glada!
Jag ligger här på en madrass i Umeå med Maria. Vi har just varit ute och tagit en prommis, det var inte världens finaste väder men vi hoppas det blir bättre sen. Vi ska snart göra oss snygga för idag är det kulturnatta här i Umeå. Vi ska träffa Evy kl halv 5 på stan och äta en middag med henne. Efter det blir det nog att träffa Mickan och Petter och sen även Matilda =) Sen blir det party all night long, typ! ;)



21/5-09 1408

Blev en skön sovmorgon för mig idag.  När jag märkte att det regnade ute blev jag typ glad för jag och Evelina hade planerat att se en film idag, 1408. Har sett den filmen en gång förut men jag ser den gärna igen =)

Nu plinga hon på.
Ha en bra dag!


20/5-09 KUHI

Vi har KUHI och jag arbetar om abstrakt konst. Vet inte vad jag ska skriva riktigt så jagtog en liten pause nu :) Runa sitter här brevid mig och jobbar på flitigt. Tror jag ska prata lite medhenne nu, hon behöver hjälpmedstavning ;)


19/5-09 Pappsiiii

En månad kvar av mitt liv som 17-åring. Jag undrar vad som händer sen. Jag blir 18, myndig, får köra bil.. typ vuxen ? Bor i lägenhet ochja, har inget sommarjobb. Haha jag klarar mig nog, hoppas jag :)

 Den här dagen har varit lite konstig. Först sovmorgon, sen bild å sen teater på nordanå, PelleSvanslös :) Pappa är här hos mig nu, han bor ju egentligen i Umeå men skulle med en klass på typ bodaborg och sånt idag så han ska sova över här. Vi har varit på MAX och ätit middag, mimmi var också med :) Sen gick vi på biblioteket och lånade en film som vi ännu inte sett. Det blev att städa och sätta upp lite lampor och sånt istället, bra, tack pappsiiii! =)

Kvällsfika nu och sen blir det nog att se lite tv. Blir nog en tidig kväll, både jag och pappa håller på somna justnu !



18/5-09 Håll min hand i vimlet

Åh, det är sommar och jag vill bara shoppa massa sommarkläder och sånt!
Får nog bli på fredag då jag ska till Umeå! :)
Längtar!

Sitter å lyssnar på Lars Winnerbäck och jag blir bara så glaaaaaaaad.
Tror jag ska vara med Matildaikväll om hon inte hade andra planer..




Fika med mig imorgon, Sofia ? :)

17/5-09 Black velvet

Ojoj, äntligen klar med engelskauppgiften!
Jag vet inte alls om jag följt instruktionerna men skitsamma,
haha jag vet typ aldrig det menja, nu har jag iaf fått ihop en text!
Tror jag ska äta lite kvällsmat här hos mamma innan jag går hem till mitt där det blir som vanligt att städa lite med Söndagsparty i bakrunden :)


17/5-09 Norge

Evy och Maria var hos mig igår och vi såg ESC! Grattis Norge och ha en bra nationaldag, haha :)
Jag har städat salongen och nu ska jag göra en engelskauppgift! Skulle egentligen vara med Matilda idag men jag vet inte om jag hinner det :( Får nog bli en annan dag!

Nu äre mat!


16/5-09 Sitter och kliar på årets första myggbett :)

Vaknade klockan 1 av att solen sken in genom mitt fönster. Jag tog på mig somriga kläder och gick en promenad till myrorna :) Där hittade jag en väska och en klänning som jag ville ha. Jag hann inte testa nåt för dom skulle just stänga, och nu när jag testade klänningen var den helt fel. Aja, här är en bild på väskan iaf :)


15/5-09 EVY =D

Kan inte skriva mycket nu för jag msåte verkligen skynda mig. Tänkte överraska Evy med att vara i tid.
Klockan 20 över 6 ska jag vara på karris, ska försöka vara där före henne!
Pussheeeeeeeej, ha en bra kväll :)


14/5-09 LAX

Torsdag idag. Var otroligt svårt att få sig upp imorse men jag kom iaf till skolan.. lite sent menja, det gjorde nog itne så mycket. På engelskan hade vi sista delen i nationella och jag tror det blir ett stort IG. Tur att jag fick G på matte nationella vi gjorde i tisdags då, det gjorde mig glad även om det nog bara blir G i betyget nu, hade hoppats på VG förut.
Mer saker som hänt idag.. Vi målade våra fågelholkar. Ganska kul faktiskt, känns lite som slöjd eller nåt. När vi slutade skolan cyklade vi in till stan och fikade på Lilla Marie. Jag tog en sån där groda man åt när man var liten, verkligen hur god som helst fast som jag minns, väldigt sliskig!

Till middag idag åt vi Lax. Jag har inte gillat det förut men nu var det super! Snart ska jag färga mammas ögonfransar typ.. inte kul men jag hade visst lovat. Får se hur fortsättningen av kvällen blir. Kanske går en prommis :)


13/5-09 Back to bed

Till middag idag åt vi supergod sallad, blir verkligen aldrig less på sallad, det är så smaskigt :)
På skolan idag var det bara jag och Evelina. Runa var tyvärr sjuk så hon missade dansföreställningen som vi var på nordanå och såg. Den var rätt så bra, eller iaf sista dansen där alla hade glittriga klänningar.
Man blev hur glad som helst ju =)

Kanske ska övningsköra med mamma för första gången idag, Vet inte riktigt om det är så bra för jag känner mig lite lättirriterad och har lite ångest. Ingen aning varför men tror det skulle vara bäst om jag var hemma och vilade ikväll..


13/5-09 Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Sitter på skolan och har tråkigt.. På psykologin som jag var på nyss hade vi redovisning i liten grupp och det tog bara typ en halvtimme så nu har jag ingenting att göra i 50 min.. På fredag har vi buffertdag, det är en dag då man gör  uppgifter man missat ellerja, som man varit borta påoch då har jag två engelskauppgifter som jag måste göra! Borde kanske börja med det nu så jag får ledigt på fredag fast jag vet inte riktigt hur man ska göra uppgifterna.. Åh, jobbigt.

När jag var med Anna igår berätta hon för  mig att hon fått sommarjobb på skellefteå kraft. Jag jobbade ju där förra året och det är det enda stället jag sökt på nu så jag hoppades självklart att jag skulle få jobba med Anna där och tjäna  massa pengar. Dom hade ringt Anna för någon vecka sen så jag kände hur det började kännas mer och mer kört för min del. Idag frågade mamma hon som har hand om det där om jag fått jobb och tyvärr inte. Nu känns det väldigt jobbigt med tanke på att jag redan hade förberett mig på att det var där jag skulle få jobba i sommar. Har ju iofs Erika Book jobbet men det  blir ju inte allt för mycket pengar där. Okej, får väl se det från den posetiva sidan..
Jag får vara ledig hela sommaren :)


Jag&Evelina, dagen efter kräftskivan. Trötta :)

Vill ha en macka i caféterian nu, är såå hungrig!
Pusshej!!

12/5-09 The Thanks I Get

Var på stan med Oscar efter skolan. Vi satt mest bara ner på olika ställen och pratade men vi gick även på MQ där han testade skitsnygga kläder! Nu sitter jag och lyssnar på Salem Al Fakir och tänker på att jag kommer få se massor av mina favvoartister i sommar. Ja, de kommer bli den bästa sommaren ever, fast det tror man ju alltid !

Jag tänkte cykla till Anna nu. Ni kan ju kika in på hennes nya blogg om ni har lust med det :)
annaHolmstrom.blogg.se
Hon har mer besökare än vad jag har och hon har haft bloggen i en dag..
Mina teorier är att antingen är detför att hon är skellefteås snyggaste brutta eller så är det för att mitt namn är så krångligt..Haha skämt men Ni som läser, känn er speciella. Ni är en av få som tittar in här :)


Ängel&Emo.

12/5-09 På skolan

Har haft MatteB nationella nu och jag orkar inte ens tala omdet. Satt i ca 2 timmar ochja, Vi får se hur det går helt enkelt!
Nu har jag gjort klart psykologiuppgiften som ska redovisas imorgon och då har jag ingenting mer jag MÅSTE göra idag förutom att träna in det till imorgon!

Tänkte fråga Oscar om hanvill gå med mig på stan  men han svarar inte på sms såja..
Vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske ringa Evelina och Runa som är ute någonstans och tjollrar :)


11/5-09 Smile like you mean it

Nu är den jobbiga veckan igång.
Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt men det får går som det går :)
Idag har vi sprungit 2000m, slog mitt rekord kan man säga, känns mycket bra! Vi har även börjat göra fågelholkar på formen som vi ska få designa som vi vill. Jag tänkte designa min åt en svartvit flugsnappare, haha aja..

Jag längtar till kulturnatta! Bara så alla vet..

Ikväll - MATTE!


10/5-09 Nånting större

Så var man klar med en skoluppgift!
Känns hur bra som helst även om den har tagit flera timmar och jag vet inte riktigt om jag har gjort rätt, haha.
Nu sitter jag och lyssnar på Lars Winnerbäck och väntar på Micaela.
 Vi ska ta oss en liten promenad :)


10/5-09 Härliga söndag.

Även fast jag har massa tråkiga saker att göra idag så känner jag mig som glad :)
Vet inte vad det är med mig men livet är underbart just nu. I skolan har vi som sagt massor och jag måste plugga från och med nu tills jag går och lägger mig. Har varit på salongen och städat och det var hur jobbigt som helst men jag är lixsom ändå glad. Finns väl lite olika anledningar till det men mest tror jag det är för att sommaren snart är här!! =)


9/5-09 Askalas :)

Sitter och gör massa läxa.
Inte sådär jättekul med tanke på att det är lördag och vårmässan.
Där brukar jag ju alltid vara menja,
kanske inte så roligt ändå eftersom vädret är skit.

Igår var jag med några tjejer och grillade på erikslid.
Vi satt och grillade korv, godis, pratade och hade bara allmänt mysigt.
De enda minuset var att jag hade klätt mig ltie för lite.. men man lär sig väl av sina misstag :)



Ikväll är jag och Micaela bjudna till Evy på middag, Tacos.. Mums :)
Efter maten blir det kanske film eller bara tjejsnack!

Ha en trevlig lördag =)

8/5-09 ICE ACE

Idag har varit en lite speciell dag. Den började med Nationella Eng B och det gick åt pipsvängen! Hoppas verkligen på ett G i Engelska men blir det IG så överlever jag nog. Sen cyklade vi till nordanå och såg en föreläsning med en känd fotograf, Mattias Klum. Väldigt fina bilder tog han och han var även duktig på att prata så det var en trevlig stund :)



Efter skolan for vi tillbaka till skolan och jobbade lite och sen for jag på stan med Maria. Vi satte oss mitt på torget och tog en glass, jag tog min nya favorit glass, typ ICE ACE - jag rekommenderar.. Nöten är mums :) haha

Okej, nu ska jag sluta tjollra och cykla hem till mig.
Micaela kommer till mig ikväll och vi ska bara MYSA. Var ett tag sen sist =)

7/5-09 ChoL.

Åh vad jag är kissnödig! Måste springa på toa alldeles strax men ska bara skriva ett kort inlägg.
Idag har jag blivit klar med designprojektet. Känns skönt och jag känner mig nöjd :)
Är helt slut nu så skulle helst bara vilja lägga mig och se en film eller nåt men har som vanligt massa ogjorde skoluppgifter. Borde sluta att skjuta upp allting..
Aja, blir iaf att ringa Andreas i Karlstad för det gjorde jag inte igår! :)


Hittade den på min lillasysters blogg..
Hon har visst tjuvtagit bild på mig när jag sitter och dregglar åt Erik Hassle!
Haha!

6/5-09 JustFriends

Har fullt upp idag också, städade inte ens igår.. åh orkar inte å de äckligt väder!
Aja, ska ringa Andreas i Karlstad ikväll också, de blir ju kul.. :)


5/5-09 Single Ladies

Har nyss sytt klart kjolen som ska vara till mitt designprojekt på skolan.
Den blev faktikst väldigt fin, kommer nog användas nån gång sen :)

Jag funderar på att städa min lägenhet ordentligt ikväll men då var de alla dessa läxor som jag skjuter upp också,
aja, bara jag gör nåt av det så är jag ju duktig!


4/5-09 Strimmor

Har legat ute på balkonen och lyssnat på musik en stund.
Inte världens soligaste dag men några nya fräknar verkar ändå ha kommit :)
Jag känner mig trött idag. Så mycket som jag borde göra men som jag inte orkar..
Ikväll måste jag iaf läsa ut en engelskabok som ska vara utläst till imorgon,
90 sidor kvar så det är väl ungefär allt jag kommer hinna ikväll..


3/5-09 GBG 2008


Nu ska ni få se bilder från när jag var i Göteborg i somras!
Jag har inte fått in dom på datorn förrän nu.. haha bättre sent än aldrig! =)







3/5-09 Kalas



Har glömt att gratta min lillasyster här på bloggen så jag gör det nu!
Hon fyllde 15 år i fredags den 1 maj så jag säger grattis grattis grattis!! =)
Idag blir det kalas för släkten!



Så blev tårtan i år, haha inte lika snygg
som förra året men det får duga!

2/5-09 Delayed Devotion

Mår toppen!
Vi har just ätit grillat kött å pommes,
det är underbart väder och ikväll ska jag vara med vännerna!
Först kommer Matilda till mig och vi hade tänkt prata och pyssla lite, haha!
 Sen far vi nog till Sofia och sitter på hennes balkong med massa underbaringar!! =)


30/4-09 Valborgs..

Väck mig aldrig om det här är en dröm, INTE DÅLI


RSS 2.0