31/7-08 Göteborg! =D

Ikväll far jag till Umeå.. Imorgon tar jag,Mimmi,
pappa,Erika och Dennis tåget från Umeå till Göteborg! =)
Där ska vi typ träffa släktingar, gå på liseberg och massa mer! De va verkligen länge sen =D
Hoppas på att få träffa Andreas i karlstad också, de skulle vara jättetrevligt =)

Ha en bra vecka, de har jag tänkt ha iaf! ;D


30/7-08 GRATTIS<3

Grattis på 17-årsdagen Sigge! :-*
Jag älskar dig.


25/7-28/7-08 Sigges stuga! =)

Mamma skjutsade mig till Sigges stuga sen på fredagkvällen! =) När våra mammor träffades märkte dom att dom typ kände varandra litegrann, haha inte så ovanligt här i skellefteå menja, dom hade iaf sjungit i samma kör nån gång. Jagoch Sigge gick och la oss nästan direkt. När vi vaknade på lördagen var det hur varmt som helst, både i stugan och ute! Skulle nog tro att det var den varmaste dagen i sommar faktiskt =) Orkar inte berätta allt vi gjorde men vi solade å badade å åkte moppe till bastu osv=) På kvällen var jag helt slut. Vi for hans mormor och morfars flotte där dom badade badtunna osv men jag orkade inte bada. Satt bara och tittade på osv men de va också trevligt=)
På söndagen var vädret nästan likabra! Vi solade å badade även då och sen på kvällen tog vi båten till ett jättefint ställe där vi grillade lite korv och så =) Mysigt!
Ja, och idag har vi också solat och badat! Typ rödbrun i ansiktet åså men de blir nog fint sen =)

Är ju hos mamma just nu men ska alldeles strax gå hem till mitt.


25/7-08 Sista dagen på jobbet!

Äntligen sista dagen! Nu ska jag bara njuta av sommarlovet.. Göteborg snart =)
Idag har jag och mimmi varit på stan. Jag köpte lite presenter till Sigge som han kankse ska få ikväll.. om jag ska dit.. vet itne än.Annars ska jag nog vara med Sofia!

åååh,ångest.


Saknar.


24/7-08 Mår illa :S

Dagen blev väl inte som jag hade tänkt mig. Började egentligen jobba kl 7 men när jag vaknade mådde jag så illa så de blev inge jobb. Förlorade över 500 kr på det men vadå.. man kan ju itne rå för att manär sjuk!
Har iaf sovit HELA DAGEN idag och nu sitter jag här vid datorn hos mamma. Har nyss ätit en god sallad=) Funderar på om jag orkar göra någonting ikväll.. Kanske blir det att träffa Evy ett tag=)
Asså måste bara säga att de är verkligen jobbigt.. Munsåret börjar försvinna och då får jag typ magsjuka eller ja, nått sånt iaf.. åhh.. jag som hade planer för helgen.. antingen PDOL eller åka till Sigge, Vi får se hur de blir! 
 
AJa, krya på mig,eller nåt =)


Jag och Evy förra sommaren :):)


23/7-08 Första natten i lägenheten =)

Micaela sov över hos mig första natten! =)När vi vaknade var rummet iskallt!
Inte så kul menja..får väl stänga fönstret inattdå!;P
Vi hade iaf en trevlig kväll igår med varm o´boy, vindruvor, godis, tända ljus, bra musik och naturligtvis prat och skratt! =D

Nu har jag ätit middag och så.. funderar på att cykla tillbaka till mitt. Vet inte vad jag ska hitta på ikväll men antingen ringer jag nån kompis eller så fixar jag bara i lägenheten! =)


22/7-08 Stenkilsgatan 46C! =)

IDAG FLYTTAR JAG HEMIFRÅN... OJ OJ ! =D
Vi får se när jag skriver nästa gång, kanske har fullt upp!


21/7-08 Regnig tråkig jobbig dag.

Dagen började med att cykla i regnet till jobbet kl 7.. tyckte inte att de gjorde så mycket att det regnade eftersom jag ändå jobbade inne men nu är jag så less regnet! Regnat hela dan ju!! Ja iaf efter jobbet for jag och mamma på solbacken där jag köpte tandkräm och tvål. Vi for hem och åt och sen for vi till biboköp! Jag hade aldrig varit där förut men jag kan säga att de är nog itne sista gången!=) Skitmke fint.. ska köpa saker där sen när jag får lönen ;) Ja, sen vid 6 for vi till min lägenhet och frostade av frysen och gjrode lite fint för imorgon.. JA IMORGON, FLYTTAR JAG! :O Känns rätt konstigt men de är ju såklart kul! =) Var ett tag med Sofia och Evy nu på kvällen! Vi gjorde inget spec.. pratade å sånt =)


21/7-08 Justja!

Har glömt att berätta den stora nyheten!!
SIMON LUNDBERG <3 ANNA HOLMSTRÖM! =D


20/7-08 ,

Lyckad kväll även igår! Jag och Micaela såg Pugh Rogerfelt och sen gick vi till karra=)
När vi kom tillbaka träffade vi Evelina och Camilla! Vi såg ett band som jag inte vet namnet på men dom spelade typ lite blandat.. reaggejazz ?haha ja gillade det iaf :) Lite senare var det en kille som spelade i krafthallen. Tror han kallades thetallestmanonearth.. SKITBRA!
När han spelat klart var klockan 12 och vi träffade Sigge och co =) Vi gick in i ett tält med typ blinklampor så man fick ont i huvudet men de va ändå hur kul som helst!! haha ja, orkar inte berätta mer, de va inte så mycket.. ellertyp vid 2 for vi till Sigge och sen vid 4 for jag och Micaela hem =)

Idag har jag inte hunnit med så mycket. Gick en promenad med mamma för nån timme sen och sen var vi förbi på loppisen på folkparken. Nu tänkte jag läggain bilder från helgen, finns rätt många =D







18/7-08-19/7-08 Helg =D

Skulle ju egenltigen åka till gänget som är i Sofias stuga men så blev det itne. Kände att jag itne orkade..
Har ju jobbat hela veckan och jag kände riktigt att jag behövde sova och bara ta helgen som den kom. Det blev iaf trästocks igårkväll också.. Det var bättre väder än torsdag och mer folk så de va ju roligt! Vi såg Abalone Dots och Säkert, dom va skitbra, verkligen! =)

Imorse vaknade jag vid halv 2. Hade ont i huvudet osv men gick iaf upp och satt mig vid datorn. Sen pratade jag i telefonen med Anna och Sofia=) Sen duscha jagoch sen pratade jag i telefon med Evy=)
Nu sitter jag här i morgonrock och lyssnar på Abalone Dots. Har inte ätit frukost än och kl är 16.17... oj oj.

Ikväll blir det nog trästocks igen. Jagoch Mickan skulle typ gå med några från Umeå
sen hoppas jag även på att få träffa Sigge!=)


17/7-08 Trästocks!

Hade väldigt roligt ikväll på trästocks!
Kände inte igen så mycke av musiken men de mesta va faktiskt riktigt bra=)


16/7-08-17/7-08 =)

Igår var jag med Sigge =) Vi var först på stan.. Jag såg en tröja som jag vill ha på h&m men jaghar inga pengar =( Ja iaf, Sigge köpte en tröja och solbrillor och sen satt vi oss på torget och åt en glass=) På kvällen hyrde vi film - Alvin och gänget ;D Haha jag tycker den va skitbraa!

Jobbat som vanligt idag.. bara 6 dagar kvar nu! :O

Trästocks ikväll med Runa, Evelina och Mickan =)
Måste ladda kameran nu så jag kan ta lite bilder ikväll! Skriver mer sen!


15/7-08 grattis kusinbea ;)

Imorse när jag tittade i spegeln upptäckte jag att jag hade fått munsår!! Har bara haft det 2 gånger förut och vart skitledsen för jag minns att de va såå jobbigt. Aja, jag överlever!

Var på kalas hos min kusin Bea nyss. Hon fyller 16 år idag!
Grattis Bea =)


14/7-08 Picknick :)

Det var riktigt soligt idag så efter jag jobbat klart gick jag och Micaela och satt oss på en filt i nordanå.
Vi hade köpt med oss massa gott å onyttigt. Vi hade en väldigt mysig stund förutom alla småkryp som jag helt plötsligt har blivit skitskraj för;P

Du&Jag :)



13/7-08 <3

En glad nyhet!
Min pappa Mikael har förlovat sig med Erika!! =D



Hade tyvärr ingen bild på dom så jag lägger in en låt som dom gillar istället! =)

13/7-08 Promenad :)

Sovde till typ 1, känns väl sådär när det var bra väder och så men jag jobbar ju imorgon så jag ville sova idag! =)
Var med lillasyster även den här dagen. Vi gick till Ica MAXI och köpte lite champinjoner och sånt som vi skulle ha till middagen =)

Ikväll blir det typ att ta det lungt. Antingen med kompisar eller själv. Tänkte se nåt på tv som jag glömt namnet på men jag får väl se om jag hittar det, vet att det var kl 8 eller 9 iaf ;Phaha

Vill inte jobba imorgon!!!!


12/7-08 lördag! =)

Äntligen lördag asså.. så skönt att bara vara ledig! Sov till typ 12. Hade inga planer för dagen så jag tog det rätt lungt till 2. Då cyklade jag och min lillasyster ner till stan! Jag köpte en skjorta med blommor på och jag och Mimmi köpte en blommig kjol och en vit tunika tillsammans. När vi sen kom hem åt vi middag på balkongen.. de va länge sen eftersom vädret har varit så dålig på sista tiden men idag var det riktigt fint!! =)
Jag tänkte att jag bara skulle vara med familjen på kvällen också men så blev det itne. Jag for till Sofia och sen kom Simon och Anna =) Vi gjorde som inte nåt speciellt..bara umgicks ;D

Har itne så mycket att göra nu och klockan är strax efter 12. Funderar på att sova.. ska upp tidigt och fara och fiska med mormor och morfar imorgon! haha de ska typ bli trevligt, de va inte igår! =)



11/7-08 Sex and the city!

Efter jobbet kom Sigge till mig=) Vi såg programmet som jag sett varje dag efter jobbet - skönheten och odjuret. De är så bra!! Sen gick vi till stan en sväng och sen åt han middag här. Han var tvungen att fara typ direkt efter maten så de kändes itne som vi hann träffa varandra så länge men de va iaf trevligt! <3

Jagoch Anna va nyss och såg "Sex and the city" på bio! Den va typ hur bra som helst =)
Känner mig glad, haha ?=)

Tänkte gå och lägga mig och sova nu och sen sova typ halva dagen imorgon, de ska bli underbart.. verkligen!


Lina&Runa

10/7-08 Anna =)

Ikväll ska jag och Anna och sola och sen ska vi till nån och bara prata om myssaa. ska bli trevligt!
Idag har jag jobbat som vanligt och sen bara tagit det lungt. Vill inte jobba mer.. men skönt att det är fredag imorgon iaf!

Saknar Mickan litegrann.. undrarnär man ser henne igen =)


9/7-08 Hm..

Vad ska man skriva idag då?
Orkar faktikst inte skriva någonting för den här dagen såg typ precis likadan ut som gårdagen.

Lägger in lite fina sommarbilder från förra sommaren istället =)



8/7-08 städa och vila.

Jobbade som vanligt idag och det var ganska så tråkigt. Bara 13 dagar kvar nudå!
Vid halv 2 när jag kom hem satt jagmig i fotöljen och såg nå program på tv som var jättebra ,sånt där med massa vanliga killar och en jättefin tjej..ja vet itne va de hette men bra va de iaf! =) Ringde Mickan och vi pratade typ en timme och sen gickjag in på datorn ett tag. Mamma kom hem och frågade om jag ville följa på jysk,mio osvoch de ville jag men det enda som blev köpt var 2 kuddar =)
Jag åt nyss middag och ikväll blir det typ plocka upp alla kläder från mitt golv, allsång på skansen,datorn och ta det lugnt!
 


7/7-08 måndag....

Först jobbet sen Matilda på stan=) Vi gick på waynés och åt en god kycklingsallad (de vart alltså två luncher för mig idag menja, de va gott.. haha) Jag och Matilda gick runt på lite affärer och det var typ rea på allt ! Måste köpa nåt känner jag men orkade inte idag!



Nu på kvällen var jag först med Sofia och Simon =) Vi satt på Sofias balkong och åt nån typ chockladkaka hon hade bakad, jättegott var det! Vi spelade spel och sen gick vi en sväng till karris. Matilda kom sen och lite senare kom även Petter och Maja. Vi spelade spel igen och sen var jag tvungen att fara!

Jag måste verkligen sova nu!
God Natt:)


6/7-08 Piteå osv =)

det är söndagkväll och imorgon börjar min andra vecka på sommarjobbet. Jag känner verkligen för att bara sova imorgon men ja.. så blir det alltså inte. Ställer väckarn på 06.00 :/

Kanske ska berätta lite om igår..
Jag kom fram i Piteå vid 4 och då for vi hem till Sofia för att göra oss iordning osv. Jag bestämde mig för att ha allt rosa och jag kan ju säga att jag var.. INTE snygg! haha menja :)
Jag hade en kul kväll faktiskt! Lärde känna Karin rätt så bra ochja.. vi pratade om mycket intressanta saker ;)hah

Idag vid kvart i tre åkte jag och Evelina buss tillsammans från Piteå(hon hade varit i Luleå).
När vi kom fram i Skellefteå träffade vi Runa och vi tre for till mig. Vi åt spagetti och köttfärssås och sen åt vi glass och jordgubbar =) Vi tog en promenad och kollade på min lägenhet (som jag är så stolt över,haha) och sen gick vi även en sväng till coopnära.

Justnu sitter jag bara här, pratar med lite folk på msn och så men har tänkt sova snart!
Hoppas jag får mig upp imorgon förja, känns som sagt INTE KUL! =(


OJOJ


4/7-08-5/7-08 Sigge =)

Va med Sigge typ hela dagen igår!
Vi var först på stan=) Jag köpte present till Sofia i Piteå.. Vad kan jag inte säga eftersom hon kanske läser min blogg;)
Sen for vi till min lägenhet. Sigge skulle egentligen fara hem till bastu kl halv 7 men då märkte vi att kl va kvart över 6 så då skulle han aldrig hinna (yes) haha ja iaf sen for vi och hyrde film och så och sen sov jag över hos han =)

Kom hem tidigt,typ 8,imorse och va såå trött så jag gick och la mig. Vaknade nu.. fast jag sa till mamma att väcka mig efter en timme! Ja, jag är iaf ganska pigg nu så det är ju bra=)Men jag ska ju till Piteå idag och hade tänkt ta en tidig buss men nu blir det nog den vid 2.

Hoppas festen ikväll blir lyckad.. de blir den säkert =)
Har bara ett problem.. Man ska ju som sagt vara utklädd eller iaf en annan stil och jag har inte bestämt vad jag ska vara än. Har funderat på fjortis,poppare eller bara helt galet ROSA. Haha ja, vi får väl se =)
Skriver mer imorgon när jagkommer hem från Piteå! Och då har jag nog förhoppningsvis massa
bilder från kvällen som jagkan lägga in! =)


Jag älskar dig.

3/7-08 3 månader <3

Tänkte bara börja att säga grattis till mej och sigge, 3 månader idag! =)<3


hittade typ världens finaste bild på han!!!!

Vädret är typ underbäst så efter jobbet for jagoch Anna till Nordanå =)
Jag kom på att de är typ hur mysigt som helst där på sommaren med lanthandeln osv.. Sofia och Evy kom också, Vi åt glass och hade det bra! =)
Sen for vi till tre kronor och åt pizza och sen for jag hem ett tag. Efter en timme träffade jag gänget igen ochja.. vi gjorde inte så mycket..hade det bara bra helt enkelt =)




=)

2/7-08 MIN lägenhet =D

Jag och mamma tog en sväng till min nya egna lilla lägenhet och såg skylten L Jonasson,
de gjorde mig överlycklig =)
Visst är det underbart när man blir glad för nåt så litet.


Nu ska jag typ göra varma mackor och lägga mej och se en film:)


haha bra kamera osv=)


2/7-08 lunchmedmamma

Somnar typ snart..........är så trött!!
Jobbat idag, åt lunch med mamma på ainas=)
Ikväll blir det nog en sväng förbi lägenheten och sen vet jag inte.. SOVatyp!



Min Mamma :)


1/7-08 Evy :)

Efter jobbet ringde jag Evy =) Vi for till kyrkholmen och satte oss och pratade och vädret var toppen! 
Vi satt där nån timme och sen for vi till ICA och köpte mat =)
När vi sen åt maten hemma hos Evy började det spöregna/hagla och blixtra/åska!!
ja, vad gjorde vi mer.. Vi pratade ;P




Nyss pratade jag med Sofia i Piteå i telefonen=) Jag ska dit i helgen på födelsedagsfest!
Man ska "komma som man inte är" och hmm.. jag har inte bestämt mig vad jag ska vara än men man kan ju typ vara allt förutom sig själv så jag ska nog komma på nåt!




RSS 2.0