31/1-09 Körslaget?

Oj, de gick fort. En månad av 2009 har redan gått ochja, vad har hänt.. känns som de mest har varit födelsedagar den här månaden men det är ju trevligt :) Nästa månad blir det också endel födelsedagar, tex Dennis och Matilda.. Ser fram emot den första 18-årsfesten de här året? ;)

Idag har jag varit duktig och städat på salongen så jag inte behöver göra det imorgon.
Då blir det Boda Borg istället!=)

Blir nog riktigt kul tror jag!

Ikväll ska jag bara vara här hemma hos mamma och se tv,det är finalen av körslaget, inte för att jag sett det så mångagånger men det kan ju vara trevligt. Har köpt chips och dippså då blir det att trycka i sig det sen också!
De va allt för mig just nu men jag lär skriva mer senare ikväll, sover hos mamma inatt!


Ser framemot nästa årstid,
VÅR :)


29/1-09 Grattis Miranda!

Måste börja med att säga grattis till min kusin Miranda som fyller 18 år idag!

Pratar med Maria i telefonen :) Vi pratar lite om imorgon, då ska nog tjejerna ( jag,Maria,Anna,Sofia,Matilda och Evy ) på bio och se premiären, "I taket lyser stjärnorna" ! Blir kanske middag på stan före eller nåt, ser fram emot det! =)



Ska på hockeyn ikväll, nu blire mat!


28/1-09 gonatt,

Kom hem från gymmet för ett tag sen. Tänkte se Andra avenyn nu och sen har jag även plugg att göra ikväll! Hade lovat Maria att ringa henne också, hoppas jag hinner med allt innan sängen.
Sov gott

28/1-09 Klippt&klart

Då var man nyklippt!

Orkar inte förklara hur det ser ut utan slänger in en bild på

  före                 och                 efter


28/1-09 13.15

Har redan slutat men är ändå kvar på skolan. Hade bara psykologi och mentorstid idag =) Sitter med Matildas klass i en datasal och kollar bloggar nu. Snart tänkte jag gå in till stan och köpa en present till Micaela och sen blir det att gå till frisören! =) Har inte klippt mig sen typ sportlovet så det ska bli kul.. Har inte riktigt planerat hur jag ska klippa än men iaf mycke kortare, vill ha lite förändring =)

Bild kommer nog senare, om de inte blir förskräckligt!!
hah nervös.


27/1-09 Siggis =)


För alla er som inte sett snyggingen.. 
Pussar.

27/1-09 AIK-Färjestad

Hockey idag.. Har lite kontakter som hejar på färjestad så det skulle kännas riktigt bra med en seger för AIK idag ;) haha, är typ peppad. Ska dit med Matilda och Sigge, dom kommer nog snart! =)
PUSS


26/1-09 OGE

Min allra bästa vän Oscar for just. Vi hade en mycket trevlig kväll här, enligt mig iaf =) Han är så himla kul! Går inte att förklara men asså, hahaha ja, vi prata iaf eller skratta mest å typ spela lite spel å drack te.
Tack för de!=)

Nu tänkte jag kolla vad jag ska ha för kläder imorgon och sen blir det nog god natt :)




25/1-09 Grattis,

Idag fyller min kära vän Micaela 18 år, oj oj.
Tusen grattis kramar från mig till dig! =D

Kom nyss hem från städningen. Va hur jobbigt som helst den här gången men det känns skönt att det är en vecka kvar till nästa gång nu! :) Min helg har varit mycket trevlig och händelserik och de stämmer att det går fort när man har roligt!=)Fredag: fest hos petter, Lördag: stan, fika hos Maria och på kvällen Sigge och idag Sigge och städningen! Ikväll blir det att mysa med Anna i min lägenhet, blir perfa =D

Nu måste jag skynda mig till Karris för att träffa Anna!
Vi ska som vanligt köpa en stor fet godispåse, Jag och min feta vän =)
HAHA

24/1-09 .

Hejhej, har inte så mycket att skriva..
Sitter vid Sigges dator medans han gör kebab till oss :) Är hur trött som helst och orkar typ ingenting, tror jag håller på bli sjuk. För ett tag senvar jag på kalas med alla tjejer hos Maria. Det var mycket trevligt. Vi spelade med andra ord och fikade, pratade, skrattade å ja, Kul var det. Grattis igen Maria! =)


Lägger in en snygg bild på jagochruna bara för att den är rätt ny ;)


Ha en trevlig lördagskväll, Jag och Sigge lär väl typ se en film eller nåt sånt. Känns skönt!


19/1-09 pigan lina,

Sitter här med brillorna på. Har ont i huvudet, tror det är för synen..
Har även ont i ryggen och är megahungrig, oj vad man klagar.

Annars är det bra. Min dag har varit ganska så kul.. Började med redovisningar sen idrott. Vi hade skidlekar och jag var värsta peppad. KUL, hehe ja, sen hade vi bara svenska. Slutade kl 2. Satt kvar på skolan ett tag sen for jag till Hemköp och handlade. Fyndade en bricka där för 10 kr som va ganska fin =) Gick med Evelina på kupan efteråt. Dom öppnade idag igen efter renoveringen. Där blev det också några fynd. Hittade en "piganlina" kjol och en liten plåtburk som föreställde ett hus. Nöjd med mina köp =)


Jag och Evelina posar i likadana klänningar,
bara så alla vet, jag är oseriös :) haha

Ikväll blir det antingen plugg eller städ och ta det lugnt i lägenheten bara.
Tror inte att jag orkar så mycket idag!
Nått på TV? =)

18/1-09 Jobb

Tog en sovmorgon till kl 12 idag. Gick sedan till Erica Book och städade. Tog över 4 timmar och kändes som rena träningspasset, jobbigt men ändå värt. Ikväll blir det att plugga, duscha och städa lite i lägenheten.
Tråkig dag men jag känner mig ändå ganska glad.
 Hoppas kommande veckan blir en bra vecka. Ska göra den till det =)


Om det ändå bara kunde bli sommarlov nu!
Längtar så himla mycket........ =)

17/1-09 Lördag

Gokväll,
blir ett kort inlägg för sen måste jag rusa hem innan Micaela kommer! Vi ska nog bara ta det lugnt,prata och käka godis. Blir ju så långt mellan gångerna vi träffas så man har en hel del att ta upp!
Kommer bli en skön och trevlig kväll, det är jag säker på =)


Stadsfesten -07 ?


17/1-09 Öppet hus

Det är lördag idag och jag sitter på en dator i skolan för att leta en bild på mig själv. Det är öppet hus, massa 9or är här och våran klass ska sitta och rita av oss själva medans dom går runt och kollar. Jag har ingen aning om vilken bild jag ska ta på mig, finns ju typ ingen närbild där jag inte ler med tänderna och det är skitsvårt att måla tänder så..

Igår hyrde jag och Sigge film och sen var vi på dallas och åt =) Jag åt en tacotallrik som var stark ochja, inte så god. När vi kom till han såg vi let´s dance och sen såg vi filmen. Kommer inte ihåg vad den hette men den var iaf helt okej fast lite långtråkigt :) Menmen, Måste ändå säga att vi hade en väldigt trevlig kväll!



14/1-09 glädjekällan,

Har just sett Andra Avenyn!
Nu är det ett avsnitt på ca 40 minuter istället för 3 på 30. Inte så kul men man får väl nöja sig med det då :) Det var iallafall som vanligt väldigt mycket som händer och jag älskardet! =)

Idag slutade vi väldigt tidigt. Jag följde Evelina och Runa på stan en sväng. Vi fikade på glädjekällan och sådär men sen for jag hem för att plugga. Jag tänkte att jag kunde vila en kvart innan jag började men då somnade jag. Vaknade en och en halvtimme senare och nu har jag ont i huvudet och är helt borta. Hatar att göra såhär.. hela dagen blir konstig. Vet inte om jag skrev det men jag försovde mig igårmorse. Hade ju tänkt vara bra men jag orkar inte. Vill bara sova hela tiden. Hoppas det bara beror på att jag itne är van att stiga upp så tidigt och gå till skolan..

Gym ikväll. Måste verkligen träna så jag får med muskler och ork. Sen blir det nog att läsa engelskaboken och göra engelskaglosorna..Känns inte allt för kul men,


13/1-09 runa,

Lägger in lite bilder på min runa idag istället för att skriav nåt,
hon fastnar verkligen på bild, AVENSJUK








12/1-09 Vårtermin

 
Nu är skolan igång igen och det känns faktiskt väldigt bra. 
Insåg att jag saknat Evelina och Runa litegrann:]
Nu blir det "heta" diskutioner och onödigt-vetande prat om allt mellan himmel och jord igen,
härligt! ;D Haha........

Ikväll tänkte jag vara duktig och börja läsa en engelskabok som vi har i hemläxa.
Tror typ att vi har hela våren på oss men jag ska iaf börja idag! Sen kanske det blir att se nån dokumentär som Runapratade om ochja.. de blir nog inte att göra så mycket mer denna dag! =)

11/1-09 Välkommen in



L.Jonasson







11/1-09 Gung gung



Orkar itne ens skriva att det var längesen jag skrev.. det börjar jagmed att skriva både här och i dagboken jämt eftersom det blir så sällan jag skriver nu när det är lov!
Jag kan lova minst ett inlägg varje dag nu när skolan börjar om! =)

Fredagskvällen hos Petter var trevlig. Alla satt mest och bara pratade och tog det lugnt. Sen gick jag och Evy hem till mig. Hon skulle sova över men det blev väl mer att vi va me varandra än att vi sovde med varandra..Vi pratade alltså till kl 9 på morgonen!! Det är helt sjukt, jag vet, och fråga mig inte ens hur jag orkade...
Jag och Evy såg inte mycket av ljuset den Lördagen.. På kvällen var iaf jag,Anna och Maria hemma hos Evy och myste. Vi såg en film och åt godis. Alla fyra hade fula mjukiskläder ochja.. Det var en väldigt skön kväll måste jag säga =)

Idag var jag duktig och steg upp kl halv 10 ungefär. Okej, det kommer ändå bli svårt att ta sig upp kl 7 imorgon men jag måste. Jag gick och städade på Erika Book och sen gick jag lite på stan. Köpte en tröja med ett träd, hahha jag skämtar inte. Vet itne irktigt varför men det var REA ochja, 4 trädtröjor nu och det blir ingen fler =)

Har även hunnit med att träna på gym idag. Känner mig faktiskt ganska duktig. Imorgon börjar som sagt skolan och ikväll ska jag bara vara i min lägenhet och vila och ladda batterierna.. JAG HAR TÄNKT VARA DUKTIG I SKOLAN NU I VÅR!Lycka till...till mig!

9/1-09 Fredag!

Du betyder mycket för mig



Nu var det ett tag sen jag skrev. I tisdags tog jag som sagt bussen till Sigge i bastuträsk.
När jag kom fram var klockan ca 7. Han hade pratat med några kompisar och dom skulle och spela innebandy i gympasalen där. Vi tog skotern dit (haha norrland) Jag satt bara och kollade på =) Senare på kvällen spelade vi Tv-spel. Vi spelade även schack men jag vill inte ens prata omdet.. Han är för bra för att finnas!
 Vi satt och ritade också typ mitt i natten.. Det var trevligt=)
På Onsdagen hade Sigge match så vi åkte till Norsjö.
Det var iskallt i deras ishall menja, ändå kul.
Dom vann med 5-4 och Sigge är som vanligt väldigt duktig! =) Igår hann vi inte så mycket. Vi gick bara en promenad runt i bastu. Det var faktiskt större än vad jag trodde,hehe :) 
Var väldigt trött och sur den dagen. Förlåt mig, ibland har man dåliga dagar..


Haha sär!


Sitter här i min nya tröja.. ellerja, som jag gjort själv;P 
Köpte ju en vit t-shirt och sen målade jag ett träd på den,haha kolla själv!
Snart ska mamma skjutsa mig till Matilda och sen ska vi gå till Petter.
 Det är thegang-fest där ikväll! ;D
Ser fram emot det =)

6/1-09 GRATTIS EVY!! =)

Ha en bra 17-årsdag!


6/1-09 =)




Inatt såg jag, mamma och starne Junior VM-finalen.. För att hålla mig vaken till halv 2, eller ja, sysselsatt till halv 2 så pratade jag med Maria i telefonen och gick på statiol och köpte ballerinakex och juice. Mamma och Mimmi spelade kort, har typ aldrig sett dom göra det förr så de va kul!  Jag och Maria hade mycket att prata om som vanligt och vi började planera sommaren. Haha att man alltid längtar till en annan årstid.
VILL HA SOMMAR NU! =)

Snart ska jag ta bussen till Bastuträsk..
Ska bara äta och lägga in musik på mobilen först, Vet inte hur länge jag
blir där men kanske Torsdag =)

Hejdååååååå

5/1-09 Lördags...

No Words





5/1-09 This is my hometown



Ikväll har jag varit på hockey! Skellefteå AIK - Frölunda 5-3! Så himla bra! =D
Inatt klockan halv 2 är Junior VM-finalen.. Undra om man ska se den?
Mamma och Starne ska det såja, får se om jagorkar ! =)

Idag vaknade jag klockan 1.. Hade ställt klockan på 10 men vet som vanligt inte riktigt vad som hände, haha.
Jag satt igång två tvättar och sen började jag städa i lägenheten. Hade planerat att städa väldigt noga och göra det jättefint och rent men hann inte klart. Får fortsätta nån annan dag,
Imorgon kanske det blir att åka till Sigge i Bastuträsk =)


4/1-09 Anna

Tjenatjena, Måste bara berätta att gårdagen var Underbar!
AIK vann med 7-1 och jag såg Christoffer Hiding, Kan det bli bättre? =D

Aja, är med Anna nu och vi ska gå och köpa chips nu! HEHE

Ha en bra söndagskväll!



3/1-09 When it´s cold outside...



Nu är det äntligen Lördag den 3/1.
Som jag har längtat till den här dagen! Klockan 4 ska jag se Skellefteå AIK - Luleå i Skellefteå kraft arena med Matilda. Blir nog stämning osv! =) Direkt efter matchen blir det nog att äta nå snabbmat, typ pizza. Sen ska jag, Evelina och Runa på Vinterrocken och se Christoffer Hiding!! Det har verkligen varit en dröm för mig sen jag såg han i idol..
Idag går den i uppfyllelse =) Jihaaaaaaa!
Det är ju även fler som ska spela å så.. Tex Olle Nyman å Mikadelia.
Också mycket bra artister! Sen ska sälteatern vara där också.. De blir nog en kanonkväll! =)
Ska nog att sova över hos Evelina i hennes nya lägenhet sen efteråt :)



And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had feeling I could be someone

<3

9 månader idag.

2/1-09 Va bara tvungen..

Vad hände i Linas liv år 2008 ?
Jo, hon har....

[x] träffat nya vänner
[x] gjort något hon aldrig gjort förut
[ ] besökt ett annat land
[x] blivit kär
[x] varit på en festival
[x] sett ett stjärnfall
[x] åkt tåg
[ ] åkt flygplan
[x] stigit på fel tåg/buss
[x] gjort något hon ångrat
[x] blivit sårad
[ ] varit i slagsmål
[x] varit sjuk
[x] skolkat
[x] haft ett förhållande
[ ] haft ett "one night stand"
[ ] rymt hemifrån
[x] bråkat med någon hon tycker om
[ ] strulat med en främling
[x] kysst någon av samma kön
[ ] druckit alkohol
[ ] brutit ett ben
[x] fått ig på ett prov
[x] fått mvg på ett prov
[x] kissat utomhus
[ ] spytt på grund av alkohol
[x] sovit i samma säng som någon av samma kön
[x] sovit i samma säng som någon av motsatt kön
[ ] rökt/snusat
[ ] sovit utomhus
[x] åkt bil med främlingar
[x] badat i havet
[ ] lärt sig ett nytt språk
[x] solat i solarium
[x] varit vaken en hel natt (försökt iaf?)
[ ] sett en död människa

2/1-09 Frukost i parken..



Jag och Maria planerade igårkväll att vi skulle mötas kl 9 i stadsparken.
Maria skulle fixa mackor och nåt varmt att dricka. Jag skulle ta muggar,servetter och frukt sen skulle vi sitta där å äta frukost å se dagen gry... HAHAH nån som tror att det blev så? Maria ringde mig och sa att det var -19 ute såja, de gick ju som bara inte. Då sa världens bästa Maria att hon kunde cykla till mig med frukosten så vi kunde äta den i min lägenhet istället. Hur kan man vara så snäll? Tack ;)

Efter det tog vi Marias cykel ner för backen och in till stan! Där gick vi runt som vanligt åja, kollade,testade å shoppade. Jag köpte två vita tröjor som jag ska måla på själv med en specialfärg som jag fick i julklapp. Har börjat med en tröja.. ritar ett träd på den(haha oväntat) Jag hoppas den blir fin och går att använda sen när jag är klar då! ;)

Nu ska jag äta middag och sen ska nog jag och Sigge iväg på Bio.
Vi har inte bestämt vad vi ska se än men vi hittar säkert nåt!

Trevlig helg =D


1/1-09 Nytt år, nya möjligheter.........

Första dagen på de nya året! Har inte gjort mycket denna dag men jag tror inte att jag är ensam om det ;)



Kanske ska ta och berätta om min nyårsafton :)
Jag hade en bra kväll =) Bättre än vad jag hade trott faktikst!  
Den började hos mamma där jag blev bjuden på gomiddag. Hon hade tagit på sig finkläder, dukat med finporslinet å allt!
Tyckte synd om henne för hon skulle spendera kvällen själv :( Menmen...
Hon skjutsade mig till Sigge. I hans lägenhet var han, Anton, Erik, Adam och Sofia. Efter bara en liten stund kom Maria och Dalla och då lekte vi en lek.
Ellerja, spelade ett kortspel som jag fattade noll av.. som vnaligt.
Vi var i Sigges lägenhet till typ 11 då vi började gå mot stan. Vi hade tänkt att fira12-slaget med Matilda å dom men insåg att vi inte skulle hinna dit så vi "mellanlandade" på parkbron och firade där! Det var faktikst kul..
inte så mke folk som man kanske trott att de skulle vara där menja, ändå stämning, kändes typ att det var nyår :)
Vi hade en pommacflaska som Sigge sprutade överallt. Vi stod där och kollade på fyrverkerierna och så ett tag och sen fortsatte vi vår promenad. Det var brevid statiol, alltid öppet, vi skulle för att träffa Matilda!
När vi kom fram var de lite kaos osv å ja, vi fick typ itne komma in så dågick vi tillbaka.. hahaja. De va min kväll...ellerja, de fortsatte ju lite hos Sigge sen men de va ganska så slappt bara. Skönt.. Vi typ myste å pratade menja.. sovde inte förrän 5 typ och idag är jag TRÖTT :)





Har inte riktigt bestämt mig om hur mina nyårslöften ska bli. Ska iaf fortsätta skriva dagbok. Skrev ju varje dag hela år 2008 så jag har både de ena och de andra nedskrivet. Väldigt kul! Menja.. tänkte sen även ha godislöfte men ja kände, hur orkar man? Kanske bara ska tänka på att inte äta det varje dag. På helgerna blir nogbra!
Hm.. får se om jag kommer på nåt mer sen.. borde egentligen tänkt på de här tidigare menja..
Ha en bra fortsättning nu, eller nåt sånt ;D




RSS 2.0