28/2-09 Sportlov!

Sportlovet är äntligen här och det är soligt och fint väder ute! Min almanacka är helt tom för i veckan och jag har bara tänkt ta dagarna som dom kommer. Inte sova bort dom som jag brukar göra!

Igår bjöd Micaela mig på middag hos henne :) Efter det såg vi let´s dance och sen gick jag hem. Vi hade en mycket trevlig kväll men jag var så trött så jag somnade direkt jag kom hem,ungefär kl halv 11. Vaknade av mig själv imorse kl halv 9 och var väldigt pigg. Kändes skönt eftersom jag inte planerat någonting förrän hockeyn kl halv 7 ikväll. Åt lite frukost i lugn och ro och sen tog jag på mig träningskläderna och gick en långpromenad. Solen ahde tyvärr inte kommit fram än så det var lite kallt men ändå ganska skönt :)
 
Nu har jag ätit lite nudlar till lunch och har snart tänkt gå och durscha. Blir nog först att kolla lite bloggar, var ett tag sen jag satt vid datorn!


26/2-09 Det är kul att vara norrlänning,



Förlåt att jag inte skrivit så mycket på de senaste dagarna, har inte orkat. Mitt liv är jobbigt just nu men fråga mig itne varför..Orkar inte dela med mig av allt här för de är egentligen inte så stora saker, alla har väl problem!
Blir ett kort inlägg nu för jag måste hem och plugga till ett prov som vi har imorgon i MusikochKulturhistoria..

Eftersom detta inlägg itne blev världens roligaste så la jag in en lite roligare bild, ellerja, kanske mer tragisk bild..
Sådär ser det ut här i Skellefteå justnu, kanske lika bra att gilla läget..

Ha en bra kväll!


22/2-09 N.

Tänkte bara säga god natt!
Nu går jag och Anna och lägger oss och pratar lite,
ellerja, det är vad jag vill iaf!

Sov så gott!

22/2-09 Anna =)

Söndag idag! Mina söndagar ser nästan alltid likadana ut. Först städa på salongen, sen städa hemma, sen nån kompis och sen god natt. Just den här söndagen och som några gånger förr blev det Anna! Hon hjälpte mig städa och sen åt vi middag tillsammans :) Nu ser hon gossipgirl och sitter här och skriver. Snart går jag och duschar och sen får vi se hur kvällen blir. Antingen posetiv eller negativ..
Anna sover även över här! =)

Imorgon börjar sista veckan innan sportlovet..
Jag ska försöka göra det till en bra vecka. Ska plugga mycket till de tre proven och sen hade jag även tänkt hinna med att träna på gym och äta nyttig och bra!



21/2-09 Once when i was little..

Är mätt som fasiken! Har nyss ätit världens såsigaste mat, nå kött å potatisgratäng blandat med ost å såser, haha ojoj! AIK vann med 3-2 i förlängningen i dagens hemmamatch och är därmed säkra till elitspel nästa år men klart man vill slutspel först! =)

Snart ska mamma skjutsa mig till Anna i myckle!
Vet itne vad vi ska göra men det blir väl prat å kankse melodifestivalen! =)
Sen sover jag nog över där om jag inte får någon hämtning!


20/2-09 Friday!

Nu har vi bara en lektion kvar på denna dag! Faktikst hänt en massa posetiva saker idag. Fick vg på psykologiprovet, engelskaprovet var de lättaste provet jag gjort i hela mitt liv och Evy är på skolan =)

Jag ska vara med Maria och kanske Micaela ikväll! Vi ska äta middag hos Maria sen ska vi väl bara ha en tjejig tjejkväll med massa prat å kanske en film =) Ser framemot det!

Nu ska jag och mina vänner Evelina och Runa gå till Musik KUHIn..



18/2-09 Alla är vi wannabies.



Gjorde klart psykologiuppgiften idag på skolan och sen gick jag och fixade ett nytt engelskapapper så nu känns det som jag har lite mer kontroll! Jag tog bussen halv 2 och när jag kom hem och kollade tvättid så fanns det ingen förrän på lördag typ. Frös och kände mig väldigt trött så jag la mig därför för att vila ett tag. Vaknade klockan 4.. brukar bli så!

Ska nog städa lite ikväll istället då. Känns som jag alltid skriver att jag ska städa menja, det kanske beror på att det är så litet hos mig och därför ser så stökigt ut direkt det ligger framme ett klädesplagg typ. Sen har jag tänkt göra lite engelska och sen kanske se en film eller nåt :)

18/2-09 !

Klockan är 11.34 och jag har slutat för dagen. Åt nyss fiskpinnar och potatis med Maria och nu ska jag börja med en psykologiuppgift som är till på Fredag! Efter det tänkte jag ta bussen hem för att se om en tvättid. Tänkte även dammsuga och diska i lägenheten idag. Det är mycket nu..På fredag har vi ett engelskaprov och jag hittar inte min engelskabok, bra lina! Tänkte ju plugga men det får nog bli imorgon eftersom jag tror att boken är i Evelina eller Runas skåp och dom är lediga idag..

Måste även ringa Erica Book idag trorjag..

Åh, varför är allt så jobbigt?

17/2-09 Munsår?

Jag börjar snart gråta!
Det ser ut som det börjar bli ett munsår på min läpp och det finns nog inget värre!
Eller klart det finns värre saker här i livet men det är verkligen inte kul.. åh........................

Nu tänkte jag gå hem till Evelina där Evelina och Runa är. Ikväll ska vi ha en liten mysig filmkväll såhär mitt i veckan..
Det blir "The Notebook" och massa godis! =) Borde itne äta godis menja, efter det här ska jag fortsätta med mitt nyårslöfte som har haft ett litet uppehåll, Bara godis på fredagar ( eller kanske lördagar? ) Känner för att bli nyttig, känna mig frisk och må bra. Det är ju typ därför man får munsår också, för att man ätit dåligt mat eller nåt...


tjuvade bilden från eves blogg..
:)


16/2-09 Jag vet att jag döljer en sanning..



Blir ett snabbt skrivet inlägg nu för jag tänkte gå hem till mitt alldeles strax.

Idag har varit en helt vanlig måndag! På skolan hade vi form, gympa och svenska.
På formen håller vi på med skulpturer, inte så jättekul men..På gympan var vi några som spelade innebandy, faktikst väldigt roligt och på svenskan såg vi bara Fredrik Lindström programmet, Mycket trevligt! =)
Blev en liten fika på stan efter skolan som vanligt och sen for jag hem.

Ikväll har jag varit på hockeyn, 
AIK vann med 3-0 mot Södertälje och ligger nu 6:a i tabellen! =)
Känns mycket bra!

Annars mår jag väl sådär. Det är mycket som snurrar i min hjärna just nu
 och jag vet itne riktigt om jag orkar med det.
Förtränger det mesta men inser ju att jag måste ta tag i allt snart.

Okej, nu går jag,
Så.. God Natt!

15/2-09 allt är konstigt........

Glömde skriva att jag fick en alla 3 dagspresent av mamma igår. James Morrisons nya skiva! Den spelas iaf här i lägenheten just nu och är hur skön som helst :) Ska bara försöka att inte lyssna sönder sen..

Om en liten stund ska jag krypa ner i sängen och förhoppningsvis sova en riktigt skön natt! Pratar med Runa på MSN nu och hon smittar av sig med sin posetiva energi! Från och med nu är vi glada och tar vara på allt, hehe=)

 Imorgon börjar V.8 och det känns som att det är jättemke i skolan i veckan men just nu kan jag bara komma på engelskaprov.. man kan ju alltid hoppas att det inte är nåt mer! Skrev iaf in hockey imorgon i almanackan, det blir super=)Längesen jag pratade med Matilda också så det ska bli trevligt!



Sov gott!

15/2-09 Söndag

Middagen idag blev tacos för.. fjärde gången den här veckan?
Haha, är fruktansvärt less på köttfärs just nu!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår var jag som sagt hos Sigge.
Kvällen började med Wild Kids och sedan blev det Melodifestival!
Sigge bakade en kladdkaka som blev supergod! Sen gav han mig rosor
och tog fram min bästa film "Så som i himmelen" som han hade hyrt :)
 Den var som vanligt bra och jag började som vanligt gråta i "Gabriellas sång"!



Tack<3


14/2-09 <3 Festivalen

Hejhej, Lördag idag och inte vilken Lördag som helst. Alla <3 dag och melodifestivalen i Skellefteå kraft arena. Jag var där nyss och såg, iofs bara genrepet men det var iaf väldigt trevligt! Kanske inte så bra stämning som jag hade hoppats på men.. De flesta av bidragen var faktikst riktigt bra men bäst var nog ändå Cookies N Beans (eller nåt sånt) och Måns!

Medans Mimmi gör tacos åt hela familjen sitter vi och tittar på hockeyn. Idag möter AIK-HV71 och just nu står det 1-0..
Efter maten blir det att fara till Sigge för att mysa med han ikväll. Har köpt en liten present åt han men det kanske jag inte kan skriva här, vet nämnligen att han kikar in här ibland ;)

Nu börjar andra perioden så jag måste gå!
Ha en kärleksfull alla <3 dag! =D


11/2-09 tacos,

Nu är jag klar med allt som jag skulle göra.
Det gick faktikst snabbare än vad jag trodde så nu hinner jag föna och
platta håret så jag kan ha utsläppt imorgon,
det händer ju inte allt för ofta :)

Mickan var som sagt här ikväll och åt tacos. Här kommer några bilder på maten,
vi var inte speciellt snygga så det blev inga bilder på oss :)





God natt!

11/2-09 Plugga,duscha,diska!

Har massor att göra nu! Mickan for just från våran trevliga kväll med Tacos, chokladpudding och en massa prat :) Det var mysigt men mer om det sen, lägger nog in lite bilder senare ikväll om jag hinner det. Nu måste jag göra klart inför redovisningen imorgon, duscha och sen diska massor!

Slänger in en bild på mina fina skor som jag köpte i Umeå i helgen! :)


11/2-09 don´t bring flowers after i´m dead

Gomorgon, klockan är 14.07 och jag har nyss ätit lite frunch, nudlar och hårdmackor :) Jag vaknade första gången vid halv 8 av att Maria ringde till mig och fråga hur bussarna gick. Hon brukar alltid vara så duktig å cykla men hon berättade för mig att det inte gick idag, -24 grader ute! När jag hörde det bestämde jag mig för att skylla lite på ont i halsen och ligga kvar eftersom jag bara har en lektion på onsdagar. Det blev en skön lång sovmorgon som jag inte ångrar än iaf, kanske när jag kommer till pyskologilektionen på fredag och är efter i allt.

Imorgon har jag en redovisning som jag inte alls är förberedd för. Ska försöka göra klart den så fort som möljligt så jag kan hitta på nåt trevlig ikväll. Brukar ju vara på gymmet på Onsdagar men det vet jag inte om jag orkar idag..

10/2-09 Solbacken

Lyssnar på alphabeat. Haha dom är bra.. väldigt mycke party. Åh, kan de inte va ZOO eller nåt snart så man får dansa. De va så längesen jag var på nåt disco.. I mars typ, när jag var på g med Sigge, de va kul.. Åh :) Älska discon å discomusik, man blir så glad av det! =)

Min skoldag då. Den har varit väldigt lätt.. Bara film typ. Frankenstein och Fredrik Lindström :)

Jag Maria och Evy tog en fika på kitchen efter skolan, Då fick Evy en halsduk av oss, en sån där orange som alla har ( även jag.. ) Jag visste att hon ville ha den mest av allt så vi va lite snälla å köpte den åt henne eftersom de va REAREAREA :)

Nu blir det Solbacken. Ska väl inte köpa nåt speciellt men det kan vara kul att kolla lite. Skulle inte förvåna mig om jag kommer hem med någonting, köper typ alltid onödiga småsaker nuförtiden, man blir så glad av det!


haha så rolig bild :)


9/2-09 Det är kul med snö..

..hörde jag någon säga när jag plumsade hem från stan. Det här är det värsta vädret jag varit med om, skulle jag säga! Klart att det är mysigt med snö men isåfall bara när man är inne. Att titta ut på de stora snödrivorna med en kopp te i en stor stickad kofta är såklart mysigt men det blir tråkigt i längden att sitta här i min lägenhet och känna sig insnöad.

Har inte planerat kvällen, vill ju som sagt inte ut i de här vädret men kanske att jag följer Starne å Mimmi på gymmet. Känns kanske inte sådär jätte kul men annars blir det väl bara att sitta här eller nåt.
Om någon nu känner, åh jag vill ut i de hemska vädret för att besöka linas lilla etta, hör då av dig. De skulle uppskattas=)

8/2-09 Snällasnällasnällasnälla



Är väl inte på mitt bästa humör, känner mig irriterad och helt slut.
Orkar inte prata om det här, det löser sig nog...

Min helg i Umeå har varit kul!
 I Fredags var jag med Maria och hennes tjejer på stan där. Jag hade inte tänkt shoppa mer än ett par skor som jag hade spanat in på skopunkten. När jagkom dit tog jag dom direkt ;) Bara 200 kr å jag känner mig nöjdast!

Sen på Lördag for familjen på Megazone.
Vi körde lazerdome sen airhockey, dansamatta osv, Väldigt roligt =D
På kvällen melodifestivalen..
Jag hejade på Snälla,Snälla och Emilia..
Kul att svenska folket också tyckte om dom! =)

Nu ska jag gå hem till mig, sätta på en bra skiva, duscha och städa lite.
Sigge kanske kommer ikväll, annars blir det bara att ta det lugnt, se tv och så!


5/2-09 Ume

Åker till Umeå imorgonbitti kl 09.25. Kommer hem på söndag!
Ha en bra helg och ta det lugnt :)



5/2-09 Oväder, Oja

Maria kom aldrig till mig igår så jag for och tränade på gym! Var klar kl 9 så då for jag hem och duschade. Åt lite kvällsmat, såg lite tv och sen gick jag och la mig. Ca 11, bra Lina :)

Ville vara med Sigge ikväll men han hade annat för sig.. Undra vad jag ska hitta på ikväll då, behöver ju itne alltid göra någonting men jo, jag vill göra något idag. Typ trycka i sig en kladdkaka å se en bra film med nån udnerbaring skulle vara underbart men det är nog ingen som orkar komma till mig i detta snöoväder? :/


Dagen va ok, lite KUHI å så..

4/2-09 Onsday



Till middag idag blev det pytt i panna :) Det var ganska så gott faktikst!
Skoldagen var kort och bra, efter den for jag till stan och solade! Evy kom till solariumet och då bestämde vi oss för att gå på lilla marie och fika lite. Vi tog en kladdkaka och en trocadero var och det var mumsigt värre! ;) Efter fikat gick vi broarna.. Väldigt skönt väder ute och vi hade en trevlig pratstund :)

Maria kommer till mig efter hennes tennis. Då ska vi väl bara mysa å prata som vanligt!

Tänkte på en sak.. Jag gör inte mycket vettigt av min tid,
Lägger itne ner nå mycke tid alls åt skolarbete, går ingen sport eller aktivitet ochja, hänger inte med i nåt tex följer inte nåt roligt program (förutom andra avenyn en gång i veckan) eller ntå sånt som alla andra gör. Det enda jag gör på min fritid är att läsa bloggar och vara med kompisar. När jag är med kompisar pratar vi ofta bara å de är ju trevlig men ändå, känns som jag borde ta tag i mitt liv. Den tiden jag inte är med kompisar, vad gör jag då? Jag ligger typ och vilar eller fixar i min lägenhet. Andra gör ju mer vettiga saker, tar vara på sin tid. Det är ju dyrbar tid ju!

3/2-09 Grattis

Asså gud va alla fyller år nuförtiden..
Idag fyller världens bästa lossaslillebror 9 år!
Grattis Dempa! =D



Ska se Andra Avenyn nu, sen får jag skjuts till Sigge! :)

10 månader.

2/2-09 KUI

På måndagar är det alltid svårt att ta sig upp men jag fick mig iaf iväg med bussen, som tur var :) På skolan hade vi först form och sen gympa. De va ganska kul, lekar å så.. =) Efter det va det lunch och sen bara lite svenska. Sen hade vi KUIdag. Vet inte om jag orkar förklara vad det är, alla esteter gör iaf en sak tillsammans ochja, det var ganska trevligt :)

Va på stan en sväng efter skolan och åt lite pommes på frasses. Köpte lite presenter till Mickan och sen åkte jag hem. Nu äter jag några hårdmackor. Efter det går jag till Mickan =D
Ha de bra ikväll!


1/2-09 äventyr :)

Idag har jag varit på Boda borg med Mimmi, Evelina och Runa!
Dom hade 7-årsjubileum så det blev billare och sen fick vi en t-shirt var, värt =)
Det var roligt, fast vi var väl inte så jättebra..
Fick 3 stämplar =)



Nu vill jag ha mat!


RSS 2.0