30/6-09 GODNATT

Neeeeej, nu blir jag sjuk! Har ont i halsen, börjar bli snuvig, de rinner i ögonen och jag är supervarm och trött. Inte konstigt att jag är trött efter allt jag gjort idag men halsen, ajaj.... Ska ta en tablett nu som typ domnar bort halsen, hoppas det hjälper för jag ska INTE vara sjuk i helgen!

Har iaf varit på en promenad med Maria ikväll. Klarade inte av att göra ingenting.... Vi gick ner till stan och kollade på karusellerna som har kommit. Haha breakdance, virvelvinden,bilarna och så som vanligt men sen så en skitläskig som man far upp å ner å allt.. Undra om jag kommer åka den.. just nu är jag VÄLDIGT TVEKSAM!

Den senaste timmen har jag testat kläder. Köpte en vit klänning idag och ett rosa linne. Undrar om jag ska ha de på stadsfesten eller om jag ska hitta någonting i min garderob.. Man vet ju inte hur vädret blir så det är ju svårt att bestämma kläder nu men skulle vara skönt att vara barbent! :)

Hur orkar jag skriva så mycke den här tiden..å inge viktigt alls.. Ska ju upp om 6 timmar så GODNATT på er!

Marre ;)

30/6-09 Pajpaj

Har typ ångest men har ingen aning varför. Jag brukar alltid typ veta men inte den här gången. Är ju typ glad.. Ser verkligen fram emot stadsfesten, har köpt nya kläder å smycken idag, har blivit brun, tjänar pengar hela dagarna, är superglad över min lägenhet och laptop å älskar mina vänner (osvosv) menja, vad är felet? Kankse bara trött. Har ju jobbat hela dagen sen varit på stan och värmen gör ju också så att man har lite ork så, jag skyller på att de är jobbet som är felet just nu! 

Nu ska jag snart gå hem till mitt å göra INGENTING =)
 

Världens bästa "lillebror"! =D

29/6-09 Maybe

Gokväll.
Klockan är naturligtvis 21.21.... det här börjar bli scaaary! Kollade på klockan idag 11.11 och 14.14 och nu 21.21, jag får ju önska hela tiden, eller nåt :) Skitsamma...

Har varit duktig och städat toan och diskat bort allt ikväll men nu orkar jag inte mer. Får fortsätta en annan dag. Tänkte duscha nu och sen lägga mig och läsa eller nåt. Borde också skriva lite i min almanacka för jaghar insett att det kommer bli någonting varje dag i 1,5 vecka typ! Blir iaf en tidig kväll för mig... Var världens tröttaste på jobbet idag och tisdagar brukar vara ännu värre så...

Godnatt :)


29/6-09 Opsss..

Var nyss panik här!
Mamma skulle tvätta en tvätt åt mig så då kom jag hit med en påse med kläder. Jag hade lagt ner ett nagellack som mamma skulle få tillbaka men då råkade jag glömma säga att det låg i påsen så det åkte med i tvätten... Aja, de gick iaf bra men mamma va rasande!

Nu kom moster, Bea och Miranda för att gratta mig, bättre sent än aldrig! =D

28/6-09 Trean

Min lägenhet ser ut som skit idag!
Jag som hade tänkt försöka ha städat ett tag men det gick bara i drygt en vecka..menmen, kanske så det ska vara då! :) Petter och Anna sov iaf över hos mig inatt som ni kanske förstod från det förra inlägget! När vi vaknade imorse var det kokhett i min lägenhet så vi gick ut och la oss på gräset i pyjamas och bara pratade. Vi planerade att vi skulle cykla till rovön och ha lite picknick senare på dagen. Vi träffades på Ica före och köpte melon,korv,festis,fil osvosv.. haha, sen la vi oss där på rovön på en filt och bara njöt av sommaren. Petter hade med sig lite fjortismusik också, toppen =D

Nu väntar jobbiga saker.
Eller rättare sagt Städning för hela slanten! Jag känner verkligen inte för det men jag har inget val. Ikväll ska jag städa Erica Book salongen och sen måste jag ju även fräscha till lite hemma. Sen imorgon jobbar jag på Skellefteå Kraft igen. 7 - halv 4.......åh, hoppas vädret är skit då annars vet jag en som kommer vara avensjuk! 

 

28/6-09 Chippen

Jag, Petter, Anna och Evy är i min lägenht nu och äter chips och dipp :) Kvällen har varit super!
Skriver mer imorgon !!


27/6-09 Single Ladies

Äter mandarin och sjunger "Single Ladies" med beyonce! Försöker peppa kvällen men somnar typsnart. Det bränner i ansiktet svider i ögonen.. Hoppas iaf att Sofia och Anna kommer snart så jag inte hinner somna! Dom skulle vara här 8 och nu är klockan över halv 9.. Hm......



See Yaa

27/6-09 50 grader i solen !!!!

OMG, mamma ropade nyss från köket att det var 50 grader i solen, fattaringenting, nyss hade vi ju snö! Haha
Aja, min dag har varit härlig! Låg utanför Sofia med Sofia och Anna och bara stekte! Vi gick en sväng på konsum och köpte lite kyckling,potatissallad,chips och dricka också =D

Parta ikväll ?



Ett år sen :)

27/6-09 Nypon

Godmorgon :)
Lite tråkigt att man vaknar såhär sent när vädret är så bra som det är men jag får väl göra det bästa av situationen och gå ut nu! Ska bara äta upp min frukost sen ska jag träffa Mickan och vi kommer nog gå till bonnstan och träffa mamma. Hon är på nån marknad där typ!


Jag var glad :)

26/6-09 Ohhh..



Tror det här blir den enda bilden ni får se från gårdagen, jag ser galen ut på alla :O

Det blev inte att se Joel och dom spela så nu sitter jag här och väntar på att Matilda ska äta klart på restaurang!
Vet inte vad vi ska hitta på ikväll men det blir nog bra!
Ha en skön kväll i de underbara vädret =D

26/6-09 Över 30+



Jag dör typ av värmen idag. Man ska ju inte klaga, det vet jag ju men alltså.. Herregud jag är inte van detta!
En posetiv sak är ändå att jag blivit lite brun. Jag och Micaela låg ute och solade och åt jordgubbar,ananas, mackor och en massa vatten idag! Vi tog oss sen en promenad till Kupan och sen Hemköp! :)

Ikväll ska jag och Matilda till musikskolan och kolla på när Joel och några spelar!
Det blir nog bra det :)


26/6-09 Yesterday

Igår hade jag en underbar dag!
Den började med att fara på banken med mamma och mimmi för att fixa internetdosa å så.. efter det träffade jag Evelina och vi gick och köpte lite presenter åt Runa :) Vi cyklade sedan till bergsbyn och kom fram ca halv 3. Där hade vi planerat en dag med bergsby glass och så men det blev likadant som förra året, ingen glass. Jag är verkligen ingen mjukglassälskare och jag var också väldigt mätt så det fick bli lite smågodis istället :) Vi gick ner till vatten och doppade fötterna och fotade en massa! :) Sen gick vi dit jag sett fram emot att sitta väldigt länge..på klipporna ovanför pizzerian. Så härligt alltså, känns typ som man är i Göteborg när man sitter där! :)

Vid 7-tiden cyklade vi in till stan för att äta middag. Vi gick på lilla kina och åt kycklingsallad! Gottgott :)
Klockan 9 gick vi tre på bio och såg "The Reader". Tack till Evelina som bjöd oss alla! Filmen var typ bra.. eller jag vet inte vad jag tyckte..i början tänkte jag , oj vilken bra film men sen när jag hade sett den klart var jag inte lika imponerad..han var iaf verkligen nått att titta på så =)

När filmen var slut gick vi hem till Evelina, drack lite öl och spela lite spel :)
Evy kom ett tag och sen avslutade jag denna härliga dag med att sova i Evys lillstuga!

(Bilder kommer nog sen skulle jag tro!)

24/6-09 Nicenice

Kom nyss hem från en mycket trevlig kväll hos Petter med Han,Matilda,Vidar,Anna,Moa och även SimonLa ett tag :)
Vi gick en promenad, spelade kort,köpte godis, spelade kubb,satt å tjollra på och nu i slutet såg vi en film!
Jättekul faktiskt=)



Imorgon blir det bergsbyn med mina två brudar från klassen, Evelina och Runa :)
Vi kommer säkerligen få en toppendag med sol, glass, prat... osv!
=D

23/6-09 Tuvan



23/6-09 Come Into The Night

Först måste jag be min pappa så mycket om ursäkt! Han fyllde 49  i lördags och inte 51 :O Jag måste ha varit väldigt trött när jag skrev det eller så blandade jag ihop födelsedagarna för idag fyller min lossaspappa Starne 51 år ! Om ett tag ska jag,Mickan,mamma och Starne cykla till tuvagården för att fira han litegrann :)

Jag och Maria igår :)

22/6-09 Flugor i smöret

Alltså herregud, hur gick det där till?
Maria kom etta med 70 poäng, Lina kom tvåa med 92 poäng och Mickan kom sist med sisådär 98 poäng? Haha man kan ju säga att ingen av oss särskilt bra men vadå, förra gången fick jag 68 typ. Fattar noll å Maria, var kom hon ifrån? Hahah aja, slutpratat om det. Får bli att spela fler gånger i sommar och då ska jag också ha tränat i smyg ;)

Jag ligger i min säng i pyjamas och är väldigt mätt i magen. Bara nu på kvällen har jag tryckt i mig 4 st myrstackar så man kan säga att jag inte är inne i världens nyttigaste period. Borde börja träna men nu när jag sommarjobbar kommer jag inte ha ork till det. Det är ju typ som ett träningspass att sopa å dammsuga långa långa
 korridorer i 8 timmar per dag...



Kalas för jag och min pappa i Umeå i lördags..
Man kan helt klart kalla min pappa för speciell.. och alldeles alldeles underbar ! =D

22/6-09 Bättrestäderskaäningentingalls!

Första Skellefteåkraft-städdagen är avklarad! :)
Bara 8 st till då, känns inte sådär jättejobbigt faktiskt!

Ikväll blir det picknick och minigolf med Maria och Micaela!
Favorit i repris från förra veckan, kan man säga :)
Maria hade visst tränat lite nu så vi får väl se om hon kommer upp i min nivå! ;)
Skojas =D


21/6-09 Idag är det en helt vanlig söndag.

Äter cookies och dricker päronlättdryck. Det är smaskens :)
Funderar på att lägga upp lite bilder från i fredags och sen gå och duscha. Imorgon blir det att gå upp tidigt för att börja sommarjobba. Klockan kvart i 6 ringer väckaren............




De va alla jag hittade just nu men jag hoppas på att Matilda ska skicka fler sen!

20/6-09 18 år!!!

Okej, hur ska jag börja...
Det är den 20 idag,alltså min pappas födelsedag, 51 år fyllerhan, GRATTIS!!
Idag är det min första "dagenefter" och jag mår faktikst helt okej! Lite trött och så kanske men jag mår inte allt för illa, haha!

GÅRDAGEN

19/6-09 var alltså min 18-årsdag och midsommarafton och nog den bästa födelsedagen jag haft i mitt liv om jag ska vara ärlig! =D Kanske ska börja berätta att när klockan slog 00.00, natten mellan torsdag och fredag, började jag den 19:onde med en liten drink. Jag var så uppspelt när jag insåg att "nu är dagen här!" så jag sprang till köksbordet och tog en stor klunk av drinken! Det var inte det godaste jag har druckit om man sägerså..
Efter drinken gick jag och min vän Sofia från Piteå och la oss för att sedan vakna tidigt och hinna med allt som vi skulle på midsommaraftonen!

Dagen började med att vara med familjen i bonnstan. Det var finare väder än vad jag trodde det skulle vara så jag kände mig helnöjd! Mamma hade beställt en stor marsipantårta där det stod " Lina 18 år!" och jag fick festivalbiljetter,pengar och presentkort. Det var verkligen midsommarstämning i bonnstan med duktiga uppträdanden,barnfamiljer,hoppborg, korv med bröd osv osv.. Underbart :)




Jag hade på känn att dagen bara skulle bli bättre och bättre och det blev den! Vid 2 tog jag och Sofia oss en promenad hem och på vägen gjorde vi kransar att ha i håret på kvällen! Vi fixade oss inför kvällen och sen tog vi oss en cykeltur till Matilda där vi skulle börja våran kväll med middag! 
Jag har nog aldrig känt mig så glad när jag öppnade dörren till Matildas hus och alla mina älsklingstjejer stod där, snyggare än nånsin, med drinkar,kamera och en korg full av saker till mig!! Det var längesen jag kände mig så populär som just den här dagen. Jag trivdes :) Haha

Mer än så har jag väl kanske inte tänkt berätta i detalj men kvällen blev iaf lyckad och för er som vill veta hur det gick med min alkoholdebut kan jag berätta att jag vart inte jättefull utan bara lagomt! Det snurrade lite och jag var glad och hade hur kul som helst såja, då vet ni!! =D

TACK måste jag iaf säga till alla som uppvaktade mig den dagen. Med sms, på MSN och i verkligheten. Mest tack till alla tjejerna som behandlade mig som en prinsessa hela kvällen!!  
Ni är det bästa jag har! Tacktacktack!! =)=)=)


För att avsluta det här långa inlägget tänkte jag berättade vad jag sitter och gör just nu. JO, jag bloggar från min alldeles egna, nya, minilaptop som jag fick av familjen för bara ett tag sen! Jag är så glad!!! =D

Bilder från den underbaraste dagen kommer sen! 
GOD NATT OCH SOV SÅ GOTT, 
det ska jag göra nu! 
:)
 

18/6-09 17 år



Jag sitter hos mamma med Sofia Hedkvist och vi lyssnar på Leona Lewis!
 Det är Sofia som bestämmer musik idag :)

Vi har varit i Burträsk idag och kollat på Mimmis teateruppvisning!
Hon var överraskande bra måste jag säga! Hon skulle spela nån kille som va kaxig
och hon gick verkligen in i rollen, bra där lillsyrran! ;)
Kul också att både jag och Sofia hittade lite ögongodis, Haha..

5 timmar kvar............SEN SMÄLLER DET!!!!!!

17/6-09 :)

Min dag började med att sitta på bryggan med SofiaLarsson. Hon åt lunch och jag åt två mandariner :) Vi satt där å pratade i ungefär en timme och sen gick jag på stan själv ett tag. Var ganska snabbt tvungen att cykla hem för att fortsätta min städning! Har bara dammsuga å skura kvar nu och sen blir ikväll blir det nog att duscha,
testa kläder och läsa twilight :)
Ha en bra kväll :)


17/6-09 ANIL

Har varit med Evy och Maria ikväll men nu är jag hemma.
Vi gjorde inte mycket, bara sjöng å så :)
Jag och SofiaHedqvist pratade nyss i telefon och jag säger bara det, GUD så mycket vi kommer att ha att prata om när hon kommer hit! Det hade tydligen hänt både det ena och det andra i hennes liv. I mitt eget liv händer det väl inte så mycket. Ellerja, lite saker kanske jag har att berätta för henne men jag tror det blir mest att lyssna för min del :)

Klockan är kvart i 1. Jag är van att vara uppe mycke längre men kanske lika bra att gå och lägga sig nudå. Mamma sover och jag sitter bara å pratar med några på MSN. Jag vill typ se Twilight fast jag sett den 3 gånger förut, Jag har gått å blivit nördig i den jag med :)



Kanske lägger in en lista eller nåt, kan ju vara kul......

Vad blir ditt namn baklänges?
ANIL

Vad längtar du mest till just nu?
Att fylla 18 år juuuuu! =)

Hur gammal har du tänkt bli?
Vet inte, kanske 83 ?

Har du haft vattkoppor?
Jo, när jag var 9 typ.

Vad drömde du inatt?
Haha, skulle vilja berätta men kan bara inte.. ;)

Vad åt du senast?
Ett glas jordgubbsfil :)

Höga eller låga strumpor?
Haha höga då!

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
När jag har lite för mig, ja!

Vad har du för färg på ditt påslakan?
Grått med blommor typ.

Är du mörkrädd?
Nej inte så jätte.

Tänt eller släckt när du ska sova?
Släckt

Har du spelat tjej i en teater?
Njaa.. De enda jag kommer på är att jag var en dvärg i Snövit en gång, haha

Duscha eller bada?

Duscha

Sjunger du på toa?
Ibland kanske.

Använder du långkallingar?
Absolut inte, tror det var 5 år sen sist.

Är du höjdrädd?
Nja.. inte speciellt.

Vilket land vill du åka till?
Vet itne, nåt varmt bara!

Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Sofia Hedqvist :)

Vad ska du göra NU?
Kolla vad Sofia Larsson har skrivit på MSN!

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Nej

Är du polare med grannarna?

De kan man väl itne säga att jag är..

Senaste piercingen?
Har bara hål i öronen å de tog jag i 7an kanske :)

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
När jag och mamma var till boviken!

Hur bra är din syn?
Inte bra alls, ellerja, klarar mig ju utan glasögonen även om
de känns som en annan värld när jag tar på mig dom!

Har du varit på ett party?
Jodå

Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror?

Har ingen bror så..

Vilket är de bästa bröllopet du vart på?
Har inte varit på något bröllop än :(

Var är dina syskon just nu?
Mimmi är på teaterkollo!

Vilken tid gick du upp i morse?

Typ 11..

Vad ska du göra i helgen?
Fredag - Midsommarafton, Fylla 18 = Parta för första gången!
Lördag - Åka till Umeå och ha kalas för jag och pappa!
Söndag - Åka till Skellefteå igen och städa salongen!

Vem är den senaste kändisen du tog på?
De va typ Erik Hassle... OMG, haha

Vad är det första du gör på morgonen?

Kissar såklart

Vad ska du göra efter det här?
Det här tog längre tid än vad jag trodde å nu är jag skittrött så..
GOD NATT! :)


16/6-09 Give Me A Call

Steg upp klockan 11 efter superverkliga drömmar som jag inte ville vakna från. Var ju tvungen eftersom jag skulle storstäda hela dagen idag men först gick jag på hemköp och handlade. Det blev det vanliga, fil,mjölk,frukt,bröd,pålägg,nudlar och tuggummi :)

Lägenheten är halvklar eftersom jag städat SÅ noga! Jag orkar inte mer idag så jag fortsätter imorgon!
Sover över hos mamma inatt tror jag eftersom sängkläderna är i tvätten här. Mimmi är ju på kollo så jag får nog ta hennes underbara säng! Kanske blir att lägga sig och se nån bra film då=)





15/6-09 Runis

Idag fyller Runa Bergman 18 år!
 Grattis :)



Jag var med Maria på stan och då träffade vi Runa. Hon gick med oss :) Jag köpte massa fina saker. Väggdekoration som föreställde fåglar å nå kvistar, ett svart paraply med nån snygg spetskant, svarta skor och nå små saker :) Väldigt nöjd över mina köp som vanligt ;)

Jag planerar en storstädning i min lägenhet imorgon. Ska nog även pyssla å göra lite fint så den blir extra trevlig nu när Sofia Hedqvist kommer. Hon måste ju få se hur fin den kan vara ! =)

Börjar typ få ett munsår igen, perfekt!
Mamma var iaf snäll och köpte munsårsplåster
och det gjorde det typ osynligt så jag tror jag kan överleva :)

14/6-09 Att fånga en fjäril

Mår illa.
Hade ställt klockan på 10 men fick mig inte upp då för att jag mådde så illa.
 Har legat i sängen hela dagen och nu är det bättre men jag känner mig inte helt pigg.
Ska snart gå och städa salongen och sen kanske jag går till Evy :)




13/6-09 She is

Jag och Mimmi har sett en bit av Step Up på datorn men de slog av nu. Man får visst bara se 72 minuter i taget.. haha knäppt! Matilda ringde och frågade vad jag skulle hitta på ikväll. Jag hade tänkt vara hemma med familjen eftersom jag är fruktansvärt trött men jag kunde som itne tacka nej till ett sånt erbjudande! ;)


13/6-09 Minigolf :)

Just nu är jag en mätt och trött Lina. Mätt för att jag nyss åt hamburgare och sen dajmkaka och trött för att jag sovit i Evys lillstuga inatt. Vet egentligen inte varför jag är trött eftersom vi ,även om vi gick och la oss sent, sov i flera timmar! Gårdagen var iaf mycket lyckad. Jag, Maria och Evy for och spelade minigolf vid 7 kanske. Vi satt oss på en filt och drack kaffe brevid golfbanorna innan vi satte igång och spelade. Det var ju längesen alla spelade, typ ett år sen, men jag tyckte ändå att vi var rätt bra! Jag blev imponerad över mig själv, satte den på första typ tre gånger! De tyckte jag var skitcoolt! Haha, Vann gjorde Evy! :) Sen for jag och hon till hennes lillstuga och var SÄRA. Orkar itne ens berätta men vi var iaf inte alls normala men vi hade KUL =)



12/6-09 Picknick?

Ikväll blir det typ picknick med Maria och Evy! Älskar livet idag!  
( humöret går upp och ner som ni kanske hör )
Jag och Matilda har mest legat ute i solen och känt oss som kungar även om de har varit så varmt att man höll på döööö. Ska inte klaga. Sommaren är verkligen här!


Hopphopp,
ES2b


12/6-09 Tusen röster.



Det är sommarlov och jag har redan hunnit göra massa saker fast klockan bara är halv 12. Vaknade klockan 6 imorse, klockan 7 var jag hos Mimmi och fixade hennes hår och sen klockan 8 var vi i landskyrkan. Anna kom också dit och vi satt å lyssnade på alla duktiga 9or + Fanny då, som också sjöng :)
Kan inte fatta att min lillasyster gick ut 8an.. Jag gick ju nyss ut 8an.. minst det som om det vore igår. Jag hade en jeanskjol,ett svart linne med glitter på och en vit kofta. Haha så fult, Jag var inte alls lika snygg som dom var men jag hade samma hjärna som jag har nu, nästan iaf. Aja, gud vad jag tjollrar på. Det jag ville säga var iaf att Mimmi är äldre än vad jag har tänkt!

Mattfrans står och gör köttbullar tror jag. Jag sitter vid hennes dator och tänkte gå igenom alla bloggar medans hon äter. Ska fråga henne sen om igår, hoppas man får veta några smaksiga detaljer, älskar sånt :) HAHA


11/6-09 Tusen bitar.

Har suttit här framför datorn hela dagen. Är lite gladare nu efter att ha lyssnat på bra musik och sett massa fina bilder från balen både här och i Umeå. Jag vill också gå på bal ju men det blir ju kanske nästa år med Oscar. Vi har funderar på ett blått tema, vad sägerni om det? ;)

Jag tror jag ska fara hem till min lägenhet nu och läsa twilightboken, har fortfarande bara läst halva men nu har jag ju sommarlov så nu har jag massa tid till det! Evy kommer nog till mig ikväll igen men det blir lite senare eftersom hon åker buss hem från Umeå nu..


11/6-09 Sommarlov!

Sommarlov!

Jag borde vara glad men jag har typ ångest. Det är dåligt väder och jag super inte. Alltså blir det typ att vara hemma för mig och se film eller nåt ikväll. Kan ju vara trevligt att ta det lugnt också men just nu känner jag inte för att vara såhär ensam. Varför festar jag itne bara? Jag är ju sär som har bestämt mig för att göra det på min födelsedag.. Det är alltså en vecka kvar och bara för att jag bestämt mig så måste jag ha en tråkig kväll själv nu! Kan ju vara med ändå men då måste jag typ bära upp dom från dikerna..Aja, kanske lika bra att jag går och lägger mig tidigt ikväll för imorgon ska jag fixa min lillasysters hår tidigt på morgonen. Hon har skolavslutning typ klockan 8 och jag och Anna ska nog fara och kolla på den eftersom våra lillasystrar går i samma klass :)


 



Blev inte min blåvita blommig klänning idag på skolavslutningen utan kjolen som jag gjorde som designprojekt på skolan. Tycker om den men den va genomskinlig, inte bra! När jag kom hem från stan ( gick med Anna och hennes kompisar :) ) så gjorde jag mig en sallad och satte mig framför tvn!

10/6-09 Sista skoldagen då...

Halloj!
Är som vanligt stressad.
 Evy kommer till mig snart så jag kna inte skriva så mycket men imorgon är det iaf skolavslutning kl 10 i aulan. Vet inte riktigt vad jag ska ha för kläder än men det lutar åt en blåvit blommig klänning!

De enda som hänt idag är att jag har redovisat och fått MVG i KUHI! :)
Sen har jag och Evy legat i lillstugan och latat oss resten av dagen så jag har inte så mycket att skriva om.
Tror det får bli bra såhär..
 PUSSHEJ!


9/6-09 Bal

Goddagens, jag är med Ogee :)
Han är stilig idag, med skjorta och altt :)
Vi sitter å lyssnar på musik och tjollrar på lite, som vanligt då. Vi tänkte äta på min balkong och sen tänkte vi gå och kolla på balen. Det blir nog jättetrevligt även om vi inte är på världens bästa humör nån av oss. Man borde vara glad nu, eller iaf han, för han har sommarlov. Men jag.... har skola imrogon och sen avslutning på torsdag. Hm...


 

När balen är slut cyklar jag till Evys lillstuga,
Vi hörs !


2004 ?

8/6-09 Purple´s Cool

Matilda har just åkt hem. Jag sitter å lyssnar på duffy :) Snart ska jag och mamma åka till boviken, till nån tant som säljer smycken. Mamma ville att jag skulle följa henne dit å sen kan man ju hoppas på att smyckerna är fina så jag också får nåt :) Jag tror jag ska få övningsköra också, hoppas :)

Känns onödigt att vara i skolan nu sista dagarna, vi gör ingenting och jag vill bara få sommarlov nu! Fast vad ska man göra de första dagarna på sommarlovet om det inte är fint väder........hm, kanske bara sova å umgås med vänner :)


7/6-09 IMISSYOU

Hej!

Snart ska jag cykla till Mickan :)
Tänkte bara skriva ett kort inlägg om vad som händer i mitt liv just nu. Idag klockan 4 kom jag fram till Skellefteå och då gick jag och städade på salongen. Efter det gick jag hem och åt lax och potatis och nu sitter jag här och kollar på lite bilder från helgen :) Hade faktiskt en riktigt trevlig helg. Har läst halva twilightboken och jag gillar den skarp. Ett litet minus är att den inte är riktigt likadan som filmen men man kan ju itne få allt. Har ju även sett Patrik 1,5 och den var en väldigt bra film msåte jag säga! Se den, jag rekommenderar! :)

Imorgon börjar vi skolan klockan 10. Vi har inga lektioner utan ska typ vara ute och lyssna på musik, fika och sånt, tror jag :) Det blir nog en toppendag, hoppas bara vädret är fint!

På torsdag har vi skolavslutning och jag har ingen aning om vad jag ska ha för kläder då. Undra hur fin man ska vara? Det enda som händer är ju nåt tal i aulan och sen typ äta glass å ta kort med klassen. Funderar på att rota i garderoben efter någon söt klänning istället för att köpa en ny. Tror jag kan hitta något :)

Fick sms av Sofia Hedqvist idag! Blev superglad!
Vi bestämde att hon skulle komma hit på min födelsedag!
Det kommer bli suuuuuuuuuper! :)
Saknar henne!


Mimmi&Lina

6/6-09 Blågult :)

Det är inte bara lördag idag utan också sveriges nationaldag. Jag är i Umeå, för tredje helgen i rad och idag har vi varit på David&Pappas utställning. Pappa hade gjort en lampa av massa röda sopar, tokig som han är!

Fick nyss ett sms från min lillasyster där nerifrån att vi skulle se Patrik 1,5 som vi har hyrt! Ska nog gå ner nu då men kanske skriver mer senare, annars imorgon! =)

3/6-09 FyndarN

Idag var jag och Micaela på stan och fyndade! Jag hade bara med mig 90 kr men fick massor av snygga saker för det. Arbanden och örhängerna från H&M kostade bara 5 kr/st, värt!
Gick sen på glädjekällan och fikade och det blev bara 15 kr. Jag funderar på att bli stamkund :)
Gick sedan tvärt in på en SecondHand affär och hittade två världsfina burkar, så nöjd!! =)



Sofia Larsson ringde nyss till mig och vi planerade att vi skulle vara med varandra imorgon :)
Vi har en del att snacka om, hon å jag ;)
Fick veta av henne att Andreas i Karlstad bara skojat när han sa att han brytit handleden så jag fick lov att ringa och fråga han hur det var. Som tur var så hade han bara skojat men det var ju inte så kul att jag gick på det ;P

Imorgon och på fredag har jag inga lektioner så man kan säga att jag fick helg idag. Evy och Mickan kommer hem till mig ikväll och vi ska nog köpa grönsaker och dipp och se HideandSeek, hoppas den är bra, och läskig :) Evy sover nog över hos mig, det måste hon annars kommer jag vara livrädd!

Mamma ropar att jag ska provsmaka maten, inga problem!

2/6-09 And you smile to the face in the mirror

Är mätt fast jag inte ätit middag än. Var med Maria på glädjekällan och jag åt plättar med grädde och sylt. Inte meningen att jag skulle bli mätt på det menja , nu orkar jag inte middag å vi som skulle äta fiskpinnar, det är ju gott !

Jag är trött idag. Funderar på att bara ta det lugnt ikväll. Kanske se det nya programmet med Paris Hilton, hon ska tydligen hitta en bästis, haha låter helt särt men kan nog vara underhållande!




I lördags då jag, Micaela och Petter var och åt pizza på MAXIM :)

1/6-09 Maskrosor :)




Det plingade på dörren imorse och jag blev livrädd. Steg upp och öppnade och där stod mamma och sa att hon försökt väcka mig på mobilen men att den varit avstängd. Den måste ha slagit av av sig själv eller nåt konstigt.. Det var iaf väldigt snällt av mamma att cykla och väcka mig men jag känner att jag måste lära mig det själv snart. Jag sover verkligen hårt!

Fick VG i gympa. Det är väl ungefär det enda som jag kan berätta från dagen. Jag satte mig och solade på balkongen när jag kom hem och fick ganska snabbt färg i ansiktet. Måste sola som en galning nu innan sommaren annars kommer jag lysa brevid alla som varit/är utomlands!

Jag och Evy ska typ göra nåt nu ikväll men jag vet inte riktigt vad det blir.
Får se helt enkelt =)

RSS 2.0