31/3-10 NORGE MED NORSKEN =D

Hemma och sjuk idag också. Ska snart duscha och sen börja packa. Inatt kl 4 bär det av! Då åker jag och PAN (som jag måste börja kalla han eftersom norsken inte fungerar att säga i Norge) till bastuträsk för att ta tåget. Vi kommer att åka tåg i ca 10 timmar..kan bli både roligt och jobbigt! Känns lite tråkigt att jag är sjuk men jag hoppas på att det blir bättre... ska ju såklart ändå fara! ;D

Skriver imorgon när jag kommer fram till Norge! =D


Hittade en bild jag aldrig sett förut!
Jag och Pappa i somras på NOLIA! :)


29/3-10 UO

Min helg blir bara roligare och roligare när jag tänker efter. Hade ganska höga förväntningar och fredagen uppfyllde väl kanske inte riktigt dom även om jag hade kul. Lördagen därimot tycker jag blev lyckad. Förfestande å middag hemma hos Micaela och sedan Melissa, Salem, Maskinen, en massa trevligt folk och dans! Taxiåkande, ett 6-pack öl för en tia, suttit på bibliotekscaféet flera timmar och pratat massa skit (haha Runa du förstår vad jag menar;P) har vi också hunnit med! Mycket trevligt, denna resa gör vi om! =)

Hemma från skolan idag, försovde mig men sen när jag vaknade hade jag ont i halsen, huvudet och kunde inte andas för jag var så snuvig. Nu tror jag att jag har feber såja, sjuk kan man säga att jag är istället för bara dålig på att få mig upp. Har gjort religion idag men är inte klar än, har även kollat lite på skolor och sånt. Mamma kommer hit med mat till mig för jag borde nog riskera att bli mer sjuk. Far ju till norge i övermorgon! :O


25/3-10 lala

Min blogg är verkligen tråkig... menja, det beror typ på att jag aldrig har tid att skriva. Jag har hela tiden någonting som ska göras. Från nu tills jag ska sova så ska jag hinna: Tvätta minst två tvättar, fara å gymma,duscha och tvätta håret, testa kläder och packa till Umeå imorgon,
söka sommarjobb (fast ne) och plugga religion (fast ne)...
De va säkert någonting mer också men då har jag glömt det!

Trevligt med alla glada kommentarer på projektmässan idag. De va kul! :)


24/3-10 .,

AIK VANN! guu va skönt!
Förutom det så mår jag inte särskilt bra, känner mig skitirriterad på allt. Har ingen aning om varför men kan ha någonting att göra med att jag känner mig stressad för jag har inte ens börjat med religionsuppgiften fast jag hade bestämt mig för det. Imorgon tar jag tag i den och sen får det bli på söndag och måndag som jag gör klar den. Åh orkar inte med nått ! Vill bara att allt ska fixa sig och att jag ska få ha helgen jag länge väntat på i Umeå. Umeå Open 2010!!!!
Trodde de va torsdag idag men nej, ååååh så länge kvar... fast ändå inte! hahah

Imorgon ska jag visa upp mitt café på projektmässan! :)


22/3-10 Twelve Fingers

Ligger hemma i sängen och har träningsvärk överallt, men det är intedärför jag är hemma. Försov mig till typ halv 11 och första och sista lektionen slutar 11. Så fanns som ingenting att gå upp till så fortsatte sova ett tag. Nu funderar jag på att ta tag i min gräsligt skitiga lägenhet som jag inte städat ordentligt på flera flera veckor! Kan ju typ vara kul att städa.........



20/3-10 Caféet Gofika



20/3-10 Hockey

Hade en lugn kväll igår med Norsken, Sofia och Tim :) Vi såg bara film och åt godis och sånt :)
Vid 1-tiden gick jag hem och sov tills jag vaknade nu kl 12. Drömde massa å nu är jag glad :) hihi

Ska bara dega idag och ikväll är det den andra slutspelsmatchen mot färjestad här i skellefteå! Blir nog riktigt kul! :) Efter den så blir det antingen att vara med Ogee eller fara på en fest i... nån nyhamnsgård?


12 dagar kvar till Norge! =D


17/3-10 Bea å M&M

Njuta av livet innebär inte att man ska skita i skolan Lina, haha. Det var precis vad jag gjorde idag. Eller, jag hade faktikst ont i huvudet men jag kunde ju ha farit. Fast hade kommit för sent då för jag vaknade halv 9 å vi började 9. Kanske lika bra att jag fick sova och återhämta mig efter denna hemskt jobbiga vecka. Nu ska jag städa lägenheten så den blir fin, sen kommer Bea förbi och då ska vi gå en promenad till mormor och morfar och hälsa på! Har varken träffat Bea eller dom sen......jul? Nä, ja vet inte.. Mycket länge sen iaf!


Hade tyvärr ingen annan bild på jag och min kusin så de får bli denna...haha


16/3-10 NU är det över!

Äntligen, nu ska jag börja leva igen! Projektet är klart och nu ska jag bara njuuuuta av livet. Skulle vilja fira detta med en stor godispåse men jag orkar verkligen inte gå och köpa det så det får bli med fil och muslii. Ska ta en skön dusch nu och sen ba lägga mig och se tv! =D

Ser fram emot Umeåopen å Norgeresan som fasiken nu!!


15/3-10 Snart är de över!

Är jag klar med rapporten, nej. 
Varför skjuter jag upp allting till sista minuten?
Ingenting att göra åt nu eftersom klockan är 12 och jag är jättetrött så det blir att fortsätta med det imorgon!
Har ändå kommit ganska långt så jag hoppas på att slänga ihop någonting som går att lämna in då.

Ska bli sååå skönt att sova!


15/3-10 SH & BTP :)

Produkten är klar och nu är det bara rapporten som ska göras. När jag är klar med den så är projektarbetet äntligen klart och borta ur världen! Eller, vi ska ju ha en projektmässa också, men det kanske blir trevligt! :)
Ska sätta igång å jobba nu så jag blir klar så fort som möjligt.
Svenska Hollywoodfruar och Boston Tea Party ikväll som jag har tänkt se :)


Lycka till idag Mickan!


14/3-10 Åh..

Tycker inte om den här dagen.
Gick upp nyss och tog på mig myskläderna för att snart gå och städa salongen. Jag är fruktansvärt trött och skulle mest av allt ligga i sängen och se filmer hela dagen. Det kan jag absolut inte göra eftersom efter städningen är det rapporten för hela slanten..

Norsken kommer hem idag =D fast kommer nog inte hinna va me han :(


14/3-10 This Is My Life

Anna och Evy åkte nyss hem och jag ligger på min säng med magen full av godis. Är så trött att jag inte ens orkar gå till toan för att borsta tänderna och tvätta bort sminket men jag ska, snart..

Ikväll har vi bara suttit här hos mig och sett Melodifestívalen och lite otippat så vann Anna Bergendahl. Jag trodde och ville att det skulle bli Salem Al Fakir men icket. Anna va ju ändå helt okej så det blir nog bra! :)

Nä nu ska jag sova, god natt!






13/3-10 Keep On Walking

De här blir nog min enda lediga dag.
Jag har bestämt mig för att jag inte ska behöva tänka på projektetarbetet alls idag utan bara få göra vad jag vill men ändå finns det i min hjärna hela tiden. Skitjobbigt. Jag vet ju att jag borde göra rapporten men visst måste jag få EN ledig dag på hela sportlovet... tycker iaf jag förtjänar den!

Sov till typ halv 12.
 Maria ringde och vi gick satte oss ute och åt frukost och solade.
 Som vanligt tror jag att det är sommar direkt solen kommer fram så jag tog vårjackan och fick frysa. Nu sitter jag hemma på min säng och funderar på att kanske städa eller duscha. Anna kommer till mig ikväll och vi ska typ nörda melodifestivalen. Kändes mysigt att göra det, Heja Salem! :)

Imorgon blir det städingen, sen rapporten!
På måndag blir det rapporten som måste bli klar och sen ska jag bara njuta av livet!!


Kommer fler bilder på hur det ser ut inuti sen ;)


10/3-10 Caféet


Har kommit ganska långt nu :)


8/3-10 PROJEKTVECKA ISTÄLLET FÖR SPORTLOV

Va ju ett tag sen jag skrev, varit i umeå och så och nu har jag inte tid att blogga. Har fullt upp med projektarbetet och det kommer jag måsta göra hela lovet så.....skriver när lovet är slut typ!

Ha ett bra sportlov! :)


2/3-10 Pucko

Jag gör absolut ingenting. Varför gör jag inte projektarbetet när det är 2 veckor tills det ska vara klart? Har ju panik men gör ingenting åt det.. trodde ju att göra ett café skulle vara roligt men måste jag göra det,
vill jag det inte..

Dating in the dark va ju lite kul, om en kvart blir det mer tv.. vet inte va de hette men nått mer nytt! :)

Åh, såg reklam om Pucko, vill ha de nu! Får nog nöja mig med mjölk å nån hårdmacka..


1/3-10 "Ibland behöver vi vara lite tokiga för att kunna utvecklas"

Har kommit hem från skolan.
Typ ovärdaste skoldagen på länge men ska försöka göra annat vettigt idag!
 Va på stan och fixade mina glasögon så nu är dom bra igen, nu har jag dock ett annat problem.. ena dragkedjan på mina favvoskor är sönder......
Städar och tvättar nu och sen ska jag och äta på stan med Pappa :)


HAHAH måste bara visa en rolig bild!


RSS 2.0