31/12-08 2008


Bilder från året som gått , titta och njut ! =)









GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30/12-08 Slutet på året :)

Som vanligt längesen jag skrev så nu blir det väl att berätta om dagarna som gått. Tar det väldigt kortfattat! (hm..)
I fredags tog jag som sagt bussen sent på kvällen till Umeå. Var där till igår såja.. hann med ganska mycket. Shoppa på stan, Gå på bio med Dennis (Madagaskar 2) ochja, få julklappar, se film och sånt! Min helg var helt okej!


"Lillebror" Dennis :)

Igår när jag kom hem gick jag och Maria och solade. Sen gick vi på Ica Supermarket och köpte lite nudlar å mackor och sånt och sen gick vi hem till mig och åt och pratade =) Vi försökte planera nyårs menja.......kan ju säga att jag fortfarande inte vet hur morgondagen kommer att se ut!
Senare på kvällen for jag till Sigge. Vi bytte julklappar! Jag fick en grå tröja med ett tryck i massa färger och tvål och sånt. Tack<3

Idag har jag och Sigge åkt skridskor. Inte ens kul att åka med nån så bra när man själv inte kan bromsa menmen.. Va ju som ändå trevligt :) Sen gick vi och handlade och gjrode tacos. Det var hur gott som helst men jag är fortfarande mätt fast det var för flera timmar sen. Han skulle fara till norsjö vid halv 4 för att spela match så då for jag och Maria och solade igen. Blir nog imrogon också för på nyårs då ska jag fasiken inte vara vit.....kommer jag ändå vara :(
Aja...................nå mer jag kan berätta.. Nä, jag vet itne..
Var på stan en snabbis efter solningen och köpte massa onödigt. Tex guldglittrigt nagellack som jag bara kommer använda imorgon men de kanske är värt det :) haha

Nu ska jag till lägenheten och städa och fixa så de nya året får en bra start! :)
Imorgon blir det nog att lägga in bilder från året som gått påbloggen! Läs den då vetjja, Ska försöka hitta snygga bilder ;)

26/12-08 You and me

Varför ska det vara massa röda dagar, Räcker det inte med julafton? Ska åka till Umeå ikväll men det går inte någon buss förrän 21.20 och då är jag framme 23.30. Aja.. tar nog den bussen ändå för annars måste jag stiga upp tidigt imorgon och åka dit. Vill nog gå på stan och kolla in mellandagsrean där imorgon! =)

Städade salongen idag, känns väldigt bra att det är gjort för den här gången så jag itne behöver tänka mer på det. Sen var jag på hockeyn med Matilda och Sofia. Stämning och väldigt jämn match ibörjan men Timrå vann tillslut med 1-3..

Nu tänkte jag lägga in lite låtar på mobilen och så..
Menja, ha en bra helg!


25/12-08 Leave tonight or live and die this way

Gokväll,
Sitter i min lägenhet ochja, vad gör jag.. har just diskat och nu sitter jag bara här å kollar lite osv. Tänkte se en film men vi får se om det inte blir för sent för det. Imorgon ska jag nämligen upp tidigt för att städa på Erica Book. Tänkte göra bort det för i helgen ska jag till Umeå, till pappa o co. Blir väl en till julafton med dom då, Mysigt :) Det är även hockey imorgon kl 4 så vi får se om jag åker efter det eller på lördagsmorgon!

Saknar Sigge, träffade han senast i söndags och de känns som evigheter sen. Om du läser det här så vill jag bara säga att jag hoppas vi ses snart, jag älskar dig verkligen.


God Natt

24/12-08 Tack för en fin jul!





Klockan är nu 23.30 och Julaftonen 2008 går mot sitt slut. Jag har haft en väldigt bra dag med Många fina julklappar och god mat. Lite Kalle Anka och Svensson Svensson såg jag också även om jag var tvungen att hjälpa till väldigt mycket ( är van att fira jul hos mormor, första gången hemma och mamma var otroligt stressad! ) Känner iaf att jag har haft en väldigt bra dag. Tack till alla som skickat sms osv. Känner bara att jag älskar mina vänner och min familj!

Okej, nu blir det att kolla lite på julklapparna igen och sen sova. Tänkte bara berätta först vad jag fick!!

Mobil, Sony Ericsson w203
Melodifestivalenbiljett
Biobiljett
Tofflor
Påslakan
Almanacka
Astrobok 2009
Dassbok
Ljus
Lotter
Skumtomtar
Marsipan
Osv...

TACK!



Njut av de sista 17 minuterna på julaftonen för det är ni värda ALLIHOP ! ;)


24/12-08 Julafton!

Var bara tvungen att smita från allt julemys för att gå in här och skriva ett litet inlägg.
Skulle vilja önska er alla en riktigt bra dag!

God Jul!!!! =D


23/12-08 Dan före dopparedan!

Dagen då man bara fixar och fixar för att allt ska bli klart innan Julaftonen imorgon! Bea kom till mig klockan 10 imorse och sen gick vi på stan till typ halv 3. Vi hämtade ut ett kort som jag skulle ha förstorat och köpte de sista julklapparna. NU ÄR JAG ÄNTLIGEN KLAR :)

Uppesittarkväll ikväll med familjen. Det blir bingolotto och hela köret men först måste jag hjälpa till här för mamma är hur stressad som helst.. Min uppgift blev att städa toan.................

är pirrig som ett litet barn.. LÄNGTAR till imorgon!=)


22/12-08 Release Me

Kom hem för en stund sen. Har varit på stan med Mimmi hela dagen och är helt slut. Vi började att gå på kupan och där hittade jag lila örhängen till mig själv. Vet itne om jag ska ha dom på julafton men dom passar iaf till min lila kjol så kanske :) Hittade en fin burk till pappa som det stod kryddor på. Tänkte att han skulle få nån krydda också men jag vet inte vilken.. Han gillar den pommeskryddan som är på frasses.. Kanske jag snor några små påsar, haha :)

Det blev köpt några julklappar till men det kan jag inte skriva här.. Man vet ju aldrig vem som läser ens blogg!
Nu är jag iaf nästan klar.. Har kvar att köpa till Sigge men jagtror jag kan komma på nåt! =)

Det är alltså Julafton i övermorgon.. Helt sjukt...... Har julkänsla men asså, JULAFTON... Det kommer aldrig bli som när man var liten menja, det är bara att acceptera :) Det är ju bara en helt vanlig dag som mamma säger.. TRÅK! Haha menja, jag längtar iaf! =)



21/12-08 Fjärde Advent!

Oj förlåt.. igen. Är itne sådär jättebra på att skriva nuförtiden. Kanske för att det är så mycket nu såhär i juletider ;)

Okej, vad ska jag skriva om nudå. Minns itne när jag skrev senast men det är iaf söndag nu och min helg har varit väldigt bra! I fredags fick vi jullov och då hade jag, Evelina och Runa planerat en lilla julafton hemma hos mig på kvällen :) Vi köpte köttbullar,röbetssallad och annat gott och gjorde köttbullsmackor. Vi åt godis, chips och drack julmust :) Vi bytte julklappar med varandra. Jag fick en liten tekanna och örhängen av Evelina som var jättefina.  Tack Evelina. Av Runa fick jag stjärnor i taket (som jag hade önskat mig) och ett halsband :) Tack Runa.
Vi såg Love Actually, pratade massor och sen sov dom även över :)
tack för en trevlig kväll.



Lördagen var inte planerad men jag for iaf på stan och träffade Sigge där. Borde köpt julklappar då men så blev det inte. Har 5 personer kvar att köpa till.. Blir att köpa imorgon och på tisdag då! Jag och Sigge gick på hemmakväll och hyrde The Holiday och sen gick vi hem till han. Vi åt middag och sen såg vi filmen. Det är verkligen en sån film som man kan se om och om igen :)

Idag har jag,Maria,Dalla och Anna varit och kollat på Sigges match :) Lejon- Norsjö 2-2 !
Sen var jag och städade på Erika Book ochja, De gick bättre idag. Tog drygt 3 timmar så det kändes bra. På köksbänken låg det en lapp till mig där dom tackade mig för att jag städade där. Sen låg även en julklapp och när jag öppnade var det dyrschampoo och dyrbalsam. Tack Erika och Maria! Jättesnällt.

Nu är snart detta långa inlägg slut.. Ni som orkar läsa har gjort det bra för det är knappt så att jag orkar läsa igenom vad jag skrivit nu men............ Ni får ha en trevlig Söndagskväll! Skriver imorgon. Jag lovar!





Tacy Chapman - Fast Car

18/12-08 Tandis..........

Idag är det torsdag och som Runa sa, SISTA RIKTIGA SKOLDAGEN 2008!
Vi har iofs inte haft så många lektioner idag men ändå lite skola.. Imorgon blir det därimot bara fika och sånt myssss=)

Slutade vid lunch idag så jag, Evelina och Runa gick på Mio och Obs. På Mio köpte jag en julklapp till Runa och sen på Obs köpte Runa en julklapp till Evelina, haha sen blev det stan! Jag hade glömt min börs hemma men har ändå ltie saker med mig hem :) Köpte en jättefin spegel med guldram på Kupan för 30 kr och sen en till julklapp till Runa :) Det ska bli kul att byta julklappar med dom imorgon. Vi ska ha lilla julafton hos mig imorgonkväll och alla tre har köpt lite tokiga saker! =)

Snart ska jag till tandläkarn. Är nervös för jag tror att jag har 8 hål.. HAHA hoppas verkligen att jag har fel!

Micaela ikväll, vi kommer nog bara prata å mysa åsånt. Måste även slå in lite julklappar :)


gammbild som vanligt men..
:)

16/12-08 Önskelista

Sitter och skriver en önskelista. Haha kanske lite sent men mamma ville att jag skulle göra det så :) Kommer faktikst på ganska mycke saker, fast mest småsaker som typ nagellack,klämmor och sockar! Önskar mig mest av allt en mobil men det vet redan mamma! Kommer nog få det för min är sär. Går inte ens att smsa ibland ;P


Sigge är och badar med hans kompisar men sen ska vi typ se film eller nåt. Det är titanic på tv kl 21.00 så det kanske blir den :) Ska även fråga om han vill spela schack, skulle vara kul att möta han ;)



15/12-08 9 dagar kvar... ih eller nåt

Ska gå och lägga mig snart men kände bara att jag var tvungen att skriva ett litet inlägg.
Idag började vi kl 11 och då hade vi gympa.. Jullekar =) Sen hade vi bara form och bild och sen var den dagen slut!
Jag, Evelina och Runa for till stan och jag köpte ett långt svart linne och även en liten julklapp till mamma. Till middag åt jag bara nudlar och mackor hemma i lägenheten. Nu på kvällen har Maria varit här och hjälpt mig att slå in julklappar ochja, de blir lite prat och fika också =) Sen boston tea party och nu SÄNGEN!

God Natt.


14/12-08 Tredje Advent..

Nu är jag hemma igen. Har varit i Umeå hela helgen! I fredags såg vi idolfinalen och jag tycker nog att det var rätt som vann. Har hejat på Alice hela vägen men i finalen var faktikst kevin bättre så, Grattis Kevin! =)

På lördagsmorgonen tog jag och Mimmi bussen in till stan. Vi kom dit klockan kvart över 11 så vi hade hela dagen framför oss. Vi hade många julklappar att köpa men vi började med att kolla på klänningar åt oss själva. Jag vet fortfarande inte vad jag vill ha för nån men vi ser väl, inte sådär jätteviktigt kanske men det skulle vara roligt att ha en finfin klänning till Jul och Nyår :)
När vi sen kom hem åt vi julmat. Prinskorv, köttbullar, potatis, rödbetssallad osv :) Sen var det Harry Potter, hemligheternas kammare på TV. Upptäckte att det var så längesen jag såg den att jag inte ens kom ihåg vad som skulle hända osv.. Blev även lite marsipan och sånt på kvällen, JUL

Å sen denna dag. En väldigt tråkig söndag och jag har varit på mitt värsta humör. Orkar inte säga mycket om idag men jag har iaf städat på Erika Book och tjänat mig en slant, väldigt jobbigt men ändå värt =)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen är det God Natt.
Sistaveckannu.. Sen JULLOV!! =)

11/12-08 Umeå :)

Snart kommer Matilda och Sigge till mig och då ska vi gå på hockey :)
Skellefteå AIK - Rögle
Känns kul nu när all läxa är gjord osv :)
Imorgon blir det Umeå! Ska väl mysa med familjen, se idolfinal och sådär, de blir perfekt :)
Sen på lördag ska jag och Mimmi köpa julklappar´där, hoppas på att hitta alla 17 då!
Trevlig helg.. och Lucia :)


10/12-08 Stress

Hejsanhejsan,
Dagen började med psykologi där vi skulle läsa upp våra fördjupningsarbeten för en liten grupp bara. Sen hade vi hål och sen bild. På bilden började vi med en ny uppgift där vi ska göra en illustration till en dikt. Har inte ens valt dikt så de kommer säkert bli stressigt den här gången också..

Vi slutade egentligen kl 20 över 12 idag men då skulle vi på en föreläsning om Don´t Drink And Drink kl halv 1. Där såg vi en film som var väldigt hemsk om rattfylleri och sen pratade dom lite statistik osv.

Just nu sitter jag och Mimmi och bestämmer vad vi ska köpa i julklapp till alla.. Sen blir det att shoppa massor i Umeå på lördag, hoppas jag hittar julklappar nu för annars kommer de bli stressigt med det också..

Plugg ikväll. Har 4 saker att göra.. 3 olika uppgifter i kultur och idéhistoria och en i engelska. Har imorgon på mig också men då är det hockey så. Nu ska jag iaf gå hem till mig och börja med allt,
Ha en trevlig kväll allihopa :)


Trästocks -08 ! =)

9/12-08 Nattinatti!

Tänkte bara önska alla en riktig God Natt.
Jag går och lägger mig nu, ovanligt tidigt men jag behöver verkligen all sömn jag kan få nu!

Bilder tagna idag.
Jag och Evelina matchade verkligen, kuL.



9/12-08 tisdagen..

Fick tillbaka lite prov och sånt idag och ja, resultaten va inte roliga.. Ska verkligen ta tag i skolan efter jul. Just nu känns de som jag har så mycket att jag inte orkar. Har inte ens fattat att det är jul snart och jag har fortfarande 17 julklappar att köpa...ÅH hatar de här. Massa läxa i veckan också och jag skulle helst bara vilja hitta på roliga saker!

Nu ska jag äta korv och makaroner.. som vanligt!
Den här dagen blev inte mke bättre..

8/12-08 Inte min dag iaf

Idag är en sån här dag som allting går fel. Vaknade kl 8 såja, hade alltså försovit mig. Det var -17 grader ute så jag orkade inte skynda mig att gå till skolan. Jag väntade på 9 bussen men den missade jag naturligtvis så jag fick ändå gå, kul liv. Dagen blev inte bättre när vi skulle dreja och jag var typ sämst. Blev bara gegga av min lerklump men men.. Utvecklingssamtalet idag gick iaf bra, ellerja, det var väl som ett vanligt utvecklingssamtal. Hon sa att jag var bra och jag svarade Mm tusen gånger.

Har nyss sett Andra Avenyn. Händer verkligen allt i den serien. Det är skitkul!
Blev lite sur på mamma nyss för att hon inte hade gjort maten medans jag såg Andra Avenyn. Hoppas hon förstår att jag verkligen har en dålig dag idag. La på telefonen imorse också när jag inte fick skjuts till skolan.. Oförskämd liten unge jag är idag ,hoppas morgondagen blir bättre!

Kvällen kommer jag nog tillbringa själv. Blir nog bäst så med tanke på mitt humör. Kl 7 ska jag se "hasses brorsas lossassyrras" och kl10 är det boston tea party! :) Sen tänke jag även durscha och diska bort lite. Skulle behöva handla men det får bli en annan dag.

Kom just på att det kanske inte är så roligt att läsa om min tråkiga dag menja,
annars kan ni ju bara kolla på lite bilder.. så brukar jag då iaf göra;P





7/12-08 Saffran

Redan sjunde, herregud. Skrev aldrig igår men jag kan berätta lite om då. På dagen gick jag, Maria och Sigge på stan :)Först testade jag och Maria lite klänningar. Jag hittade en fin svart klänning men den var lite för stor. Kanske kollar om det kommer in en storlek mindre sen men är itne sådär jättepeppad på att ha en svart, tråkigt tycker jag.
Vi skulle köpa julklappar men de blev de itne så mke av.
Jag är väldigt dålig på att köpa julklappar, kommer nog bli stressigt sen!
Efter stan gick jag och Sigge förbi viking och köpte pizza och sen gick vi hem till mig och åt :)
Vi vilade ett tag sen var det hockey.
Jag glömde mina glasögon och kände mig febrig så de va ganska jobbigt.
AIK fick iaf 1 poäng!
Jag och Sigge tog en promenad till han efter hockeyn och där såg vi
en rätt bra documentär om britney spears!



Idag har jag och Sigge julbakat =)
Först gick vi på ICA och köpte massa ingridienser.
Vi hedde igång julradion och tände adventsljusen.
Sen bakade vi en stor lussekaka :)
Den blev väldigt god tyckte jag, lite torr men..

I afton var jag på Erika Book och lärde mig hur det ska städas. Ska dit nån dag i
veckan och hämta nyckel och sådär sen tror jag att jag ska börja jobba nästa helg! =)

NU BLIR DET AA OCH SEN GOD NATT

5/12-08 Fredagskväll med MICKAN! =)

Måste skynda mig nu! Det är äntligen fredag och jag ska snart träffa Micaela på konsum.
 Hinner inte skriva om dagen eller nåt.
Kvällen ska vi tillbringa i min lägenhet med någonting gott och idol! Jag vill ha en stor fet godispåse men det lät på hon som om hon hade tänkt grönsaker och dipp, känns tråkigt.. haha :) Vi får se hur det blir men jag lovar att vi kommre ha en toppenmysig fredagskväll!
PUSSHEJ


4/12-08 Ledig

Idag är det torsdag och jag är ledig från skolan. Vi har nån specialdag där dom som har missat nåt prov eller nån uppgift ska göra det annars är man ledig. Känner mig lite piggare idag så jag tänkte att det blir ju en perfekt dag för att tvätta och sånt. Har även en psykologiuppgift som jag måste göra. Kanske inte världens roligaste dag men de kommer kännas bra sen när det är klart. Hoppas på att hinna med nåt roligt idag också. Har inte sett nåt andra avenyavsnitt än så det blir nog att se det när jag är hos mamma och äter. Skriver mer sen, Nu ska jag ner till tvättstugan igen.. hm , haha

3/12-08 Christoffer Hiding



Är gladast!
Som jag har väntat och nu kommer han äntligen hit..
Christoffer Hiding 3/1 i skellefteå! :)

3/12-08 Haha vad hände?

Hej igen.. har som sagt inte så mycket att göra så det får bli ett blogginlägg till :) Kanske ni vill veta vad som hände igår.. det var väldigt pinsamt men ändå kul! Micaela var här, vi satt och pratade med tända ljus och julfika. Hur mysigt som helst. Mitt i alltihop fick jag för mig att vi skulle gå ut utanför min dörr för jag skulle visa hur lyhört det är i min lägenhet (fråga min inte varför) Vi hedde på musik och sen gick vi ut och STÄNGDE dörren. SMART lina.. ingen nyckel, ingen mobil och inga skor. VI HADE BLIVIT UTELÅSTA. Jag var tvungen att plinga på hos grannen och fråga om jag fick låna hennes telefon. När jag ringde mamma för att få extranyckeln var hon ute och åkte skidor,perfekt. Tanten som jag lånade telefonen av sa att hon kunde fixa det så hon ringde vaktmästaren. Medans vi stod utanför min dörr i trapphuset och väntade på han så kom en snuskig gubbe som visst också va min granne och började prata med oss. Han va full å frågade massa frågor, sen sa han att vi kunde få sova hos han om vi inte skulle få oss in. NEJTACKSNUSKGUBBE :)
Haha ja då vet ni!

3/12-08 Sjuk

Godmorgon eller nåt. Klockan är 10 över 1 och jag ligger fortfarande i sängen. Är sjuk idag.. Hade feber igårkväll men nu är det lite bättre, har jag kanske feber men jag vet inte, har iaf ont i halsen, huvudet iallafall.. tycker synd om mig själv.. haha nämen så farligt är det inte. Lite tråkigt att man inte har någonting att göra bara.. Jag som alltid ska ha nåt att göra.. Försökte he igång en film men det funkade inte. Satt istället på en skiva och läste min astrobok. Nu är det sista månaden på året och jag läste hur det skulle bli ochja, jag tror faktiskt på såntdär. Det stod att jag skulle få en hektisk månad och det är jag säker på ju. Har inte köpt några julklappar än och fattar inte hur jag ska hinna med allt. Stod också om ett oväntat erbjudande, kanske ett jobb och det stämmer ju också.Ja annars stod det väl att jag skulle få en fin jul och nyår och det hoppas jag ju verkligen såja=)


Var glad, livet blir enklare :)

8 månader

2/12-08 JUSTJA, GRATTIS OSCAR! :)

Glömde skriva att världens bästa Oscar Fransson fyller 16 år idag!
Hoppas du får en bra födelsedag vännen min :)


HAHA DU ÄR KUL ASSÅ


2/12-08 MicaelaKågström :)

Tisdag. Idag mår jag bra förutom ont i halsen. Hoppas jag inte blir sjuk för det orkar jag inte med. Skolan idag har varit som vanligt typ. Matteprovet gick ganska bra, troroch hoppas jag iallafall för det kändes lätt! Det var palt till lunch idag ochjag var inte sådär supersugen på det så det  fick bli fil. Nu är jag vrålhungrig asså..
 Tror maten är klart snart, Köttbullar och Makaroner :)

Måste berätta för er att jag fått ett jobb! =)Det är iofs bara (ca 3 timmar) varje helg men vadå, alltid bra med lite extra pengar! Det är som städerska på Erika Book. Det är Mickans moster,hehe =) Jag tror det blir nog jättebra. Ska redan på Söndag träffa hon som städar där nu för att få veta hur man ska göra osv!

Nu ska jag äta och sen ska jag hem. Mickan kommer till mig ikväll :)Vi ska bara mysa med lussebullar,pepparkakor, julmust osv.. jagtrordetblirhurtrevligtsomhelstförjagsaknarminmicaelamassor!!!!!!!! Haha, åja de va allt för idag, Vi hörs!


De va ett tag sen.


1/12-08 1 december!

Tiden går och nu börjar nedräkningen till Julafton. Inte för att just Julaftonen
är så speciell men allt runt om kring är ju mysigt :)

Det har hänt massor idag och jag har fullt upp hela tiden. Känner mig stressad men jag gillar ändå när det händer saker. Ska alldeles strax på hockeyn så  jag hinner nog itne berätta om dagen men jag kan ju bara säga att dansen idag gick ganska så bra ochja...


Sådär såg vi ut på gympan då, haha pyjamas och hela köret ;)

RSS 2.0