31/10-08 PEPPAD!

Idol har just slutat och jag sitter här och lyssnar på partylåtar och peppar för imorgon! =)=)
Jag tror vrekligen halloweenfesten hos Maria kommer bli hur bra som helst! Vet inte riktigt hur många som tänker komma men det är iaf typ10 st säkra =) Imorgon mitt på dagen nån gång ska jag fara till Maria och hjälpa till med dekoration och grejer. Vi ska även planera alla lekar och göra så att kvällen blir den roligaste på länge! ;)
Hoppas vi lyckas =)


31/10-08 Last Christmas

Det är ISkallt idag!
Vaknade hos matilda vid halv 10. Då for hela deras familj till Luleå för att shoppa men jag fortsatte att sova till typ 12.
När jag sen vaknade var jag helt ensam i deras stora hus.. Eller förresten, Ester var ju där :) Jag lekte lite med henne, gjorde mig i ordning och sen kom Mamma och Starne och hämtade mig :)

Dom skjutsade mig till stan. Av en slump träffade jag Sigge där =) Han följde med mig till Kanel ( Anna jobbade =) ) där jag köpte en macka och en festis till frukost. Sigge for efter ett tag och jag satt kvar och väntade på Maria. Vi hade tänkt sitta på kanel och planera en massa för imorgon men de va så mycke folk så det gick inte. Vi gick istället och köpte ballonger,sugrör,spindelnät och sånna grejer =)
Vi tyckte inte riktigt att vi hittade allt vi ville ha så vi frågade om skjuts till Solbacken! Där köpte vi mest bara godis som vi tänkte ha till lekar och som dekoration, såja, de ska nog bli bra! =)

Lyssnar på Last Christmas, får värsta känslan, oj oj!
Ska nog bara vara hos mamma och se idol å trycka i mig godis ikväll. Måste fixa lite inför imorgon också. Vet inte riktigt vad jag ska vara än men det blir nog lättast om jag är Lilla My. Måste hitta en stor röd klänning/tröja då. Det ska nog gå!

Ha en mysig kväll!


Halloween/maskerad -07 =)

31/10-08 Matilda,Sigge och Anton :)

Okej, Sitter här hos Matilda nu och orkar verkligen inte skriva nå mke. Matilda är och borstar tänderna och direkt hon kommer tillbaka ska vi sova/ prata lite kanske :)

AIK vann med 5-1 idag! =)

Kvällen har jag tillbringat med Matilda,Sigge och Anton =)
Vi har sett torkel i knipa, fikat lite och spelat kort. Mycket trevligt!


30/10-08 :)

Igårkväll såg jag på tv och läste lite ur en bok medans jag väntade på tvätten. Sigge kom till stan vid halv 11. Maria var på kalas nära mig så hon kom förbi för att värma sig och låna min mobil. Jag hade då tänk cykla till Sigge men Maria skulle få skjuts hem och hon bor nära Sigge så det blev perfekt. Mycke varmare och skönare att åka bil! =)

Vaknade hos Sigge imorse. Vid halv 12 kom Anton. Jag kollade lite i Sigges skolkatalog och sen cyklade vi förbi Maria och sen till stan. Jag och Maria skulle leta dekoration och outfit till halloween men det blev inget köpt. Har lite panik nu..
Tänkte ju vara Tingeling men jag vet inte om det blir så kul. Anton kom med den smarta idén att jag kunde vara Lilla My, Skulle nog bli rätt så lik faktiskt ;)
När vi gått runt på stan ett tag satt vi oss på Dallas och åt. Jag och Maria delade på en stripsmeny, de va mums :)
Ja.. Å sen for vi hem. Eller jag for förbi lite second hand affärer å kollade efter Tingeling/LillaMy kläder. Hittade inget.

Matilda är här vilken sekund som helst. Då ska vi på hockeyn! Vi ska även stå med Anton och Sigge=)
NU ÄR HON HÄR!!!


29/10-08 Tvätt

Har datorn i knäet och äter godis. Väntar på att tvätten ska bli klar.

Idag har jag gått en promenad med Mickan till myrorna.
 Hittade ingenting jag kunde vara på halloween men jag fick lite idéer iaf.
När vi skulle gå hem från myrorna kom en buss förbi så vi tog den in till stan
där vi sen gick och åt kycklingsallad på waynés :)

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske att jag cyklar ner till coffee in och träffar Anna,Evy,Petter och Sofia. Annars kanske jag bara är hemma,tvättar, ser tv och tar det lugnt.


29/10-08 Onsdag

Vaknade typ nu. Eller om jag minns rätt så vaknade jag av mig själv kl 9 och tänkte åh va pigg jag är men sen somnade jag om. Nu känns de väl sådär att jag sovit bort halva dagen men jag har ändå inget planerat. Tänkte iaf göra mig i ordning nu så jag kan hitta på nåt sen.. Kanske blir att fara till stan idag igen. Förresten så måste jag ju planera vad jag ska vara på halloween snart också!





28/10-08 Åhh :/

AIK förlorade med 3-4 i förlängning mot Timrå. Dom fick iofs 1 poäng men de känns verklligen som en förlust. Dom var ju så mke bättre i första perioden men vad hände sen egentligen ?

Aja ,Ska typ sova/gråta/tänka nu för jag orkar inte med nåt. Djävul i min hjärna asså!
GODNATT


Norran fånga mig på bild idag.


28/10-08 SKOLKATALOGEN!

Runa fick skolkatalogen idag, tänk om den ligger i min brevlåda när jag kommer hem,
DÅ BLIR JAG ÖVERLYCKLIG!


Såhär blev våran klass iaf..
ES2b

28/10-08 Ain´t No Reason

Idag har jag och Maria varit på stan. Vi gick först på kupan och fikade och kollade på lite fina saker. Jag köpte en fulfin tröja som va blommig. Vi satt där och drack te och åt gosaker ett tag sen gick vi på lite affärer.Jag hittade en bricka och några prydnadskuddar som jag tänkte köpa men då funkade inte mitt bankkort. Vi gick på banken och jag pratade med en tant så nu ska det skickas hem ett nytt kort! Bra de iaf!
När vi var less på stan (och jag hade fruktansvärt ont i fötterna) tog vi cyklarna till biblioteket. Jag lånade Var är alaska? Runa och Evelina tycker typ det är världens bästa bok såja, hoppas jag också gillar den!


Om ett tag ska jag på Hockeyn. AIK möter Timrå idag och jag ska dit med Fanny och Matilda! =)
Det blir nog trevligt, hoppas dom vinner idag OCKSÅ..
DOM LIGGER PÅ DELAD FÖRSTAPLATS JUST NU, HELT SÄRT =)

Har som en liten julkänsla nu :)


28/10-08 Där regnbågen slutar

Ställde kl på 9 men vaknade  inte förrän halv 11. Då låg jag ändå kvar och läste min nya bok, Där regnbågen slutar. Den var väldigt lättläst och kanske inte så speciell men den kan ju blibättre.
Nuär Mickan här. Hon har  lånat min plattång för hon ska å ta modellbilder ;)
Jag har ingeting att göra idag. Eller jo..nu har jag det! Maria ringde och jag ska på stan med henne om en timme så nu måste jag skynda mig och duscha å sånt!


Kräftskiva -08 =D


27/10-08 Bea =)

Jag och Bea har just sett klart alla avsnitt av andra avenyn! Lite spännande nu iaf :)
"Inflyttningsfesten" var trevlig. Jag fick 200 kr i bidrag till en lampa och en brödrost av mormor och morfar. Av Bea och Miranda fick jag två muggar som jag redan hade.. inte för att det gör nåt att ha 4 men ;)

Nu ska vi gå en promenad till Solbacken.
Pusshej!!


27/10-08 Kaffe å Kakfat =)

Snart kommer mormor,morfar,Miranda och Bea och kollar på min lägenhet. Jag ska städa lite till innan dom kommer så att dom får en riktigt fint första intryck! Köpte kaffe,gobullar och pepparkakor igår som jag tänkte lägga upp på mitt underbara kakfat och bjuda på :) Ska även tända lite ljus och ha på lite bra musik i bakrunden så dom verkligen får vara på en mysig inflyttningsfest, hehe :)

Okej, Skriver väl mer sen efter jag var med Bea ikväll osv.. Ha en bra Måndag!!





27/10-08 Micaela :)

Igårkväll pratade jag och Maria massor såja, blev väl inte så mke sömn.
 Hon for vid 11 imorse och kl halv 12 kom Mickan hit.
Nu sitter bara jag och Mícaela och pratar.. för en stund sen åt vi lite kladdkaka och saft :)
Vid 4 idag kommer mormor och morfar hit för att kolla på lägenheten och sen ikväll ska jag vara med Bea.
Vaktmästarn kommer även idag för att fixa mitt sära avlopp..
Haha fullt upp idag!


HAHAHAHjag och mickan en gång i tiden.


26/10-08 Maria Åström =)

Just nu sitter jag och Maria här i min lägenhet :)
Vi tänkte gå en promenad men det blev bara till Ica supermarket. Där handlade jag massa frukost å sånt. Det blev även en kladdkaka och enorma mumsiga jordgubbisar, SÅ GOTT!! =)
För en stund sen testade vi lite av varandras kläder och har kommit på att det är ju väldigt smart att låna av varandra!

Okej.. Nu ska vi typ gå och lägga oss, prata massor å bara ha de gött!
SOV GOTT NUDÅ


26/10-08 Höstlovsschema då =)

Nu ska jag göra som Maria.. skriva upp saker som ska göras på detta lov! =)

Inte sova bort hela dagarna
Storstäda min lägenhet
Gå promenader
Läsa en bok

Bjuda Mormor och Morfar på inflyttningsfest
Träffa Sofia Hedqvist?
Lämna in min kamera på lagning
Vara med Sigge
Träffa gänget
Gå på hockey

Gå på stan
Ta en fika
Bada
Skissläxa
Leta min Mp3
Göra min dagbok snygg
Köpa taklampa
Sätta upp gardiner
Gå på bio
Hitta på nåt oväntat
Göra nåt kul på halloween!



26/10-08 Och jag har kvar av sommarn om du behagar...






26/10-08 Vad ska man göra idag då?

Typ första dagen på väldigt längejag inte har någonting planerat. Hata att jag alltid måste göra någonting! Om nån vill göra nåt så hör av er! Jag är öppen för förslag idag asså ;D Annars blir det nog att se reprisen på Stjärnor på is och sen ikväll se Andra Avenyn men tråkigt att se TV en hel dag!! Aja, nu måste jag hitta på nåt..
kanske typ bara gå en promenad eller nåt :)


26/10-08 Brända nudlar.......

Kom nyss hem. Har varit hos Dalla med the gang ikväll! Haha ja hade kul. Vi spelade nå spel.. jag minns inte va de hette men de va väldigt kul iaf :) Sen tjollrade vi typ mest =)

Råkade bränna nudlarna jag gjorde nyss men de mestagick iaf å äta. Haha klantigt men är väldigt trött! Ska sova nu! Skriver imorgon,
Hoppas eran lördagskväll blev lyckad =)
Gonatt



25/10-08 Lördag!

Känns verkligen att det är lördag idag. Sov till 12, när jag vaknade läste jag ut en bok och sen slog jag på tvn. Jag låg kvar i sängen ett tag sen vid 1 gjorde jag mig frukost och satt och såg alla tre repriser av andra avenyn på tv. Har inte gjort så mke mer idag.. tänkte städa men de blev inte så mke.. nu tänkte jag duscha,testa kläder och sånt. Ikväll ska typ gänget hitta på nåt. Känns kul. Vi kommer säkert ha en mycket trevlig kväll! =)




24/10-08 Höstlov :)

Sett idol med familjen och nu sitter jag här och sjunger! De va ABBAtema idag.. faktikst bättre än förväntat!
Är sugen på godis men är hur mätt som helst från middan så det ryms nog inge godis i min mage.

EOSuppvisningen idag gick väl bra eller jag vet inte. Kändes väl sådär.. tror inte så många fattade vad vi gjorde, knappt så jag fattade det själv! Men men, nu är det över =)
Vi slutade vid 3 så då for jag hem och städade lite, eller typ bara diskade och dammsugade, fortfarande kläder överallt. Tror jag ska fortsätta imorgon och sen nån dag i veckan (lov ju ) ska jag göra en riktig storstädning!

Klockan 5 for familjen och gymmade på lassa. Gick väl sådär för min del. Kände att jag inte orkade så mycket.. Kanske för att jag var hungrig och trött ( kom hem vid halv 1 igår.........kanske inte så smart men sånt händer ;) )
Ja, kanske ska berätta vad jag gjorde igår.. Var först och bowlade med Sigge,Matilda,Anna och Simon. Jag vann, jiiihoo :)
Sen hyrde vi film och Jag,Sigge,Matilda och Anton såg den i Sigges lägenhet, mys.

Hm, vad ska man göra nudå? Mamma och Starne ser nån typ svensk deckare och jag vågar inte se med dom eftersom jag inte vill cykla hem då. Kanske att jag ser någonting på datorn annars kan jag ju cykla hem till mig och bara ta det lugnt, typ sova =)

Aja, Hoppas ni har en bra fredagskväll! =)


JUSTJA, asta........................
Tråkigttråkigt.

23/10-08 Geisha

EOS även idag ochja, genrepet. Vi hade våra gråa myskläder och toksminke! Kul att folk stirrar,ser förvånade ut och tror att vi är seriösa. Aja, orkar som vanligt inte berätta nåt om de här dagarna men var på stan imorgon vid lunchtid så förstår ni vad vi hållt på med under veckan osv! =)

Blir nog att hitta på nåt kul ikväll med lite vänner. Typ bowla eller nåt =)
Nu tänkte jag se sista avsnittet av Andra Avenyn sen blire att göra en sallad =)

LOOK AT THIS
runa redigerar


 



22/10-08 What Is Happening

EOS även idag.. vi börjar väl bli klara snart och sådär.. känns bra!

Snart ska jag äta fiskgratäng och sen ska jag vara med Micaela=)
Det var som vanligt väldigt länge sen jag var med henne!

SKA SE AA NU!


21/10-08 Onyttigaste dagen ever in my life!

Eller okej, när jag berättade för Matilda vad jag hade ätit idag så tyckte hon inte det var så farlig men åh vad jag känner mig onyttig. Imorgon ska jag bannemig äta bra! Hehe ja.. iaf
Tänkte berätta om hur duktig Sigge var idag på matchen. Dom låg under med 2-0 inför den sista perioden då Sigge gjorde först ett mål och sen ett assist. Matchen slutade 2-2, allt  var Sigges förtjänst skulle jag vilja säga ;) Haha

Nu borde jag gå och lägga mig.
Tänkte först he ut lite bilder eftersom jag fått klagomål om för lite bilder! ( hm... ) haha





Lite av varje=)
gonatt

21/10-08 Lite bråttom..

Har lite bråttom som vanligt. Ska med Matilda och Maria och se Sigges match i Ursviken om 20 min och jag som tänkte hinna duscha innan. Aja, får väl skippa det eller..hinner jag?!
Går och gör det nu!

Skriver mer sen!!


20/10-08 Chips och hockeykväll! =)

Sitter här i min lägenhet, äter chips, ser hockeykväll och känner mig otroligt tjock. Haha men jag orkar inte bry mig nu.. chipsen måste ju ätas upp ;)

Idag har jag haft EOS medans Evelina är i Colombia, känns ju lite särt. Menja, De går iaf bättre å bättre med EOS så hoppas det blir lyckad på fredag när vi ska ha uppvisandet i stan=)

Hm, ja..vad har mer hänt den här dagen. Efter skolan var jag och Runa en sväng på kupan och kollade. Sen for jag hem till mamma och åt och sen satt jag lite på datorn och spelade Sanning och Konka med Runa på MSN. Haha det är faktikst jätteroligt men det kan jag inte göra här på min dator för den är för dålig. Aja, Ska vara glad att jag har internet i lägenheten =)

Nu på kvällen var jag med Anna och Evy på kaplan och kollade på Simons träning. Sen for jag förbi ICA för att köpa lite frukost och nu är jag ju som sagt hemma i lägenheten. Ska försöka göra en tidig kväll. Har ingenting för mig så jag borde klara det!

Okej, God Natt
Sov Gott =)


19/10-08 One

Lyssnar på Idolframträdanden från i fredags på tv4as sida.
Tycker Lars var väldigt bra men sen gillar jag även Anna och Alice =)
Hoppas nog ändå på att Alice vinner. Man blir så glad av henne!

AIK vann igår med 4-1 mot Luleå. Stämning osv, underbart =)
Efter hockeyn for jag och Sigge till hemmakväll och hyrde "Superhero movie". Sen for vi till han och Maria och Dallakom=) Vi såg filmen och sen spelade vi "Kotten" och "Pumpen". Jag och Maria mot Sigge och Dalla i kotten. Haha tror dom vann för att Maria gissade fel menja, det var jättekul. Jag hade en mycket trevlig kväll! =)

Idag gjorde jag och Sigge inte mycket. Såg bara reprisen från Stjärnor på is och typ vilade och sånt.

Nu måste jag skynda mig hem till mig. Anna kommer snart =)
Vet itne riktigt vad vi ska hitta på men vi har alltid nåt att göra. Prata tex ;P Senär det ju även Andra Avenyn, Det blir mys :)

Då vare skola imrogon igen.....EOS.


SNYGGANNA


18/10-08 Genom hela livet....

Peppa AIK - Luleå nudåååå!! =)

Jagoch Mamma har varit på en promenad till solbacken idag. Köpte bara tråkiga saker till lägenheten som tex toapapper,värmeljus och diskborste. Vi köpte även med oss några megamuffinsar som vi sen åt när vi kom hem till mamma. Muffins å kaffe blev super!
Skyndade mig sen hem för att duscha och fixa mig.
Nu har jag, mamma och starne ätit middag klart och peppar med lite aiksånger! haha :)


17/10-08 Smörgåstårta :)

Har just ätit middag med mamma. Smörgåstårta och te, hur gott som helst! =)

Idag har vi haft EOS hela dagen. Har inte så mke att berätta från det men vi ska iaf göra ett
preformance i vintergatan på fredag.Blir säkert kul!

Tror det blir Sofia ikväll! =) De va länge sen jag träffade henne!
Vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir säkert mysigt :)


En ganska så gammal bild menja :)

16/10-08 ....äta pannkakor ger hopp!

Igårkväll var jag, Sigge, Maria och Dalla och badade på edda=) Dom hade ju gjort om men det var itne så stor skillnad. Dom hade ett hopptorn som var roligt sen hade dom även en ny bubbelpool men den var avstängd. Annars typ lika som förr men jag hade iaf väldigt kul. Hade typ glömt bort hur roligt det är att bada! =) Sen efter for jag och Sigge till mig tvärt och sen till han. Vi åt lite kvällsmat sen gick vi och la oss.

Jag är glad idag. Vaknade hos Sigge men cyklade hem typ direkt. Det var frostig och iskallt ute. När jag kom hem slog jag på Vakna med the voice och Peter Zettman var dagens gäst. Han är bara för rolig, haha blev så glad! :)
Kl 9 träffades vi på expolaris för att se en föreläsning. De var en kille i rullstol som berättade lite om trafikfaror och sånt och om olyckan som orsakade att han nu satt i rullstol. Hade sett den föreläsningen en gång förut men måste säga att den berörde mig lika mycket den här gången. Så bra han är på att föreläsa och så tacksam man blir att man tex kan gå!

Sen for vi till skolan och åt pannkakor med sylt och grädde till lunch, Mumsgott!
Sen hade vi matte,svenska och bild och sen slutade vi för dagen.
Imorgon börjar vi med EOS så ingen mer lektion förrän V.45 =)

Nu lyssnar jag på Gavin Degraw och kollar på gamla bilder på datorn.. =)
 Åt nyss en panpizza till middag men är fortfarande hungrig. Blir nog ltie glass å sånt sent då, haha :)
Matilda kommer hit ikväll och ser hockey med jag och mamma men nu först blir det att se de tredje avsnittet av
Andra Avenyn :)




15/10-08 Campusdagen

Ingen skola idag utan campusdag till 11 sen slut på den skoldagen..
Hade ingenting att göra så jag for till skolan och åt lunch med Matilda och Ida sen for jag en kort sväng på stan och sen hem. Jag la mig för att läsa den där boken jag aldrig får tid att läsa. Tillslut orkade jag inte läsa längre utan låg bara och blundande i säkert 1 timme (kan ha somnat lite..) Vid halv 4 cyklade jag för att sola. Solade bara i 8 min så, ingen skillnad men..

Nu sitter jag är, hur hungrig som helst och försöker planera kvällen.
Vi får se hur den blir :)


 


               Yeeeeah.




 


14/10-08 Gråvita skyar..

Mamma ringde och väckte mig imorse kl kvart i 8. Tur det, annars hade jag försovit mig!
Hm, hände det nåt på skolan idag.. Inte nåt speciellt tror jag. De va iaf hamburgare till lunch och jag var bäst i schack.
Jag hade mina nya skormed klack idag och jag har sååååå ont i fötterna nu. Borde träna att gå i dom men just nu vill jag inte ha på mig dom nånsin igen.. JAG MÅSTE, dom är fina och ganska så dyra....

Vi behövde itne ha nån svenska så jag,Evelina och Runa for på kupan och fikade. Mys :)

Är hemma hos mamma. Tänkte se Andra Avenyn men ljudet på datorn verkar inte funka. Får väl gå och fråga om Mimmi vet vad felet är annars gör jag väl nåt annat. Kanske går och kollar mitt horoskop i norran. De är alltid lika spännande för det stämmer oftast =)

Tänkte bara ta det lugnt ikväll men när Maria frågade om jag ville följa och se på Dallas innebandymatch på edda så kändes det roligare :) Hinner nog ta det lugnt efter det!

Ha en bra tisdagskväll



 Gråvita skyar
Tandläkarväder
Nån grävmaskin som sliter upp
en cykelväg vid fotbollsplan
Och nyponbuskar, nyponbuskar
Hela vägen nyponbuskar
ser jag när jag blundar
och nånstans där så blev jag
den jag är nu

13/10-08 När eljusspåren ledde hem till middagtid..

När jag och Evelina vaknade imorse slog vi direkt på Vakna med the voice=) Jag tyckte det var ovanligt roligt och var pigg även fast jag inte sovit mer än 4 timmar..
På skolan hade vi mest bara form men vi hade även ett biptest på gympan. Hade aldrig kört de förr så jag var typ hur peppad/nervös som helst. Menja, de gick iaf rätt bra men de va oerhört jobbigt!
Efter skolan tog jag och Evelina cyklarna till stan. Jag köpte dom skor som jag hade planerat att köpa ( världens oskönaste men sååå fina! ) Köpte även 2 tröjor och ett par tajts, inte för att de va nåt som behövdes men;P

Micaela for för ett tag sen och jag sitter här och äter nudlar (som vanligt) och dricker mjölk :)
Tänkte ringa Sigge och sen gå och lägga mig..
Har ju en bok att läsa.
God natt.


12/10-08 Evelina :)

Justnu står Evelina i mitt "kök" och gör nudlar åt mig. Så snäll hon är=) 
Hon ska sova över här inatt=)

Min helg i Umeå har varit helt okej. Har mest bara tagit det lugnt, varit med familjen och sett tv och sånt.
På lördagen var jag och Mimmi på stan en sväng. Hittade de finaste skorna som de va 30 % på men köpte dom inte för dom var inte sådär supersköna. Ska nog in till stan imorgon och kolla om de finns några liknande annars köper jag väl dom ändå=)



Nu ska jag och Evelina äta lite kvällsfika och sen ska vi väl lägga oss och prata lite =)

10/10-08 Umeå i helgen!

Är på skolan nu. Ska till stan och träffa Anna ett tag. Bussen till Umeå går kl 4 typ :)
Ni får ha en trevlig helg! =)

9/10-08 Hockeytorsdag :)

Skolan var som vanligt. Hände inte mycket.. tråkigttråkigt. Eller fick VG på engelskaprovet. Det var ju bra iaf :)

Det är en riktig sån här höstig hockeytorsdag idag. Det sitter AIK-flaggor på bussarna och hemma äter vi bara nåt snabbt för mamma orkar inte laga mat.
Ska dit med Matilda, som vanligt =)


8/10-08 En kopp te

Fryser. Kom nyss innanför dörren efter en lång promenad med Micaela. Vi var alltså ute i över 2 och en halv timmar. Gick enda bort till Coop Forum.. inte för att det tar så långt tid dit menja, vi satt oss på alla ställen det gick att sitta på under vägen :) Sitter nu här i mammas gamla stickade tröja och är helt slut. Ska göra mig en kopp te och sen tänkte jag, tro det eller ej, gå och lägga mig. Har ju en bra bok som jag borde läsa ut snart men hm, orkar nog inte det ikväll. Vill sova.

Mår lite bättre.


Finns rätt många höstbilder på mig nu :)


8/10-08 Promenad

Jag och Micaela ska ta en promenad ikväll.
Känner verkligen för att gå och prata om allt med en bästa vän.



Mår dåligt.


7/10-08 Söndermarken..




Så som himlen ser ut
en tisdag över skolans
kommunala korridorer
Klockan fyra i oktober
Strax innan det mörknar
och det luktar från bespisningen
av halvhjärtad husmanskost
och löven ligger klistrade
mot marken


6/10-08 Städa å plugga.

Idag är verkligen en tråkig dag. Allt känns bara så tråkigt! Ikväll blir det att städa lägenheten och plugga till engelskaprovet imorgon och psykologiredovisningen på onsdag. Vill bara att dagen ska ta slut!


5/10-08 Vindruvor & Jenny Wilson.

Har just kommit hem. Jag och Anna hade det super, massa prat å sånt=)
Kan ju säga att cykelturen dit var bland de värsta cykelturer jag varit med om. De blåste spöregn rakt i ansiktet men de var värt det! ;)



Äter vindruvor och lyssnar på Jenny Wilson. De är hur skönt som helst att ha en lägenhet justnu.
Borde göra läxa å sånt men vill bara sitta här å lyssna på musik och sen sova..
GOD NATT
Imorgon börjar en ny vecka..


5/10-08 :)

Kom nyss hem från Sigge. På vägen hem gick jag förbi på konsum och köpte lite potatissallad,rostbiff och en salladsmix som jag ska äta till middag :)
Var och åt med Sigges familj igår på trekronor och sen for vi två hem till han. Vi tog hans cykel till hemmakväll och hyrde "Dumpad". När vi kom tillbaka såg vi de nya programmet på 4an, Stjärnor på is. Faktikst himla kul. Jag ska heja på Josefine Craford bara för att jag älskar vakna med thevoice, hehe :)
Vi slog på filmen efter det men  jag var väldigt trött och den var väldigt lång så ja, de blev ganska mycke vila av ögonen men ja hängde ändå med. De va ju en komedi så de va ju en rätt enkel film för en gång skull ;P

Idag har vi som bara tagit det lugnt, eller.. haha vi blev lite oseriösa mitt på dagen och körde kurragömma å grejjer menja. Annars en väldigt lugn dag!

Ska äntligen vara med Anna! Efter jag ätit, gjort lite läxa å städat så ska jag cykla till Anna på A-torp. Vi ska väl prata och se Andra Avenyn skulle jag tro =) Vi har inte pratat på säkert 2 veckor så de är finns nog en hel del saker att ta upp;D



3/10-08 Ett halvår<3

Igår var jag på hockeyn med Sigge och Matilda. Aik vann med 3-0 =)
Jag och Sigge for till mig. Jag var nog det tröttaste jag nånsin har varit så jag låg bara i min säng och blundade medans sigge såg tv. När kl var kvart över 12 kom jag på att de va den 3/10 vilket betydde att vi varit tillsammans i ett halvår=)<3

PUSS

haha första bilden på oss:)

Har varit trött och haft ont i huvudet hela dagen.
Varför är jag så trött hela tiden? Kanske håller jag på bli sjuk..hoppas inte!

Evy,Sofia och Poppe kommer till mig ikväll=) Vi ska väl bara se tv och sånt trorjag =)
Ha en trevlig fredagkväll!


1/10-08 Evy och Matilda är mysiga:)

Evy och Matilda for just. Sitter kvar här med Matildas chips och lyssnar på bra musik :) Har faktikst haft en riktigt bra kväll!
Först gick vi å köpte godis,chips och vindruvor och sen blev det Idol hos mig! Tycker inte alls tjejerna är lika bra som killarna men Anna sjunger ju faktikst riktigt bra! =)
Vi tänkte som sagt se "ps i love you" efter idol men så blev det inte.. vi hade rätt mycket att prata om! =)

Nu börjar Idol omröstningen, SOV GOTT


1/10-08 Då var det Oktober.

Månaderna går väldigt fort. Redan Oktober!
Skoldagen var helt okej=) Slutade egentligen vid lunch men var kvar å gjorde läxa å sånt.

Nu äter jag en risifrutti fast det är middag snart. Kände att jag behövde nåt innan jag skulle svimma. Har ont i huvudet,känner mig varm och är trött och slut. Menja, hoppas det blir bättre.

Matilda kommer till mig vid halv 7! =D Länge sen vi bara var hos nån av oss och umgicks, Saknar det.
Vi ska typ se "ps i love you", idol,äta godis och prata massa! =)
Måste även träna inför engelskaprovet ikväll!


RSS 2.0